ristokru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ristokru
MemberJaa,nüüd olen dilemma ees.Kas on ikka mul kohe mõtet mingit massilisajat vms kasutama hakata?Ehk proovin ikka toitumis kava järgi toituda.Ja trenni aktiivselt teha.Ja siis kui see arengu seisak või aeglane areng toimub,et siis mõne massilisajaga seda nn tagant tõugata?Või peaks/võiks kohe tarbima hakata?
See juba tark jutt!!! Aga kui isegi ostad peale toitumis kava mingi proteiini lisaks ega see halba ei tee, sest peale trenni on vaja kiiresti valku.
ristokru
MemberEt tekkis siis selline loll küsimus , et kui peale rasket jõusaali trenni sõidan veel 12 km trenazööriga või jooksen 30 min , kas see teeb trennile halba ?Sama küsimus ka siis saunas käigu kohta..
Kusjuures kusagil kirjutati küll,et saun pole kasvamiseks hea
ristokru
Membermis toidulisasi võtad? võibolla vee arvelt kaalu langusEnnem oli mass2 ja nüüd reco2-mõlemad tai kain
ristokru
MemberEt põhimõtteliselt ma saan aru et see massilisaja sobiks mulle?Kuna ma ektomorf ja plaanin kehakaalust juurde võtta?
Aktiivse treeninguga muidugi ja korraliku toitumisega,aga kas on mõtet siis ka massilisajat tarbida?
Terv. Erik
Ektomorfile on XXL just hea, ise kasutasin ja ei lähe rasva midagi!
ristokru
Membertahaks teada, mis te arvates sellisest kombinatsioonist1)Fast´i Promix, nö. öiseks valguks, aeglaselt imenduv’
2)Fast´i Whey+, trenni eelseks ja peale trenni
3)Fast´i Glutamine
4)UFS´i Creatine
5)Fasti´ Malto6, süsivesik
trenni teen 4-5 korda nädalas, toitumine on korras, tahaks teada, et mis arvate sellisest kombinatsioonist…soovitused ja arutelu on teretulnud!
Kaua trenni teinud?
Kui algaja siis soovitaks kreatiini kindlasti välja jätta.Paljud algajad kohe kreatiini valinud et kiiresti suureks saada aga targem hoida see nõ.surnud seisuks(kui areng seisma jää
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,ise kuulasin targemaid ja ei kasutanud kreatiini algul ja nüüd sai tänu sellele jälle uue hoo sisse 
ristokru
MemberÄkki keegi teab?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
MemberHakkan tänasest tegema seda harjutust. Aga siis mul rinnale juba kuus harjutust see vähe palju pole we?? Teen kaldpinnal surumist, lendamist kaldpinnal, lamades surumist, lamades lendamist, pulloverit ja rööbaspuid. Ennem olid kavas eelnimetatudest esimesed neli.Minu jaoks oli kuus liiast või tähendab polnud mõttet nii palju harjutusi teha. Alles hiljuti tegin siiani 5-6harjutust rinnale, nüüd teen 3 ja rind kasvab paremini!!! Aga see võibolla ka inviduaalne. Ise teen hetkel kaldpingil surumist, hor. surumist, neg. hantlitega. Aga ikka nii ,et viimased keegi aitab sõrmega kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii ,et ise ei soovita nii palju harjutusi.Loodan ,et abi

ristokru
MemberMa soovitaks võtta korduste arvu 8 peale. Võib-olla ei pinguta 10-ga piisavalt. Samal päeval positiivse ja negatiivse kaldega kaldpinda teha on liiast. Enda kogemus ütleb, et üle 2 suurema harjutuse trenni kohta rinnale on liiast. Kui välimus on pöhiline, siis peaksid kindlasti pulloveri, crossoveri ja/või rööbaspuudel surumise kavasse panema. Välimuse seisukohalt on väga oluline pidev rinnalihaste venitamine. Rinnalihaste arengut soodustab tugevalt õlalihaste ning triitsepsi arendamine, sest nende hea võimekuse korral saa surumisel suuremaid raskusi kasutada.Tihti neid venitama peab?
ristokru
Memberseega peaks sheiki mitte minut jooma, vaid 20, siis saaks 10 korda rohkem valku ja süsikaid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelt on ka nii ,et valgusheiki peaks aeglasemalt jooma mitte kohe alla kulistama. Pole kindel miks nii sheigiga aga sellest räägitud ja isegi mitmel tootel mis ostnud see seal kirjas.
ristokru
Membersiin on veel üks mees kes sai nelja aastaga 56kg pealt suuremaks kui mõni eesti kulturist
USKUMATU
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas????? 
ristokru
MemberTuutudes on valke tunduvalt vähem ja suhkurt rohkem(suhkru osas pole kindel).Massi perioodil süsivesikud ju teretulnud.
ristokru
Memberikka tuutut……….mis vahet sel on???Mis tuutus halba on?? Ise ka söönd seda kogu aeg või siis 220g Farmi kohumiima koos rosinatega 12kr.
Miks tavaline kohupiim parem???
ristokru
MemberAga loomulikult ikka Serious Mass, see tunduvalt parem.
ristokru
MemberSee kava… ON ÜLIHEA !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kas sa oskad õelda kas peab raskusi ka tõstma? Nt. Rinnal, seljal ,õlal pole midagi kirjas!
ristokru
MemberSelline küsimus et pole noodi pinki! Kas seda saab asendada mõne teise harjutusega?
Ja kas ektomorf peaks midagi muutma seal seeriates,kordustes?
Kõik abi oodatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused