ristokru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ristokru
MemberLoomulikult on ektomorfi treening kava teine!!!Mis lolli juttu siin aetakse!Ektomorfil on esiteks juba lõhemad trennid jne.
Ja kuna otsid kava ektomorfile siis kasuta otsingut ja leiad spetsiaalse kava ektomorfile! Ma ise postitasin selle!
Tee selle järgi ja kasva

ristokru
MemberSa ei taastu ära.Aga kui lugeda meie kuulsa Arnoldi S. treenikut siis tema tegi vahepeal 7xnädalas ja 3xpäevas trenni! Ja taasus ära seega…?
ristokru
MemberEsiteks see aine on L-karnitiin.Kopeerin sulle:
Paraku näitavad metoodiliselt usaldusväärsete uuringute andmed, et karnitiini manustamine toidulisandina ei suurenda selle ühendi sisaldust inimese skeletilihases. Teadaolevalt suurim karnitiini doos, mida kõnealustes uuringutes on kasutatud, on 6g päevas, ja seda on vaatlusalustele manustatud 14 päeva vältel. Arvestades fakte, mis on teada karnitiini lihasrakku transportimise biokeemilise mehhanismi kohta, on väga vähe tõenäoline, et lihase karnitiinisisaldust õnnestuks tõsta veelgi suuremate dooside kasutamisega või manustamise perioodi pikendamisega. Eelneva taustal ei ole üllatav, et senised inimestel teostatud uuringud ei ole kinnitanud karnitiini sisaldavate toidulisandite keha rasvamassi või kehamassi vähendavat efekti ega ka nende kehalist töövõimet stimuleerivat toimet sõltumata pingutuse iseloomust. Olemasolevatel andmetel on karnitiini manustamine terve inimese keha koostise ja kehalise töövõime mõjutamise seisukohast kasutu, kuid õnneks ei kaasne sellega ka terviseriske.
See on nüüd küll midagi uut mu kõrvadele! L-karnitiin ei aitagi põletata rasva!!??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
MemberTere,
Kuna mõtlesin kasutama hakkata l-karnitiini rasvapõletus eesmärgil siis tekkis paar küsimust!
Apteeker rääkis et võta 1xenne sööki päevas aga samas olen kuulnud ,et kui tahad ikka rasvast ka lahti saada tuleks võtta vähemalt 3xpäevas!?
Kas keegi oskab midagi kommenteerida selle kohta ja mis kogused need peaks olema?
ristokru
MemberKuule vabandan
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kogu jutt ei olnud sulle mõeldud vaid algajatele. Ütle üks edasijõudnu, kellele pole suurte raskustega treenimine kasulik?
Selles suhtes olen nõus et kehad on erinvad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja seega ka treening. Mina ei soovita ühelgi edasijõudnul tuima massi laduda, pigem pöörata enda jõu arengule tähelepanu. Mida rutem läheb jõud üles, seda rutem ehitab keha ennast vastavaks, õige toitumise juures muidugi.Aegluubis surumine?? Tundub jälle mingi müüdi moodi
Mis eesmärki see täidab, kui surud võimalikult rahulikult?Minu arvates anna aga suurte raskustega takka ja lõika saaki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa vaatad paar posti ülesse poole siis näed ,et seal oli ajaliselt mõeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma vaatan ,et pole mõttet enam edasi rääkida kuna jutud hakkavad juba laiali vajuma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga seda rahulikult surumist ,mine loe,siin kusagil artikkel ka sellest ja sellest räägitakse palju! Ühesõünaga ma väidan ,et igaühel peaks olema erinev treenimis metoodika!
ristokru
Memberristokru põhjendas selle juba ära, miks seda ei soovitata :”Venitused enne trenni ja trenni ajal väsitavad liiga palju lihast ja seega sa ei saa anda endast kõike”Lõpetasin ise ka trenni alguses venitamise ära ja tulemused liiguvad vaid paremuse poole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt!Vastus ju oli olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Endal ka sama täpselt, varem venitasin ka ennem ja trenni ajal, tulemused polnud nii head kui peale trenni.ristokru
MemberÜkskõik, kas sa oled ekto-, endo-, meso- või mingi muu morf, tuleb treenida tasa ja targu. See on kui mingi sisse kodeeritud meheajju et mida rohkem ma tõstan seda parem. Tegelikult ei ole see päris tõsi. Tuleks just pöörata tähelepanu tehnikale ja see kergete raskustega omandada. Kehv tehnika lõpeb üldjuhul vigastusega ja mis siis oleks targem, kas see kui üks alustab kergete( kõrvalseisjate arvates mõtetult kergete) raskustega, pöörab tähelepanu tehnikale, lisab raskust perioodiliselt ja treenib aasta vigastusevabalt või on parem see, kui isik läheb jõusaali, pöörab kogu tähelepanu raskuste kasvule, treenib olematu tehnikaga, vigastab see läbi selga või mõnda muud olulist keha osa ja on aasta jooksul 3-4 kuud vigastuste tõttu eemal või veel hullem, asub treenima poolvigasena?Võtan kogu jutu kokku lühidalt: Ole kes tahes, selleks et oma suuri eesmärke täita ei pea suurelt alustama või väikselt lõpetama. Suru ego alla, treeni perioodiliselt ja tulemused tulevad!
