ristokru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ristokru
MemberLiha on üsnagi pikalt seeduv toit- eriti sealiha (5 ja enam tundi olenevalt kogusest). Kergemini seeduvad kala- ja linnulihad.Mina arvan, et päevast valguvajadust ei tohi ainult lihaga saavutada. Liigne lihatoit ärritab liialt magu. Eelistada võiks piimatooteid ja mune ka.
Ehh, sa oled asjast valesti aru saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muu toit ka ikka olemas!Praegu räägin grill õhtust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
MemberKilo liha??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ära siiski unusta,et sa oled inimene,mitte hunt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Inimese maohappe tase on ligi 2,5 korda madalam kui hundil ja teistel toredatel lihasööjatel,seetõttu on üsnagi kaheldav,et kilo liha korraga seedida on võimalik. Aga eks see oleneb kuigipalju ka veretüübist, O tüüpi verega inimsed suudavad liha seedida mõnevõrra paremini kui teised grupid.Ega see kilo tõmbab grillil ju suht väikseks ja ei tundugi seda nii palju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
MemberSõltub, mida veel sööd.Muidu võiks süüa 50-100g 30% hapukoort. Hea on tomatimahlaga 1:1.
Söön tavaliselt juustu,vorstiga musta leiba või siis kohupiima.
ristokru
MemberSamas proteiini võid osta, jood peale trenni ja enne magama minekut. Toitumiskava tellisid mis eesmärgil, et ikka kaalus juurde võtta ?? Söö korralikult, võta mingi valku , proteiini siis saad ilusti kaalu tõusma.Nii, et soojalt soovitati mulle vähemalt proteiini võtta, sest see kehatüüp ei pruugi saada toidust kõike vajalikku kätte.
EDU treenimisel.
See kehatüüp ei saa jah korralikult kõike kätte, seepärast küsingi mida veel võtta.
Ja ma trenni teinud u.2aastat ja areng nagu toppama jäänud, seepärast saigi ostetud nitix aga äkki peaks veel midagi ostma, mis lööks lihased ellu jälle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?ristokru
Memberära üle pingutatoitumiskava on ka hea
Toitumis kava olemas!
ristokru
Membersüsikaidvõi siis massilisaja, kus kõik koos
Tänan! Aga seda ma tean juba. Ma mõtlen just muid asju. Äkki ektomorfi keha ei tooda osa asju sama palju kui teised keha tüübid!?
Praegu ostsin ära nitix-i ja mõtlesin ka osta juurde kas aminohapped või axis-ht.
ristokru
Memberteen ise praegu 5×5 kava, asi areneb küll. Ainult selle kükiga on jah nii, et originaalis antud 3x nädalas kükk on nats palju. Ise olen täheldand jõu kasvu rohkem kui massi.See tundub nagu kõige parem siis: kulturistile kohendatud 5×5 süsteem
Sellega peaks massi küll saama
ristokru
MemberKodus treenimisel on eeliseid, nagu igal asjal on eeliseid ja puudusi siin maailmas.Eelised:
* No wasted time driving to and from a fitness club
* No waiting in line to use the equipment
* Workout on your schedule, rather than just when the health club is open
* No expensive monthly membership fees or long-term contracts
See atribuutika, mis sul on, on piisav minu arvates, jalgade treeninguks ei näe esmapilgul võimalust (kükkide tegemiseks oleks vaja kang kaela kõrgusele toele aseteda, ja ohutuseks vaja tõkendeid ca 70cm kõrgusele maast kuhu kang pidama võiks jääda kui sooritus ebaõnnestub, selleks on kükipuur, mida sul pole), niiet minuarust on sul piisav atribuutika olemas enamike lihaste jaoks. Lihas kasvab kodus küll, kui suudad intensiivseid trenne teha. St, et kui sul pärast kodust trenni lihas valutab mõne aja pärast, siis ta ka kasvab. Selleks, et sellist tulemust saavutada peab trenn lihtsalt intensiivne olema, seeriatega pead jõudma kordusmaksimumi korduseni, siis lihas ka valutab ja areneb. Niiet mina arvan, et kui suudad intensiivseid trenne teha kodus, hästi keskenduda, siis mis tähtsust sel on kas kurnasid lihast spordiklubis või kodus. Paljud tudengid ei suuda kodus õppida, ja lähevad selleks raamatukokku, seal on sobiv akadeemiline õhkkond ja nad suudavad hästi keskenduda. Sama ka koduse trenni kohta, kodus võib olla raske keskenduda. Kui suudad kodus hästi keskenduda ja sellega seoses intensiivseid trenne teha, ja sul on treening-varustuses raskusi, mis sinu kordusmax-ni ulatuvad, siis õnnestub sul kodune treenimine kenasti. Kui oled jõusaalis käinud varem mõnda aega ja arendanud oma lihastunnetust, siis saad kodus kindlasti kenasti hakkama. Et siis põhiline moment, mida tahtsin öelda, oli see, et paljudel jõusaalis käijatel pole ka arengut, areng tuleb trenni kvaliteedist, kuivõrd hästi suudad keskenduda ja lihast koormata, seda saab kenasti ka kodus teha.
