Risto Uuk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 24, 2010 at 7:10 e.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #280236
Risto Uuk
MemberRavim on muidugi kõva sõna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vabas maailmas kutsutakse seda toidulisandiks.Sul on õigus.

Risto Uuk
MemberMa täiesti nõus Ailega. Pole mõtet neid väga piiravaid dieete teha. Sul on mõistlik luua elustiil, mitte ajutine tulemus. Võta kas või veidi aeglasem lähenemine, aga nii, et need kilod on igaveseks läinud. Ühesõnaga proovi ikka kõiki toitaineid mõõdukalt tarbida, mitte, et süsivesikud peaaegu, et üldse eemaldad.
oktoober 23, 2010 at 4:24 p.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #280190Risto Uuk
MemberTänud selle eest! Jätan vast seekord ikkagi vahele, kuna ilmselt dramatiseerisin üle oma probleemi. Kummaline võtta tablette, kui tegelikult tunduvad viimasel ajal hüppeliigeseprobleemid olema vaid peale 4h intensiivse jalka mängimist. Kes normaalne 4h jalkat järjest üleüldse mängib???
Risto Uuk
MemberLausa lust näha, et keegi sarnaselt mõtleb kui mina. Mulle on igasugused pulbrid absoluutselt välistatud. Võtan alati peale trenni shake-i: piim+kodujuust+külmutatud banaanid. Külmutatud banaanid tekitavad sellise jäätise, mis trenni lõpuks ära sulab, aga shake on endiselt hea külm.
oktoober 22, 2010 at 8:29 e.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #280011Risto Uuk
MemberMa olen ise igasuguste tablettide suhtes väga skeptiline. Kui palju on Glucadoli uuritud, oskab keegi mingi hea uuringu esile tuua? Mulle endal kirjutati täna retsept selle ravimi jaoks, aga mitte ei kisu seda ostma…
Risto Uuk
MemberJa seljasirutajale ei ühtegi harjutust?Kas kükid ja jõutõmme sellele piisavalt koormust ei anna?
Risto Uuk
MemberKuna ta biidib teemat siis pole see targutamine. Konkreetsed vastused, kel huvi googeldab ise edasi. Nii lihtne ongi!Nii, et kogemus ja teadmised annavad õiguse ülbitsemiseks?
Risto Uuk
MemberIga päev midagi uut. Peab vist klubi vahetama. Aga siis võtaks juba selle jäämasinaga klubi nii et olen soovitustele ja vihjetele avatud.Kas su klubis ei ole võimalik mingit jooki siis üldse osta?
Risto Uuk
MemberKui bakterid kõrvale jätta, siis ühed suhkrupommid on need valmisjogurtid kõik.Jap, mõtlesin ise ka just sama.
Risto Uuk
MemberMiks kõik Tartu Arcticus on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Risto Uuk
MemberAsja pärast tehti ju… sul on mingi isiklik suhe maapähklitega ?Selles mõttes on, et nad on odavamad kui teised pähklid ja kui sul on piiratud eelarve, siis ma arvan, et on parem süüa maapähkleid, kui mitte üldse pähkleid… Ma ei püüagi vastu vaielda, et maapähklid on paremad kui teised, aga maapähklid on ka tegelikult täitsa hea rasvaallikas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asja pärast tehti ju… sul on mingi isiklik suhe maapähklitega ?Kusjuures, ma tuleks tegelikult hea meelega uuesti selle postituse juurde ja ütleks, et pole absoluutselt ikka nõus sellega. Maapähkleid maha teha pole minu arvates väga mõttekas, sest lühidalt öeldes on nad tervisele ju väga head.
Risto Uuk
MemberLoe eelnevaid postitusi ja saad ise ka aru, et tegemist on väga sandi näitega.Sorry, aga mind häiris see, et maapähkleid nii maha tehti.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Risto Uuk
MemberMa lisaks kommentaariks, et kindlasti pole halb mõte süüa ka maapähleid nagu võib mulje jääda siinsetest postidest. Toon oma mõtte selgitamiseks näite: kuigi on lõhe üks parimaid (kasulikemaid) kalasid, pole halb süüa ka näiteks heeringat, et häid rasvasid juurde saada.
Mulle meeldis see artikkel pähklite teemal: http://www.health.harvard.edu/fhg/updates/update1004d.shtml
Lühike kokkuvõte sealt:
– Raske on öelda, milline pähkel kõige kasulikum on, kuna kõigil on mingeid eelised ja puudusi teiste ees.
– Mandlitel on rohkem E vitamiini kui Kreeka pähklil ja palju rohkem magneesiumi.
– Kreeka pähklitel on teatud omega-3-e, mida teistes pähklites (ja üldse taimedes) pole.
– Maapähklites on kõige rohkem folaati.
– India pähklites on isegi rohkem magneesiumi kui mandlites, aga vähem E vitamiini.
– Brasiilia pähklites on palju seleeni.
Risto Uuk
MemberAsi ei ole üldse selles.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loomulikult on parem, kui teed trenni. Ma lihtsalt huvi pärast tahtsin teada, kui tõene see on, et trennita kasvab ainult rasvakiht nagu siin väideti…Risto Uuk
MemberKuhu nad siis minema peaksid?Ka trenniga lähevad üleliigsed kalorid rasvaks.
Teemaalgataja kreatiini ei vaja, aga valku võid süüa küll. Ise lisaksin igasse päeva kohupiima ja jogurtit, ise sõin kohupiima jogurtiga, näiteks sinu puhul teeks seda kl 22, kuna sa meil pekki ei karda. Teine variant teha blenderis n. banaani, kaerahelbeid, jogurtit, kohupiima, koort vms.
Muidugi võiksid teha ka paar korda nädalas lõuatõmbeid, rööbaspuudel surumisi ja parema puudumisel spurte?
Üleliigsete all mõtlen ma rohkem kaloreid, kui kulutad. Selle loogika järgi peaks olema kõige kasulikum süüa treenimise ajal nii palju kaloreid kui palju kulub. Aga niimoodi lihas ju ei kasva…
-
AutorPostitused