rinaldo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rinaldo
MemberMinul ei kiida automaatselt heaks, mis sellest et seadistuste järgi peaks kõik õige olema. Keegi kurtis sama asja shoutboxis.
rinaldo
MemberSelle burgeri-teema kohta, arvan ma nii, et kui valida burger või valida mitte-midagi, siis kasulikum on valida burger. See burger tagab tõenäoselt selle, et ei hakata keha lammutama energia saamise eesmärgil.Seda muidugi, aga menüüd ei tasuks sellele üles ehitada. Eelistada tuleks ikkagi madala GI-ga süsivesikuid, rasvu, kiudaineid ja valke. Võib ka kiiremalt seedivaid toite süüa, aga mina ei viitsi küll tihedalt süüa.
rinaldo
MemberTõsi, aga ujuta ette kui palju haigusi hoiaks ära see, kui iga inimene teeks nädalas n. 2×30 minuti aeroobset treeningut.Jaa.. see oleks tore
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
MemberKaalu hoidmiseks või alandamiseks ei pea “liigutama”.
rinaldo
MemberTore kuju, aga tekst on vale.
rinaldo
MemberJ2rjekordne mees, kellel on domina fetish?Mul oli kunagi yks helistaja, kes tahtis, et ma toetaks oma kingakontsa tema seljale jne.
Mis ameti peal sa töötasid?
MemberKas mainisin burgereid? kohe äärmusesse. Kui ma söön sis mul ei tule isegi hetkeks mõttesse mingi burger või friikas.Võtan kodus valimatult külmkapist : Kana ja riis ((varem valmis tehtud)et nokkida ei saaks jälle)), kartulid või makaronid, sink, juust, kala (ma ei tea oma külmkapi sisu peast)
Kogu sina targalt sis! Ma olen juba 5 aastat targalt kogunud ja tulemused hakkasid siis tulema kui enam nii tark ei viicinud olla ja kaloreid lugeda
Jah, valimatu söömine ei peab olema kohe burger. Võivad olla hoopis võileivad, saiakesed, pontšikud, kisellid jms. Mina kogungi targalt
MemberÜtlen ausalt – Kasvamise aluseks on RÄME õgimine – pmlst valimatult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (eriti hästi toimib minu puhul näiteks see, et julmalt iga 2-3 tunni tagant toidukord) proovi kah näiteks kuu aega, vaata mis saab.
Eks väike pekikiht tuleb ka muidugi kõhle, kui kalorid niimoodi plussis iga päev, aga sis tõmbad süsikutega tagasi – käid jooksed või ujud paar nädalat ja ongi ok jälle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Treeni ei tasuks ka unustada

No mida sa ajad siin? Valimatu söömine? Lähed paneb burgerit ja friikaid ja kasvatad niimoodi lihast? Niisama on mõttetu rasvaseks süüa ennast. Massi tuleb koguda targalt.
rinaldo
MemberRinaldo, ära võta isiklikult, Sinu pildid on muidugi üleval. Tubli. Paljud on aga niisama targutajad. Sõnavabadus, mis muud.Kui me kriitikat ei kannataks, oleks need teemad ammu maas.
Ei võta isiklikult, vaid räägin asju oma vaatenurgast
MemberRain, vähemalt ei pea me põdema, meil on terve foorumi täis tarkasid õpetajad, kellest on teada vaid nende välja mõeldud kasutajanimi.Kui igaüks teeks sellise konto ja annaks ennast võrrelda või jagaks kaasfoorumlastega pilte, siis oleks ju hea vaadata, kelle õpetussõnu kuulata ja kelle mitte. muidu on kõik üks paras delfi
Ei tasu nüüd solvuda ka. Minu ja paljude teiste foorumikaaslaste pildid on fitness rate-s üleval. Kriitikat peab oskama taluda!
rinaldo
MemberKeegi võiks teile poseerimist õpetada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi võite ise ka õppida I. Otsuse raamatust. Link on mu signatuuris.
rinaldo
MemberTereKogu info on üleval projekti kodulehel http://6kanget.muscle-fitness.ee/
Sealt leiab kogu info treeningutest, iga nädala treeningu kokkuvõtte, toitumiskavad, treeningkavad jne
Kõike pole mõtet ju siia foorumisse üle dubleerida, aga teemat tuleb tõsta, siis tekib jälle huvi.
Trennis näeme!
Tõnu
Teie projekt nüüd nii huvitav küll pole, et peaksin sinna leheküljele uudistama minema. Pange pildid siia lehele. Igasugusest muust “jamast” saate küll pilte pandud
MemberMaasikamaitselisel HT-R-il on suurepärane maitse!
rinaldo
MemberSee projekt oleks huvitav, kui oleks üleval uuendused vormist. Praegune vaba-aja sisustamine mulle küll mingit huvi ei paku.
rinaldo
MemberKaamera on tõesti pann – siuke müra ja udused pildid. Ei julge isegi kaamerameest süüdistada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga bowling oli kindlasti lõbus, peaks ise ka mõned mängud tegema. -
AutorPostitused