Risto17
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Risto17
MemberPhm kui teha nädalas 2 korda biitsepsit ja triitsepsit siis trennis piisaks ainult 1 harjutusest ?(mõni baasharjutus neile, NT: Biitsepsile küünarvarte kõverdamine kangiga ja Triitsepsile Surumine rööbaspuudelt)
Risto17
MemberMinu arust on liig treenida kaks päeva järjest ühte ja sama lihasgruppi. Selle kava puhul siis küünarvarrelihased ja säärelihased. Lisaks tänu osade harjutuste lükkamisel kolmapäevale, teed sa ka kolmapäev käsivart ja säärelihast. Seega tuleb sul 5 päeva järjest küünarvarrelihaseid ja säärt. Harjutused ei ole küll ühesugused, kuid siiski minu arvates ei jäta sa osadele lihastele mingisugust taastumisaega
nojah , ega te mmingit parandust ei viitsiks soovitada?
Risto17
MemberVäga segane kava, loogilist ülesehitust pole minu arvates ollagi, samuti suur ületreeningu oht, lihased ei jõua ära taasutagi, kui juba jälle hakkad lammutama.Parem võta mõni sobiv kava siit:
hmm, seda fitnessi kava olen ma juba teinud üle poole aasta. Kaval pole loogilist ülesehitust? Olen lähtunud sellisest baasskeemist mille sain kulturismi õpikust
Esmaspäev, neljapäev
Rinnalihased
Õlalihased
küünarvarrelihased
säärelihased
kõhulihased
Teisipäev, reede
Seljalihased
Reielihased
Küünarvarrelihased
Säärelihased
Kõhulihased
Kolmapäeva tõin sisse selleks et koormus paistis liiga suurena ja mõningad harjutused panin selle peale . Lisaks ei pannud ma kavasse kahte täpselt ühesugust päeva harjutustelt vaid lihasgruppidelt( nädalas samale lihasegrupile kaks harjutust).
Risto17
Membersina alusta kindlalt 1x nädalas, 2x nädalas on suur ületreeninguoht, 1x nädalas tagab võibolla parema kui 2x sest lihas kasvab kui magad ja puhkad.Nii et alusta 1x nädalas, 3-4 korda
suured tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Risto17
Member2 ja 2 on veel normaalne aga 5 järjest on jah natuke liig(been there, done that)no järgin siis seda 2 ja 2 rütmi
“> aga kui palju oleks soovituslikult kõhtu nädalas treenida? kas 3 korrast piisab? olen kuulnud ka et paljud teehav igapäev , sest kõht kuulub hästi taastuvate lihaste hulka. Ning kas trapsepsile üks harjutus liiga vähe pole?Risto17
Membertäitsa ok kava ju? miks peaks üle tegema? 4-5x nädalas trenni teha eesmärkide nimel on ok, peaasi et magada saad siis ei tohiks ületreeningut olla.olgu , nii et võib rahus sellise kavaga trenni tegema hakata ?
kolmapäeva jätan sa siis vabaks , et lihased taastuda saavad, ning laupäev ja pühapäev on ka vabad sest elan maal ja jõusaal on lahti ainult nädalapäeviti.Risto17
MemberTere jah ma arvan et ületreening on varsti su parim sõber aga muidu kui ära tahad tappa ennast siis 5 päeva trenni teha on päris hea eriti kui vahepeal väike suure intensiivsusega aeroobne on…(P.S. üks saladus sulle : lihas kasvab puhates)aga kui jätta kolmapäev vabaks päevaks? mida siis muuta tuleks ?
Risto17
Membersuured tänud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Risto17
MemberSa ei saagi ühte lihasgruppi mitu korda või rohkem nädalas teha,kuna soovitatud 2 1 2 1, ja lihasgruppe on seal kavas 4.Korduseid pole ka mõttet tõsta ma arvan. Kui tunned et jõuad kordusi rohkem teha kui näiteks 10 sis lisa raskust juurde ehk tee suuremate raskustega.
suured tänud
AutorPostitused