Risto Uuk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Risto Uuk
MemberLugesin hiljuti üht artiklit, mis kuvas igasugu erinevaid uuringuid seeriate kohta (kahjuks pole käepärast link). Igatahes leiti uuringute põhjal, et alla 3 seeria ei ole jõu ja lihasekasvu jaoks mõtet teha, aga kas rohkem on tarvis, seda ei osatud öelda. Kui leian lingi, jagan.
Risto Uuk
MemberMinul juhtus aga selline ime, et sain just täna öösel tütrekese isaks:) Ajastus ei saa vist enam parem olla!!!Laps ok, ema ok, Pärnu haiglas perepalatis nüüd.
Palju õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Risto Uuk
MemberGlükogeeni. BCAA-st või valgust saab ka glükoosi teha, aeglaselt.Just nii, aeglaselt.
Risto Uuk
MemberGlükogeeni. BCAA-st või valgust saab ka glükoosi teha, aeglaselt.Krt, ma olen inglise keelsete terminitega harjunud – glycogen.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõtlesin mingil põhjusel, et see on glükotseen eesti keeles.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Risto Uuk
MemberAga kui seal pole süsikaid?Siis ilmselt ei saa glükotseeni täita, energia läheb eriti alla ja hiljem tahad palju rohkem süüa. Valgusüntees on ka ilmselt parem kui on olemas mõlemat valke ja süsivesikuid, mitte ainult üht või teist.
Kui huvi pakub, siis siin räägitakse üsna lühidelt enne trenni ja peale trenni toitumisest:
Risto Uuk
MemberOlen ise proovinud looduslikke hambapastasid ja ausalt öeldes on need väga hea mulje jätnud. Peale tavalise hambapastaga, isegi lahjaga, pesemist on mul tavaliselt selline tunne, et suu limaskestad on ärritatud ja suu õhetab, looduslikega seda pole. (Vähem happelised?) Niiet soovitan proovida, kui võimalus on.Kas neid müüakse tavalises poes ka või on nad saadaval ainult apteegis?
Risto Uuk
MemberKuidas praegu lood on?On juuksed hõredamad?Ma mäletan, et minul endal hakkas juba 18a see pull pihta.Aga jah, 5a põed ja siis lööd käega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Argo
No, ma olen 20 praegu ja natuke tundus küll, et eespoolt läks hõredamaks mingi hetk. Enam pole sellist muljet jäänud ja nagu tundub, et isegi taastunud vms, aga ikkagi tahan kindel olla.
Risto Uuk
MemberEi pruugi mõjutada; mitmest kohast olen lugenud, et varajase kiilanemise geen päritakse peamiselt emapoolselt vanaisalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See oleks ideaalne, kuna sellel vanal olid sellised traadid veel enne surma peas, et oioioi.
Risto Uuk
MemberMa pole kellelgi näinud nii häid juukseid (tugevad, läikivad ja ei karvagi halli) kui oma 90. aastasel vanaemal ja tema on neid alati pesnud tavalise pesuseebiga ning loputanud pärast nõgeseleotisega.Ma eeldan, et 1) naistel on see probleem väiksem, 2) see, et mu isa on kiilakas, mõjutab ka mingil määral mind.
Risto Uuk
MemberJuhtusin nägema mingit osa US naistevahetusest ja seal oli üks üdini looduslaste pere, kes sõi ka ainult toorest liha ja pesi hambaid saviga.Aga sina oma tüdrukule ära küll sellest räägi – muidu oled tast ilma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Argo
Ega ma täiesti looduslaps olla ei tahaks, aga tahan ikka, et vanemas eas juuksed oleksid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Risto Uuk
MemberOh, milliseid ideid siit saab. Peab ütlema, et praegu siin neid mõtteid uurides tekib küll asja katsetamise vastu hirm, aga võib-olla võtan lõpuks asja ette.
Risto Uuk
MemberJa selle pildiga tahad sa öelda täpselt mida?Ise jäin ka tummaks selle “põhjenduse” osas.
Risto Uuk
MemberKui te soovite muuta oma toitumisharjumusi…Kleebin siia ühe artikli, milles ma ei nõustu küll iga sõnaga, kuid tervikuna on kindlalt tähelepanu vääriv.
Milliste punktidega (sõnadega) sa ei nõustu?
Risto Uuk
MemberPõhiharjutusi ei saa asendada,eriti veel algajate jaoks.Aga sa võid muidugi proovida.Viska jõutõmme,kükk ja rinnalt surumine kavast välja ja ole mõnus.Mul tõesti suva.
Ja näed, saabki! Kõike saab.
Risto Uuk
MemberMa ei usu eriti, et selle seaduse taga on see, et aidata inimesi, kes oma toitumist juba jälgivad. See on muidugi hea ja pooldan seda, aga ma arvan, et keegi ikka usub, et sellel on mingi pikaajaline mõju ka neile, kes ei jälgi enda toitumist, või sa ei usu seda? Kui eesmärgiks on tõesti informeerida ja mõjutada kuidagi pikaajaliselt ka n-ö võhikuid, siis sel juhul 2 erineva menüü olemasolu ei oleks üldse kasulik.
AutorPostitused