riorijkaard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
riorijkaard
MemberBas rutten räägib kubemesse löömisest…Mulle endale selline asi ei istuSee on haige jah, ainult naised löövad kottidesse.
riorijkaard
MemberIse käisin 2 pool aastat tae kwon dos, umbes 10 aastaselt alustasin.
Võin öelda, et tänaval sellest tõesti tolku poleks, aga painduvust annab kõvasti juurde.
riorijkaard
MemberVõin aidata ilusatel naistel, Tartu kandis, aeroobset treeningut harrastada!
riorijkaard
MemberSnusi sees on soolatükid mitte klaasikillud minuteada.
riorijkaard
Member
haha Grinch.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>riorijkaard
MemberMul ajab küll pistma kui ma jalka trenni ajal liiga palju joon.
riorijkaard
MemberOled juba proovinud maximus?
riorijkaard
MemberSelleks, et mitte foorumit külastada, ei pea alati surma saamaSa vist ei saanud naljast aru.
riorijkaard
Memberma arvan et see vend kahjustab mingit moodi pigem poksi mitte poks tedaSa kirjavahemärkidest oled kuulnud?
detsember 7, 2008 at 8:23 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #173868riorijkaard
MemberKõllasin 5 korda. Loodan, et piisab.
riorijkaard
Memberhomo
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>riorijkaard
MemberVASTU!!!!!!!Üldse tundub mulle,et tsensuur siinses(fitness.ee) foorumis aina tugevneb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga see on minu arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen Mattiga nõus.
oktoober 22, 2008 at 5:55 p.l. in reply to: Nordic Championships Iceland 2008 – Pictures+Comments #169819riorijkaard
Memberriorijkaard
MemberMulle ka meeldivad suuremad pepud, palju ilusam kui selline lame.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>riorijkaard
Memberhärib, kui tatikad lihtsalt istuvad saalis ja ajavad juttuAga siis, kui suured onud rinna pingi peal lebavad ja juttu puhuvad, siis see sind ei häiri, sest nad pole “tatikad”?
-
AutorPostitused