riorijkaard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
riorijkaard
MemberSA Tartu Sport, Turu tn 8. Ühekorra pääse 60.- näiteks. Saan mina seal trenni tehtud saad ehk sinagi.Jah, ma lugesin selle saali kohta sinu blogist, mõtlesin, et proovin järgi, kuid mind ei lastud sinna, sest ma olen alla 18.
riorijkaard
Memberma eestis sõin konna kui vähjal käisime
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis olen palju muid elukaid söönud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Konnadest hakkaks mul kahju, aga ma Eestis olen mitu sääske alla neelanud

riorijkaard
MemberMa prantsusmaal sõin rohutirtsu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>riorijkaard
Memberedu sulle kükkismisega 100kg jõusaalisaitäh, sulle ka.
riorijkaard
MemberLoll jutt. Jooksmine see kõige parem vahend raskest kergeks saamiseks ongi.edu sulle liigestega, tarkpea
riorijkaard
MemberMul sõbral on vasak rind suurem, ma arvan, et see on sellest, et ta on paremakäeline ja parm triitseps tugevam ja surudes töötab vasak rind rohkem.
riorijkaard
Member
riorijkaard
MemberOlen Chelsea poolt, käib pinda see Ronaldo, eputrilla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siiani jah, väga jõhker mäng ja põnev mäng. Arvan, et asi läheb lisaajale ja siis ManU võidab. Aga kes seda teab
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>A. Cole on veel hullem epitrilla, lihtsalt sitem mängija ja sellepärast ka mitte nii suur reklaaminägu.
Ja mina põhimõtteliselt ei taha, et Abramovitsi klubil hästi läheks.
riorijkaard
Memberselline küsimus,et kuidas kasvatada lihasmassi. olen käind jõukas peaaegu 2 aastat ja mingit suurt tulemust ple……
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tee trenni ka teinekord, lihtsalt käimine tglt ei aitagi.
riorijkaard
MemberGLOORY GLOORY MAN UNITED!!!
riorijkaard
MemberMina ei soovita jooksmist, 107 kilo on liigestele liiga ränk.
riorijkaard
MemberMa ei saa aru mis kõigil selle rinnaga on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alati, kui jõusaalist juttu tuleb, siis küsitakse tavaliselt, et palju rinnalt surud. mis värk on nagu?
Ma tahaks küll rohkem laia selga ja õlgu.
riorijkaard
Memberno kui on laiad puusad, siis on laiad puusad, vähemalt on lastel palju ruumi tulla ilmavalgust kaema…
ega seda treeninguga ei muuda…kui just mitte visuaalset efekti näit ülakeha ja just õlgade treeninguga. iseasi muidugi see,et kui juba laiad puusad on vastuvõetamatud kas siis tahad veel laiasid õlgu, siinses foorumis kiidavad seda muidugi enamus inimesi heaks, aga kui sul silmapiiril rohkem just nn. keskmise inimese väärtushinnangud, siis kas lihaseline naise keha on üldse ilus?
seejuures ei tasuks muidugi unustada seda, et ega see keha nii kogemata mõne treeninguga lihaseliseks ka lähe, selle müüdi järgi ei tasuks juhenduda.
ehk siis tasuks ennast treenida vormi mitmel põhjusel , viuaalne neist ainult üks, laiad puusad või mitte
peace
Palun, loe tekst enne läbi ka!
…ta on mees.
riorijkaard
MemberAga näed pärnus taekwon – do treener ütles, et minu trenni poisid ei pea jooksma .Mida me eeldame ? Õpid võistluskunsti ikka põhjalikult.
Piisavalt korralik treener , staazi 10 aastat, Maailmas enda kaalus 3 . + must vöö.
Mingid TAIPOKSI ja MMA vendadel on ainult oskused vastu panna või loete oma saavutused ka ülesse.
/ Vastuse üleval postis, edu löökidega.
tea kwon do küll tänaval kuidagi eriti är ei tasu…
riorijkaard
MemberKole mees.Täpselt, neandertaal siberist.
-
AutorPostitused