ristokru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ristokru
MemberMa ei tõmbaks paraleele tootega, vaid ju mul endal mõni vastunäidus mõnele ainele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul kohupiimaga ka mõnikord ,et hakkab kõhus keerama ja mulksuma aga samas teine kord jälle kõik ok,Saa siis aru endast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
MemberMul tekitas kunagi biolabi valk palavikku ja nõrkust, seega täitsa usun teema-algatajat.
Mina isiklikult läheks tema asemel isetehtavate šeikide peale üle. Tõesti vbl võtab mõni minut kauem aega selle tegemine, aga vähemalt ei jää haigeks. Lisaks ei sisaldaks see tehislikke maitse-ja värvaineid.
Räägi kokteilist lähemalt.
Ja ma kindel ,et see valgujoogist,ju mingi aine on vastunäidistatud mulle. Ja ei mäleta valgu sorte kuna ,oli sees pikem paus.(2a.)
ristokru
MemberMillist valgujooki täpsemalt kasutad? Kas oled selle aja jooksul proovinud ka toodet vahetada?
Hera 80
ristokru
MemberTrenni teen jah tugevalt aga see ei loe. Nii kui valgujooki tarbinud ,jään tõbiseks ja see käib kiirelt. Nii 20 minutit ja võin juba talvel nt. tunda nohu ja kurguvalu jne.
Ma olen testinud jah, nt. kohupiim peale trenni ei tee midagi,samuti ka kui midagi ei tarbi ja söön alles nii 40 min. pärast kui kodus toit valmis.
Ja olen ka erinevaid valke testinud aga teevad nad kõik mind nõrgaks. VB. tõesti mõni jook pole teinud aga seda enam ei mäleta…
Hetkel ostsin uue valgujoogi ja jälle sama jama…ennem tegin ilma joogita ja kõik ok.
ristokru
MemberOn ka mõni ektomorf ka veel proovinud seda kava juba?
Tahaks teema pealkirja muuta aga ei saa kusagilt! Kui mõni moderaator loeb siis võiks kirjutada Kava Ektomorfile!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On nüüdseks keegi proovinud ka seda kava? Mõtlen ektomorfid just
MemberNatuke palju harjutusi võibolla esmapilgul jah, aga need kes ütlevad, et 2-3 harjutust on piisavad siis sellega ma ei nõustuks. Olen ise ektomorf ja tegin aasta aega selliseid kavasi kus oli suurtele lihastele oli vaid 3 harjutust,sõin korralikult jms, kuid areng oli minimaalne, siis mõtlesin, et sitta kah teen parem 4-5 harjutust suurtematele lihastele ja areng hakkas toimuma, nii et see mis sobib ühele ei pruugi sobida teisele. Teemaalgatajale soovin jõudu ja jaksu selle kavaga, kuigi kergem oleks võtta mõne tuntud bodybuilder kava (neid on internetiavarustes kõvasti) ja teha selle järgi. Kui aga need “pikad” trennid sulle positiivselt ei mõju, ehk areng on väike ja tunned väsimust, siis soovitaks harjutusi ikkagi kärpida. Edu!
Oled kindel ,et oled ektomorf? Millest seda järeldad? Tõelisel ektomorfil peaks olema enamuselt just baas harjutused ja lühikesed trennid aga Rasked. Tehes ühele lihasele kindlasti üle 3 harjutuse viib ektomorfi kiirelt stressi ja lihase seisule!?
“>ristokru
MemberBodybuilding.com tulevad väljaspoolt EU-d ja tänu sellele lisanduvad ka maksud tollis. Lisaks on paljudel toodetel suur tõenäosus, et kaup konfiskeeritakse.Aga kust siis näiteks eraisikud tellivad omale Bsn toodet nirix?
ristokru
MemberMa ei saa aru ,et osad räägivad ,et see sportlane süüdi ka?Milles? Ta oli ka lihtsalt näitleja ju!!!
Kui siin nii kõvad mehed siis tuleks ainult üks mees vaese omaks peksta ja see on Villu Parvet!!!
ristokru
MemberNo lihas on palju rauda ja piimatoodetes Ca, mis takistab raua imendumist. Mina oma madala hemoglobiinitaseme ja vastupidavusspordialadega olen lapsest saadik sellepärast piima ja liha koos tarbimist vältinud. Ei mingit usku, peale usu toitumisspetsialistide soovitustesse.Piim ja liha kokku ei sobi,seda ammu teada! Aga hapukoor?
ristokru
MemberVäga harva on inimene 100% üks kehatüüp, enamik on kombinatsioon kahest kehatüübist.Teine asi, mida tuleks silmas pidada on, et kasvueas noormehed kasvavad kõigepealt pikkusesse ja alles siis laiusesse.Siis on lihtne ennast ektomorfiks pidada.Jumala õige jutt!!
ristokru
MemberHommikusöögiks proovige omleti kõrvale hapukoort! Megalt annab energiat ja hea tuju rohkem kui süsivesikud
MemberSee on individuaalne ja sõltub ka pulsisagedusest millega treenime. Max. pulsisagedusega treenides jõume päris ruttu selleni, et tekkib neg. effekt ehk lihase põletamine. Seevastu rahulikus tempos ei pruugi ka tunnine aeroobne tegevus anda neg. effekti. Üldjuhul kui teha aeroobset peale jõutrenni ei oleks mõttet teha üle poole tunni, kui aga eraldi päeval võib olla ka tunnine seanss.Ott, kui ma teen rasket jõu trenni ja siis peale seda jooksma millal oleks õigem võtta siis sheik? Ma olen kuulnud ,et peale jõusaali jooksmine hakkab lihaseid sööma!Samas osad just käsevad joosta peale jõusaali!?
ristokru
Member18 sain see aasta
kaalun 71 kg ja 188 pikk.Seega sa arenetki veel! Ja hetkel siis parim teha trenni kuna tulemused paremad kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
MemberIse ka kõhnem tüüp. Kuid teen ikkagi 3×12 ja on ka märgatavaid muutusi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui vanad te olete? Osad kes kõrsikud on alles arenemis perioodis ja räägivad suure suuga ,et ektomorfid aga arenevad hästi
See pole nii! Kui te pole välja arenenud siis te ei teagi konkreetselt mis tüüpi olete ju!Ja suure suuga poleks siis ka nagu mõtet seletada!!Enda arust kõik kõhnad jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja need kes tõesti vaevlevad oma arenguga ,keerab see asja veel raskemaks kui seletavad inimesed kes ei teagi midagi! Ektorfidel soovitaks proovida seda kava
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minupeal töötas väga hästi algul!ristokru
MemberKava siis igaksjuhuks: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=21202
-
AutorPostitused