Risto Uuk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Risto Uuk
MemberPalju õnne!!!
Risto Uuk
Member80% Whey – 5,83g valku/EEKMina olen rahul

Pean ka vist valgupulbrit kasutama hakkama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Risto Uuk
Member2010 aasta üldainete tasemekoolituse kava on saanud lõplikult paika. Tänasest on avatud registreerimine järgmistele Tartus toimuvatele kursustele:II tase 29.–31. oktoober ja 12.–14. november 2010, Tartu Ülikool, Jakobi 5 Tartu, hind toetusprojekti raames 700.-;
III tase 19.–21, 26.–28. november ja 10.–11. detsember 2010, Tartu Ülikool, Jakobi 5 Tartu, hind toetusprojekti raames 900.-;
Registreerimine on avatud veel järgnevatele varasemalt teavitatud tasemekoolitustele:
III tase 24.-26. september, 8.-10. ja 30.-31. oktoober 2010, Tallinna Ülikool, Tondi tn. 55, hind toetusprojekti raames 600.-
I tase 8.–10. oktoober 2010, Tartu Ülikool, Jakobi 5 Tartu, hind toetusprojekti raames 600.-;
I tase 6.-7. ja 27.-28. november 2010, Tallinna Ülikool, Tondi tn. 55, Tallinn, hind toetusprojekti raames 600.-
Registreerimine soodushinnaga http://www.eformular.com/treener2009/tase123.html
Alati värskeim koolitusinfo ja lingid registreerumiseks EOK lehel http://www.eok.ee/est/treenerikutse/koolituskalender
Et soodushinnaga registreeruda, peab mingisse spordiliitu kuuluma?
Risto Uuk
MemberMõnikord ei pruugi ise märgata, et sojat tarbid, kuigi tarbid iga päev. Tänapäeval topitakse seda igale poole ju – sink, pelmeenid, hakkliha jne. Lisaks pannakse igale poole modifitseeritud maisitärklist (ketšupid, kastmed, külmutatud juurviljad jne). Ma viimasel ajal ostan sinki, liha ja piimatooteid ainult turu pealt tuttavate talunike käest – siis tean kindlalt, et mingit jama sisse ei ole pandud. Turult ostetud naturaalne kodujuust ja hapukoor on ka oluliselt maitsvam kui see, mida poodides müüakse. Liha on oluliselt odavam ka. Värvitud lõhet üritan ka võimalikult vähe osta – kala püüan ise.Ma ei söö absoluutselt neid vorsikesi jms jama. Samamoodi väldin ka poest ostetud kastmeid, teen ise igasugu kastmeid. Aga jah, sul on õigus, tänapäeval on väga keeruline vältida igasugu ebatervislikku.
Peaks muidu ka sinust õppust võtma ja turul käima hakkama. Olen tahtnud seda teha, aga turg jääb nii kaugele, siis peaks ilmselt nädala toidu ette ostma.
september 9, 2010 at 6:14 e.l. in reply to: Minu lugu, mõned trenniküsimused, motivatsioon ja tahtejõud. #275604Risto Uuk
MemberMõned saavad endale lubada ka seda, et söövad igasugust rämpsu suures koguses sisse, aga ei vaevle üleliigsete kilode käes. Teistel on nii, et kui natukeseks käest lased end, on kohe kilod tulemas. Ei ole vaja iga päev seda 3,7 km joosta, on vaja söömist muuta. On vaja tegeleda põhjuse kallal, mitte tagajärje. Kui paadis on auk, siis lihtsam ja mõttekam on see auk ära parandada, mitte alatiseks jäädagi ämbriga vett välja loopima.
Samal ajal need, kes saavad lubada endale süüa igasugu jama, rikuvad sellega oma tervist ikkagi. “Just because you can, doesn’t mean you have should.” Ma saaksin ka ilusti heas vormis olla ja süüa igasugu jama, aga selle asemel tahan ma elada 100+ aastaseks, olla kogu aeg energiline ja mitte lihtsalt heas vaid super vormis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Risto Uuk
MemberTegin ühe nimekirja valkude hinnast. Vabandan, kui väga täpne pole (kuna hinnad varieeruvad), aga annab vähemalt ettekujutuse.
