riorijkaard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
riorijkaard
MemberJah aga mees ma vaatan et sa üldse vähe tiad lõuatõmbamisest
“>
ja triitsepsile on väga hea rööbaspuudel surumine! Minu lemmik harjutus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lõuatõmbamisest teab mees ilmselt rohkem kui sina
riorijkaard
MemberMees Väga hea on Lõuatõmbed Kukla taha
“> Ja Laia haardega 
trapets ja triitseps? huvitav :S
riorijkaard
MemberNo kaloreid saad sa seal ikka ju.
samas, kaal võib tulla ka lihaste arvelt, saavad piisavalt valku ja kasvavad suuremaks treenides.
riorijkaard
MemberIme, e Canadas seda jalkat vaps mängitakse. Puhas hoki riik ju
“> Ime kah, kui Eesti poleks võitnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kus üldse jalkat ei mängita?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>riorijkaard
MemberNoh, Kanadas on palju rohkem inimesi ja maaila tabelis on nad Eestist palju kõrgemal kohal ja mängijad on tugevates liigades.
Tublid noored Eesti poisid tegid kanadalastele ikkagi ära, super.
riorijkaard
MemberMa polnud ka varem selle peale tulnud, et kasvamisega seotud, samas loogiline.
Varem ma ei raksunud eriti, nüüd raksuvad aga sõrmed, mõlemad põlved, varbad, kael ja küünarnukid. Enne trenni teen sooja küll, aga ikka raksuvad.
riorijkaard
MemberKõhulihaste tugevdamiseks kasutatakse ekslikult harjutusi, mis tegelikult kõhulihastele ei toimi. Harjutuste sooritamine on seotud niude-nimmelihastega, millel on kalduvus nö. lüheneda ja mis iseenesest ei taastu. Kestev lihasspasm kutsub esile nimmepiirkonna kahjustuse, millega võib kaasneda nõgusselgsus. Niude-nimmelihaste töö minimeerimiseks peab kõhulihaste treenimiseks põlved kõverdama. Ülal nimetatud harjutus ei ole kõhulihaste treenimiseks kõige parem harjutus.Kus asuvad niude-nimmelihased ja kuidas neid venitada?
riorijkaard
MemberSuured mehed(oleneb keda silmas pead) ei reklaami neid just sellepärast, et nad kõige paremad on vaid sellepärast, et nad saavad raha selle eest(enamus siiski)!sa oled ikka nii elutark
“>riorijkaard
MemberÄkki on lihtsalt nõgusselgsus?
riorijkaard
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Inimühiskond on värdjalik.Nad ei peaks ju neid loomi niii julmalt kohtlema. Nüüd ma ei saa magada jälle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>riorijkaard
MemberMa ei saa aru kuidas see mõju valgul nõrgeneb, et tast hiljem abi pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>riorijkaard
MemberKui algaja oled siis ei ole sellel proteeinisheigil lihtsalt pointi. Algaja peab õppima alguses korralikult trenni tegema ja õigesti toituma. Alguses on areng kiire, aga hiljem aeglustub- siis oleks hea hakata lisavalku tarbima et areneda, kui kohe hakkad võtma pole pärast enam midagi teha.Seleta mulle ära, kuidas areng aeglustub.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tarbida proteiini, mis sisaldab vaid valku ja mineraalaineid, siis kuidas pärast enam midagi pole teha.
See kõlab mulle nagu, et kui alguses süüa palju muna, siis hiljem selle mõju kehale nõrgeneb.
riorijkaard
MemberKas rohkem pole selliseid kaameraid looduses?
MemberJumala lahe ju, vahepeal tuli mingi suur-suur võõras kult, teised panid algul jooksu aga siis tulid ikka uuesti sööma
MemberMis siis aga alguses esimesed 30-35 minutit toimub? Jooksen niisama tühja ?Algul keha kulutab veres olevad suhkrud ära vist vms. ja siis läheb rasva kallale.
-
AutorPostitused