Rio
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rio
MemberParem olla peenike kui paks.
Sama teema, olen aastaid plaaninud minna jõusaali, aga lihtsalt ei viitsi, laiskus on jube asi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rio
Member100% kindel, pole ju mitte kunagi trenni teinud.
Ainult koolis!!!
EDIT: to painkiller
pekk ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rio
MemberKui sul on ainult peale söömist kõht punnis siis on ju poh.Peale söömist punnis oli eelimne talv, aga nüüd on koguaeg suur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleks siis rasvas, aga ei selline, imelik ümmargune pool pall on ees
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rio
Memberäkki on magu suureks veninud???aga kas sa saad kõhu sisse tõmmata???
Kui kodus ringi käin, siis saab alati kõhu sisse tõmmata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja ma arvan et jah, magu on suureks veninud.
Täna hakkan trenni tegema, hommikul sai vähe söödud ja õhtusöögi tegin 17:00 paiku.
Ja õhtul teen väikse jalutuskäigu ning kõhulihaseid, kõtekõverdusi
Saab raske olema…
MemberOk, eks kõik ole ikka enda teha, terve elu head ja paremat söönud je vedelenud mugavas arvutitoolis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kokkuvõttes aitab mind aeroobne trenn (wtf
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) see on siis jooksmine, rattasõit, ujumine ?
EDIT: Ma arvan et mul on magu välja veninud ja kõrvetised on ka vahest irw,ok aitab tänaseks mu probleemidest
MemberTõmban kõhtu kogaeg sisse, te ei kujuta ettegi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peidan vanemate eest kuna häbi ju, kui teada saaks vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ülekaalus ei ole, enda arvates, suur punnis kõht on ees.
Eks ta varsti läheb rasva või ?
See on pika ajalise netis passimise ja mitte millegi tegemisega tulemus.
Kool, koju magama, sööma….kool, koju, magama, sööma magama ….. jne jne
Rüht on kõver küll veidi, peab siis selge treenima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oh jah, suvi on kohe käes
MemberTere,
mure on siis selles et kõht on jube suur ees, eriti peale sööki.
Ise 19.a ja olen oma kõhtu peitnud, vältinud mingit moodi et vanemad teda ei saaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> umbes 1-2.aastat.Ja nüüd suvi hakkab tulema ja enam ei saa kampsuniga oma kõhtu peita, palav hakkab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu enda lahendus, parandage või lisage, et saaks ruttu oma suurest punnis kõhust lahti.
* iga päev joosta väljas umbes 30.min
* kodus kõhulihaseid treenida ja kõtekõverdusi
* õhtuti vähem süüa, mitte preatud asju jne.
Ja veel pole mitte kunagi trenni teinud, söön palju preatud asju, krõpse kõike
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NB:Olen meessoost
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud, kui keegi läbi lugeda viitsib ja soovitusi jagada.
Ja nimetage need asjad, mis just kõhu suureks teevad vms.
Sai, jahu tooted ? Kartul??
-
AutorPostitused