riorijkaard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
riorijkaard
MemberEiei, nii peen asi ta ka ei ole, täitsa tavalises toidupoes on teda ka. Ma võin järgmisel nädalal nime ka anda sellel, hetkel ei mäleta ja olen kodus haige.Ikka veel on huvitav
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>riorijkaard
MemberSeda ma tean, ma mõtlesin seda, et miks ei tooda välja pähkleid, kui valgu allikat, neis ju palju rohkem valku 100 g kohta. Kas see tuleneb sellest, et neid valke ei omasta keha hästi või sellest, et neis on ka palju rasva?
muna (100 g):
– 135 Kcal, 9 g rasva, 12 g valgud, 0 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
arahhis (100 g):
– 535 Kcal, 43 g rasva, 26 g valgud, 9 g süsivesikud, 8 g kiudaineid
riorijkaard
MemberKas need pähklites olevad valgud on halvasti omastatavad?
riorijkaard
MemberKui pikk sa umbes oled siis?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>riorijkaard
MemberMa tegin seda harjutust kõhule mingi aeg päris sageli, aga siis hakkasid seljas raksud käima mis häirisid ja jätsin järgi, muidu hea harjutus.
riorijkaard
MemberKui see just õige jutt on siis : Kalla coca -cola klaasi ja pane sinna sisse näiteks hammas ,hommikuks seda enam pole. (ise pole proovind aga sõber kunagi proovis )Hammas nii kiiresti ei lahustu, aga kui nt. viiner panna coca klaasi, siis see kaob päris kähku
riorijkaard
MemberKas rinnapiimast oleneb midagi? Mis?
riorijkaard
MemberMitte nii kanget kui sa arvad
Arvad siis et piimhappe taluvuspiirini kuhjamine ei ole hea östrogeense rasvaladestuse põletaja ?
Ega ma ei väida et see mingi karneval on, aga mõjub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas siis piimhape põletab liigsest östrogeenist tekkinud rasva?
vabandust kui see on rumal küsimus, olen uus lihtsalt
AutorPostitused