Jalgadele teen kükke. Mul sellise toolid(pukkid) Need suht kõrged ja tugevad, sinna peale kang ja voilaa
ristokru
MemberPuhkepausi pikkus sõltub treeningu eesmärgist, intensiivsusest jne. Kui on eesmärk lihashüpertroofia ehk lihaskasv ja lokaalse lihasvastupidavuse arendamine, siis kasutatakse lühemaid puhkepause – näiteks 1min.Kui on eesmärk jõu juurdekasv, siis tulevad kasuks pikemad pausid (2-3 min). Ja mõningate harjutuste puhul võib see veel isegi pikem olla (kuni 4-5 min).
Ühesõnaga, kõik oleneb treeningu iseloomust.
Nojah,seda ma tean aga ma mõtlen just uuemaid uuringuid mis rääkisid et pikkem paus soodustab ka suuremat lihas kasvu, kuna suudeti rohkem teha.
ristokru
MemberKorralik ports süsivesikuid hommikul on vaieldav – hommikuse erksa oleku surud kohe maha.Rasvad pidid vist hoopis energiat andma!?
ristokru
MemberMillist lisandit sa täpsemalt mõtled ?Ja kasuta otsingut, aitäh !
4×6-8 ja seeriate vahel 30 sek – 1 min.
Kusagil artikklis siin räägiti et hea kui vahe 1-3min. siis lihas jõuab puhata ja seega rohkem teha. nii pidi rohkem lihas kasvama! Aga kas on ka nii….?
ristokru
MemberTahaks natue nõud saada toidulisandite suhtes. Olen siin artikleid ja postitusi lugenud aga, olen endiselt nautke segaduses.Kõigepealt minust. Olen 19 aastane ja olen just jõusaalis käima hakkanud. Muidu olen elu aeg sporti teinud ja viimase aasta kodus treeninud. Kaalun 64 kilo, pikkust 182 rasvaprotsent on 7 ning rinnalt tõukan 70 kilo. Eesmärgiks on just massi lisamine ja lihaste kasvatamine.
Olen aru saanud et, tõhus oleks tarbida kreatiini koos süsivesikute ja proteiiniga. Nii 30g proteiini iga annuse kreatiiniga. Kreatiini 2 x 5g treeningupäevadel ja 1 x 5g tavapäevadel. Siis olen veel lugenud et, pärast trenni on vaja kiiresti imenduvat valku aga muidu öösel aeglast. Kust või kuidas ma seda aeglast saan? Võibolla on see loll küsimus aga, mis see glükoos täpselt on ja kust seda saab? Mille peale peaks veel mõtlema? Sammuti, milliseid/milliste firmade tooteid peaks tarbima, poodies on neid kole palju? Millega lisandeid segada? Kas põhimõtteliselt võib kreatiini koos proteiini ja kogu moosiga piima käärata ja siis ära juua? Ja millal täpselt on parim sheike tarbida?
Jäta see kreatiin küll välja! Vähemalt algul.Algul lihas kasvab ka selleta hästi ja hiljem siis hea seda võtta alles!!
ristokru
Member5-6 vahel söön korraliku õhtusöögi, õhtul paar tundi enne magamaminekut söön veel võileiva, väikse karbi kodujuustu või midagi sellist, natuke puuvilja või mõne porgandi nu midagi värsket igatahes.Söö enne magama minekut nt. kohupiima, see võttis mul nälja tunde öösel. Ja kui sa teed kõvasti trenni siis õine näksimine pole ka halb. Muidugi kui see näksimine korralikum toit.
ristokru
MemberMiks kohe kahtlustama…?Ma tean poissi kes esimene kord elus jõusaali astudes surus külmalt 90kg
Teine kord 5×90 seeria tegi ja kolmas kord 10x90kg
peale seda ta aga ei ole viitsinud jõusaalis käia kuna leiab et see on mõttetu.
Söömine on tal kuidas juhtub. Joob, suitsetab jne. Ja kaalus 85kg 180cm juures.
Kas sa kahtlustaks teda kah?
Nõustun tankiga kuna tead ka sellist venda ja sama moodi ei viitsi jõusaalis käija.Osadel lihtsalt super geenid.
Ühikas oli mul toa naaber 187 pikk ja selline koljad(suured lihased) aga trenni ei teinud ega viitsinutki! Ega ei söönud ka midagi, korra päevas,suitsetas ,jõi viina jne.
Samas endal geenid selline 0! Söö palju tahad ikka ei kasva, Aastas käe ümbermõõtu kasvatada mingi 0,5 max absurdne!
ristokru
MemberMiks kohe kahtlustama…?Ma tean poissi kes esimene kord elus jõusaali astudes surus külmalt 90kg
Teine kord 5×90 seeria tegi ja kolmas kord 10x90kg
peale seda ta aga ei ole viitsinud jõusaalis käia kuna leiab et see on mõttetu.
Söömine on tal kuidas juhtub. Joob, suitsetab jne. Ja kaalus 85kg 180cm juures.
Kas sa kahtlustaks teda kah?
Nõustun tankiga kuna tead ka sellist venda ja sama moodi ei viitsi jõusaalis käija.Osadel lihtsalt super geenid.
Ühikas oli mul toa naaber 187 pikk ja selline koljad(suured lihased) aga trenni ei teinud ega viitsinutki! Ega ei söönud ka midagi, korra päevas,suitsetas ,jõi viina jne.
Samas endal geenid selline 0! Söö palju tahad ikka ei kasva, Aastas käe ümbermõõtu kasvatada mingi 0,5 max absurdne!
AutorPostitused