1. Muna – 4,3g valku/EEK
2. Kodujuust 0% – 3,5g valku/EEK
3. Kohupiim 3g valku/EEK
4. Kodujuust 1,5% – 2,8g valku/EEK
5. Kana – 2,8g valku/EEK
6. Sardiinid (konserv) – 2,5g valku/EEK
7. Kanarind – 1,9g valku/EEK
8. Heeringas – 1,3g valku/EEK
Mittetäielikud valguallikad:
1. Kaer – 8,8g/EEK
2. Pähklid – 5,5g/EEK
3. Oad – 1,4g/EEK
Risto Uuk
MemberOlen kuulnud jah paljudest teistest allikatest, et soja on populaarne “tervisetoit”, mis on tegelikult kahulik. Õnneks pole vaja muretseda, kuna ma ei ole kunagi seda palju tarbinud ning ei plaani ka.
Risto Uuk
MemberMida tähendab see toetusprojekti raames?
Risto Uuk
MemberMa arvan ,et kui sa saad jutule Arcticus treener Koljaga, tema võiks see eeskuju olla, vaevalt, et tal oleks selle vastu midagi kui kulturismist ja fitnessist rääkida, kindlasti ka õpetada. Igas jõusaalis käib ka hulk tõsiseid tegijaid sealhulgas ka Arcticus, tasapisi trennis käies hakkad ikka ühe ja teisega teretama, hiljem juba põgusalt vestelma ja sealt see tutvus välja kujunebki – hiljem miks mitte juba küsida, et äkki ajad klapivad ja saab koos kellegiga üheks ajaks ennast trenni sättida, hea kui see oleks kehaliselt tugevam tegelane, siis on sinu vaatenurgast eesmärk täidetud….
??:”>Suur tänu selle nõuande eest! Eks peab oma julguse kokku koguma ja kõike neid ka teoks tegema.
Risto Uuk
MemberKus koolis ja trennis käid?Ise muidu TTÜ-s ja Reval Sport
Ma käin hetkel muidu Majanduskoolis ja Arcticus.
Risto Uuk
MemberKui oluline sulle rasvakaotus on? Kui ta on väga oluline, siis sa suudad aega planeerida nii, et saad õigesti süüa. Lihtsalt planeeri eelmine õhtu enda toidud valmis ja siis pole sul järgmine päev vaja Statoilist hotdogi võtta. Sorry, kui vale eelarvamus oli…
Lisaks… Nagu eelpool mainiti, mitte miski, mis on tõsiselt rahuldust pakkuv/õnnelikuks tegev ei tule lihtsalt. Näe selle nimel vaeva. Jube igav oleks kui kõik inimesed võiksid panna alla 1 tableti ja üleöö saledad olla.
Risto Uuk
Memberoot …mis sel peekonil nüüd häda on?
Inimene soovib kasvatada lihasmassi ja ei mainud,et on taimetoitlane.
Mingil määral kindlasti pole, aga kui ta nüüd näiteks sööb igaks hommikuks peekonit ja muna, siis see ilmselt väga hea tervisele pole, või on?
Risto Uuk
Member1) Pole just spetsialist, aga sellised toidud nagu jogurt (palju suhkrut), juustu- ja singivõileivad, peekon, kohukesed pole minu meelest just kõige tervislikumad.
2) Miks sa salatit/puuvilju üldse ei söö?
3) Kas sa kaloreid loed? Kui sa kaloreid ei loe ja üle oma maintenance’i ei söö, siis sa ka massi juurde ei võta.
Risto Uuk
MemberKahjuks millegipärast peeti ei söö, aga see kooslus tundub huvitav. Pähklid ja rosinad lihtsalt sisse panna või peenestada enne vms?Ma panen lihtsalt sisse. Kodujuust on ise nii pudru, et tahaks natuke närida ka.
Risto Uuk
MemberTäna valmis veel üks versioon nn punasest kodujuustust:1 keskmine keedupeet
400 grammi kodujuustu
4 keedumuna
2 soolakurki
1 sibul
1 küüslauguküüs
segamiseks hapukoort
maitseks soola
Haki ja sega ained omavahel. Kokku tuleb sellest päris paras ports, mida minusugusele
“> jätkub mitmeks söögikorraks.Minu arust superlahe idee. Kunagi raudselt proovin ära.
Mu enda lemmikkodujuusturetsept:
Kodujuust+Pähklid+Rosinad
AutorPostitused