Risto Uuk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 29, 2010 at 10:00 e.l. in reply to: Kas tühja kõhuga treenimine «põletab» tõepoolest rasva? #265141
Risto Uuk
MemberÜldiselt on nii, et kellel on teadmised teatud vallas puudulikud, see usub kõike mida ta loeb või mida talle räägitakse.See, kes on omal nahal ära proovinud, või omab juba piisavalt teadmisi, see enam igat jama ei usu. Ja teab ise täpselt mida ja miks ta teeb.
Seega sa väidad, et tühja kõhuga tegelikult ei põleta rohkem rasva kui täis kõhuga treenides?
Risto Uuk
MemberKena too vastus ehk ei olnud,aus küll.Oma kommentaari asemel oleksid võinud hoopis enda koostatud kava üles panna …
kui juba filantroop oled,siis aita,mitte ära niisama targuta,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei arva, et olen piisavalt pädev, et teda õpetama ja isegi, kui tean natuke treeningkavade tegemisest, on olemas programme, mille on koostanud väga suurte teadmistega inimesed, seega on kasulikum neid kasutada.
Kuna üks kasutaja ilusti suunas ta Fitness.ee kavade poole, polnud mul tarvis midagi selle koha pealt öelda. Aga lihtsalt kuna mulle selline kommentaar ei meeldinud, leidsin, et mainin, võib-olla aitab edaspidi inimest enda temperamenti tagasi hoidma.
Risto Uuk
Member1. Pekki lihaseks vormida ei saa. Lihasrakud ja rasvarakud on täiesti erinevad asjad.2. Kui trenni ei tee, siis lihas ei kasva, kasvab vaid rasvakiht
3. Kui kaal ei tõuse, siis järelikult sööd liiga vähe (liiga vähe kaloreid).
Kas trennita lähevad üleliigsed kalorid siis 100% rasvaks?
Risto Uuk
MemberMitte keegi ei hakka sulle niisama heast tahtest kava tegema. Nii lihtne see ongi!See küll kena vastus pole. Ära siis kommenteerigi, milleks selline kommentaar?
september 26, 2010 at 6:54 p.l. in reply to: Kas tühja kõhuga treenimine «põletab» tõepoolest rasva? #277746Risto Uuk
MemberOlen kuulnud Tom Venuto-lt seda sama. Samal ajal ei pruugi see olla parim variant, sest kuna ta on ebameeldiv, on palju kergem sellest loobuda ehk alla anda.
Risto Uuk
MemberMa ka ei mõista. Olen teinud päris palju erinevaid kaerahelbeid. Lõppkokkuvõtteks ikka eelistan täisterakaerahelbeid, nt Heleni täisterakaerahelbed. Ja tõesti.. mul kulub ehk ainult 5-6 minutit. Vesi keema, helbed potti, meresoola. Aegajalt segan, ca 2-3 minutit. Siis tõstan poti kõrvale ja hauduvad kaane all ka 2-3 minutit. Mida sa teed nendega 30 minutit?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis paganama pool tundi? Ma kusjuures teen isegi nii, et kuna vesi pole kõik ära imendunud, siis valan lihtsalt sõela peal üleliigse vee välja. Seda nendel päevadel, kus kiire on või lihtsalt ei viitsi oodata, või kui olen vett liiga palju pannud…
Risto Uuk
MemberKui raske saab olla ühe pudru tegemine? Kuna ma kuulen siin juttu, et kiirkaerahelveste eelis on see, et neid saab palju kiiremini valmis, siis kui kaua teie arvates õigete kaerahelveste valmistamine aega võtab? Ma ei ütleks, et väga rohkem, võib-olla vaid paar minutit. Kas see paar minutit on nii suur asi?
Risto Uuk
MemberIse ostsin turult alles üks päev Kohupiima 5kr-ga pakk, ostsin ilge hunniku neid. Maximas on muidu 10kr see sama pakk. Nii, et turult saab kindlasti midagi odavamalt, kui otsida. Samas on ajakaotus siis suurem…
Risto Uuk
MemberKüllastunud rasvad on vajalikud testosterooni tootmiseks.Aga mis negatiivset sellega kaasneb? Kas küllastunud rasvad mitte ei muuda verd paksemaks, mis peaks tähendama lisakoormust südamele ja terviseprobleeme?
Risto Uuk
MemberMul ka sama teema. Rasvasisaldus 9%. Kui kõht on pingul, siis väga ilus, kõhulihased kõik väljas, aga kui hoian kõhtu lõdvalt, on ka selline punnis olukord.
Harjutus Ab vacuum peaks selle puhul vist aitama ka… http://www.mystomachexercises.com/forgotte…ises-the-vacuum
Risto Uuk
MemberNii juba läheb.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sealt lugedes saab teada, et hapukoores palju vitamiine. Tahad äkki lähemalt rääkida, miks küllastunud rasvad hapukoores kahjulikud pole?
Risto Uuk
MemberVõileib võib olla väga toitev ja tervislik.Rukki-seemneleib, peale kvaliteetne maksapasteet või taluvõi, prae/keedumuna+juust, tomatit, kurki ja voilaaa, võileib ongi valmis!
Ja sellist juttu, et hapukoort mitte tihti süüa, ei maksa rääkida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palun põhjenda ka. Tundub tühine kommentaar, kui ei ütle, miks sa nii arvad…
Risto Uuk
MemberKui ma ka mõnikord ette nii tark oleks kui tagantjärgi …
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma küll ei tea, kui palju ma energiat kulutan järgmise nädala esmasp., teisip. või laupäeval.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sul mingi idee ju sellest ikka on… Mis trenni teed ja kui palju liigud. Või sul võib üks esmaspäev olla nii, et jooksed terve päev ja teine esmaspäev nii, et istud terve päev? Isegi, kui nii on, siis saad ju seda ette planeerida ja vastavalt toidukava kujundada… Teine asi on muidugi, kui sa ei planeeri kunagi asju ette… Ei mingeid tegemisi, toidukordi jms
Risto Uuk
MemberHoolikas vanemate (geenide) valik, VAT-rasva piiramine, mõned räägivad et GH gut või steroid gut ? Kõhulihaste toonus, mao täis õgimine ?Pealkiri ei lähe sisuga kokku.
Ta mõtleb vist seda, et kui inimesel justkui ravaprotsent väike, aga alakõhu osas on ikka mingi punn?
Ma olen kuulnud, et see võib-olla tingitud sellest, et keha ei tolereeri teatud toiduaineid – nt piimatooted…
Risto Uuk
MemberOleneb võileivast. Aga üldiselt ei ole võileivad mingi korralik toit. See peaks tulema mingi korraliku toidu kõrvale. Kui võileibu teha, siis Jassi leib, paksul taluvõid, Jussi juust.Mis jama sa nüüd räägid…
Palun lükka ümber.
-
AutorPostitused