Millest sa räägid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidugi on jutt õige kui oled algaja,et tuleb alustada kergemate raskustega ja õppida kõigepealt harjutusi õigesti sooritama! Oled sa ektomorf ,et juttus nii kindel!!?? Olen näinud selliseid tüüpe küllaga kes targutavad aga samas ise pole ektomorf ja siis suruvad jõuga peale ,et tee rahulikult ja kergemalt,ise arenedes! Kuulasin ka algul üle aasta selliseid udupeasi,kes surusid oma mõtteid peale aga peale seda kui hakkasin rohkem lugema ektomorfide kohta siis sain alles aru mis moodi ja kui erinevalt peavad ektomorfid treenima. Muidugi ise olin loll ,et kuulasin teisi aga noh mis teha enam. Peale seda kui hakkasin tegema suurte raskustega ja ajaliselt polnud enam nii tähtis ,et aegluubis suruda jne. hakkas asi ülessmäge minema!Seega ei ole kõik ühe puuga lõõdud!!!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
MemberVenitused enne ja trenni ajal vasitavad liiga palju lihast ja seega sa ei saa anda endast kõike! Peale trenni minemeelest parim
MemberLihas EI loe korduseid.Hari meid siis! Hakka nüüd rääkima,et asi ajas. Igal pool vastad ainult nii aga ära unusta ,et on erinevaid keha tüüpe!! Ja kui tegu ektomorfiga siis asi pole ajas vaid ta peab sooritama võimalikult puhtalt ja suure raskusega harjutusi!
Tava kehatüübiga kehtib rohkem see ajaline sooritus
MemberTeema algataja küsis kidagi muud aga ok
“>1aasta 73kg
2aasta 80kg
3aasta pooleli aga algul juba 87kg aga nüüd 85kg kuna hakkasin ka väikest dieeti pidama.
Aga lugesin ka seda toitumis kava ja ma söön isegi rohkem aga lihas ei kasva ikkagi eriti,kuna ma ikkagi täis ektomorf jne. selle suure söömisega sain rasva% vahepeal juba 18 peale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tee mida tahah aga ektomorf kasvab aeglaselt ja sinna ei saa eriti midagi parata!Aga ektomorfid võiks postitada siia ka ju oma treening kavasi!!!Või mis kava töötas nende puhul paremini!
ristokru
Membertäpselt nii
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olen ise ektomorf, ning lihaskasv on madalate korduste(1-4 kordust) juures oluliselt parem kui kõrgemate korduste juures.
Sama siin! Tegin praktiliselt kaks aastat suurtemate kordustega, kuna kõik surusid peale ,et viga kindlasti toitumises jne. Keegi ei uskund et ektomorf peaks muud moodi tegema!! Nüüd teen vähem aga kaks korda lihasgruppile ja raskelt ja teine asi kohe

Aga matti kui sul peaks olema mingeid huvitavaid kavasi või artikleid siis pane pm-i
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
MemberÜks vastus oleks ka selline,et olneneb ka keha tüübist! Nt. ektomorf saavutaks paremad lihased jõu treeninguga kui suurtemate kordustega!
ristokru
MemberLoodetavasti on ilusad ilmad tulemas.. jooksmine oleks siiski kõige parem.Ma usun ,et kõige parem aga marja nahaga joosta ei soovi! Hetkel ju sellised kavalad ilmad,et vaatad et soe aga samas tuul tõmbab ikka läbi
ristokru
MemberKiire ainevahetusega isikutel polegi probleemi, just süsikate osa pean silmas.Maa mehed joovad mitu korda rammusamat piima kui meie siin ja pole ka paksud! (pean silmas kes tegelevad spordiga)
Ja siin räägitakse ,et 2,5 liiga rammus. Ja kas tuutus need süsivesikud on siis palju terve öö jaoks?
ristokru
MemberMehed, millisest poest te väherasvast piima ostate? Selveris ja Rimis pole märganud. Kõige lahjam on ikka see tavaline 2,5, mis näppu jäänud.Ei saa aru miks peab piim olema rasvata ja kohupiim enne magama minekut süsivesikuteta!?
Ma võtan enne magama minekut kohupiima tuutu(vanilje või kakao) ja klaas piima 2,5%.
AutorPostitused