Skip to main content

Risto Uuk

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 241 through 244 (of 244 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kui palju on siin tavalisi fitness huvilisi? #274628
    Risto Uuk
    Member

Ma tahan suuremaks saada, praegu 186cm ja 89kg, aga et pekki tuleks ikkagi minimaalselt. Siiamaani on see õnnestunud. Käin ainult jõusaalis muidu, 4x nädalas ja loodan, et saab ka edaspidi vähemalt 3x käia(ülikool toob muudatusi). Sellesmõttes, et kui sa niisama nagu megaheas vormis oled, siis kui sa riides oled, ega eriti ei saa aru, et trenni teeksid. Aga kui sa nagu treenid selleks, et ka suuremaks kasvada, siis nagu näevad seda ka teised, see nagu annab enesekindlust, noh teised näevad, et sul on distsipliini ja tahet jne…. Mõned minupoolsed mõtted lihtsalt, ma ei tea, mida teemaalgataja täpselt uurib või teada tahab saada <_<“>.

Tahtsingi lihtsalt huvi pärast teada, paljud tahavad suureks saada ja paljud tahavad heas vormis olla, aga n-ö normaalsema või tavalisema kehaehitusega olla.

in reply to: Kui palju on siin tavalisi fitness huvilisi? #274574
    Risto Uuk
    Member

Siin lehel on sinuga kokku 23 223 registreeritud kasutajat. Vaevalt, et enamik neist tippsportlased on..

Seda küll.

Oleks võinud täpsemalt selgitada. Kui paljud tahavad saada suureks nagu 90-100kg kanti vms, ja palju tahavad 70-80kg kandis ja heas vormis olla (meeste puhul siis)? Muidugi ei saa siin täpset numbrit anda, aga lihtsalt üldmulje, kas paljud tahavad võimalikult palju lihast kasvatada, või tahetakse üldiselt olla enamjaolt lihtsalt madala rasvasisaldusega?

in reply to: Kui palju on siin tavalisi fitness huvilisi? #274571
    Risto Uuk
    Member

Ma mõtlen jah, et selliseid inimesi, kes pigem teeks asja kui harrastajatena (kuigi ka treener võib ju olla keegi, kes teeb asja sellepärast, et hea välja näha, aga mitte võistelda ning mitte ilmtingimata väga suur ja musklis olla) ja oleks kas umbes keskmise suuruse (kaaluga) või siis veidi suurem.

Et siis rohkem piltlikuks teha näiteks:

1679.jpg vs diego-forlan.jpg

Üks, kes võistleb ja tahab ilmselt väga palju lihast kasvatada vs keegi, kes on megaheas vormis, aga mitte ilmtingimata väga suur. Kuigi antud näite puhul on mõlemad võistlejad/sportlased, aga loodetavasti saate aru mu mõttest.

in reply to: Vastumeelne valgupulbri suhtes #274567
    Risto Uuk
    Member

Seda kas inimene kasutab toidulisandit või kombineerib tavatoitu on igaühe vaba valik, olgu lihtsalt lisatud, et tavatoit sisaldab samasuguseid toitaineid mida sa saad ka toidulisandist, seega organismi jaoks ei ole tegelikult mingisugust vahet kust kohast me oma trennijärgse energia ja toitained saame. Vevalt lihtsalt, et see plender sul seal trennis kaasas on? Mida kiiremini teeme taastusjoogi peale trenni ,seda paremini käivitame taastusprotsessid.

No tegelikult valmistan ma hommikul oma shake’i valmis ja siis peale trenni saan kohe juua, kuna ta mul kaasas on.

Aga jah, ma tahtsingi selle selgeks teha, et valgupulber on mugavuse pärast.

Viewing 4 posts - 241 through 244 (of 244 total)