ristokru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ristokru
MemberVäga hea video oli , vaatasin huviga algusest lõpuni
“> Päris palju sõi hommikul
Ma mõtlesin , et mina olen hea isuga
Kui oleks võimalik siis tahaks näha veel teistest videosid n.ö üks päev tegijaga vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> M.M , M.K , I.V siis saaks võrrelda nende tegevusi. Minu arust päris põnev
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea video oli!!
Olen täitsa nõus et keegi veel võiks teha päeva tegijaga. Ja kus Ott alles sõi hommikul
Ma söön pool korda vähem vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
MemberMul on selline küsimus, miks ma ei higista, kui trenni teen.Kui möllan terve bodypumpi trenni ilusti kaasa ja ikka selliste
koormustega, et harjutusteseeria lõpus on kohe valus, siis
see juures ei higista ma üldse? Peale trenni on särk absoluutselt
puhas ja kuiv..käi või nädal aega ühe särgiga trennis.
Mõnel naabertreenijal on juba poole trenni pealt loik maas
“>Kas mul on midagi viga we?
Endast nii palju, et olen tavaline kontoritöötaja. Treenimisega alustasin
umbes 1,5 aastat tagasi ja teen seda regulaarselt 3* nädalas.
Päevas ma ise väga palju paljast vett ei joo..
Avaldage arvamust..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vett peaks ikka jooma normaalselt.
ristokru
Memberalusta poole kogusegaAga kas tohib seda ka sheigiga võtta?
ristokru
Memberega see värk ei ole nii lihtne, et aint suru ja õgi, tulevad ka tagasi löögid ja nagu teada siis areng on pigem 2 sammu edasi 1 tagasi variandis.Jaa minu puhul see kõik väga raske, olen teinud trenni 2 aastat ja esimene aasta kasvas käsi 2cm, järgmine aasta 1cm, see ebanormaalne.Kõik tänu sellele ,et puhas ektomorf.Olen poroovind kõike aga…midagi
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei oska keegi aidata.ristokru
MemberKeegi oskab aidata?
Aga seegi positiivne et rushist vist oli kasu kuna jalad täna nagu puupakud
“>ristokru
Memberpeale trenni on veri lihases, sellest suurem. Järgmiseks päevaks on see nn. pump efekt kadunud ja veel väiksem on lihas kuna glükogeeni varud lihases, mis seovad ka vett, on tühjenenud. Kui nüüd hästi süüa siis ülejärgmiseks päevaks võib lihas sinu näite varal ntx 37,5cm ollaOleks siis nii,täna mõõtsin käe ümbermõõtu ja ikka 36,5cm. Söödud sai metsikult aga näed.Ega see ektomorfi keha ikka täielik p…!
ristokru
MemberMass on siis 6-8Ma ei mäleta enam
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vastupidavus on mingi 8+
Või oli 12+
Jõud 1-6
Mass6-12
Vastupidavus 12+
ristokru
MemberTreeni haaret ja tee esimese harjutusena edasi. Küll varsti jõuad ka teisi harjutusi teha.Räägi nüüd sellest,et lugesin kusagilt treeneri(mitte eesti) artiklist et polegi tähtis et sa jõutõmmet suure raskusega yeed vaid ,et natuke väiksem raskus ja aeglasemalt ja õige tehnikaga!
ristokru
MemberTahaks ka teada mida selle kohta öelda on?Ja oskab keegi veel öelda midagi BCAA Fasti toote kohta?
Soovitaks ennem seda: http://shop.fitness.ee/product_info.php?products_id=464
ristokru
MemberProovisin ära. Täna oli jala päev ja seega pumba effekti väga hästi ei oska õelda, küll aga trenni lõpus tuli nagu nõrkus aga jõudu nagu ka oli! Lihtsalt tahtis pildi eest visata pausidel.Ei tea kas see oli tingitud et võtsin 1,5 kulpi või sellest et enne trenni ei võtnus valgu sheiki või aine ei sobi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui keegi seda ainet proovind siis rääkige julgelt!!

ristokru
MemberIse olen ära söönud mitu tünni Satur8´t ja ühe Satur8 Rush´i. Satur8 toimis väga hästi, kuid Satur8 rush oli jama (vähemasti minule ta nii ei mõjunud kui tavaline Satur8). Soovitan Satur8´t – tõmbab korralikult käima ja ajab lihase punni.Ostsin satur 8 rushi. Proovin ära ja siis annan teada kuidas mõjus.
ristokru
MemberOstsin hetkel ära satur8.
ristokru
Memberminu mäletamist mööda defineeritakse jõutrenn ikka madalate korduste ja suuremate raskustega….ehk siis 6 ja alla seda
Õige jutt!
ristokru
MemberKaks söögikorda enne trenni, 200g praetud loomamaksa, et trenni ajaks oleks veres rauda rohkem mis hapnikku paremini lihasteni viib. Lisaks aedviljad. Üks söögikord enne trenni, (vahetult) AC-C, 30g 200g veega, põhiline toimeaine mis suurendab lihasvastupidavust, pikemas perspektiivis ka jõudu, on beeta alaniin. Selle sisse joonud, siis söö 200g lahjat kohupiima või 5-6 muna (valget), paar viilu teraleiba + kohvi, et oleksid trennis max erk.Selline võiks näha välja kaks söögikorda enne jõutrenni. Hommikul ja vahetult pärast trenni söök on juba pikem teema ja maksab RAHA!

Vahetult enne trenni ac-c, 200 g kohupiima,paarviilu tera leiba? Ma vist ei jõuaks midagi trennis teha kui kõht nii täis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise olen siiani võtnud enne trenni Mass-2 te, sellest ei piisa?
ristokru
Memberdamn!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
soovitage mida tuleb tarbida enne jõusaali, jõusaali ajal, et lihased teeksid pingsemat tööd!
kõik tabledit, kõik kõik
Ostsin just Satur 8 Rushi, et saaks trennist rohkem võtta. Proovisin ka X-Plode-i aga see minu peal vapsee ei toiminud.
Kui vaja siis annan teada kuidas mõjus.
-
AutorPostitused