rinaldo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 14, 2010 at 10:28 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249927
rinaldo
Memberrinaldo: nojah. On ettepanekuid?Sellisel kellaajal ei oska öelda. Ma rohkem lootsin, et võiks koos inimesi välja pakkuda, aga selleks peaks juba uus teema olema ja kas seda teemat teha, pole enam minu rida. Pigem Ott Kiivika või kellegi teise, kes seda portaali juhivad. Kui juba pakkuda siis äkki Konsap.. Mees ise on jutukas ja asjalik. Tegijana on ta juba kaks korda kirjas. Las siis kirjutab teistest. Või siis teha nii, et inimesed teevad kordamööda teineteisest treeningvideosid. Aga jah, kisub jälle teemast välja
jaanuar 14, 2010 at 9:27 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249914rinaldo
MemberMis puudutab meie tehtuid, siis jah, AINULT seal.Sellisel juhul tuleks uued inimesed muretseda tegijate treeninguid koostama
Mis rahvas arvab?jaanuar 14, 2010 at 7:07 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249860rinaldo
MemberIkka tehakse! Hetkelgi mitu asja töös ja mitu kohe tulemas veel!
Ainult, et need avaldatakse bonsuna.com-is, mitte siin?
jaanuar 14, 2010 at 5:32 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #249829rinaldo
MemberVot need on need välismaa toidulisandid, ei või süüa!!
Igatahes palju õnne sellise tulemuse puhul!!jaanuar 13, 2010 at 11:30 e.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #249471rinaldo
MemberNo aga loomulikult – kulturismiga ju tegeletaksegi selleks, et pimedal tänaval “topelt-biitsepsiga” põõsast välja karata ja siis kõik lähedalt olijad korralikult läbi peksta.Ha-haa, oi koomik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah, ei saa aru mis värk selle suuruse ja vägivallaga on. Mina ei näe küll otsest seost.
Tsiteerin sind oma signatuuris. Kui sulle see ei sobi, siis anna teada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
MemberMine küsi nõu mõne kaubanduskeskuse püksirihma müüjalt.
rinaldo
MemberTäpselt ja photoshopi ei kahtlusta keegi
rinaldo
Member
Vaadake kui ilusad jalad. Tekst on ka hea.
rinaldo
MemberLoomulikult on võimalik vähendada. Kui on selline imelik soov, siis mina langetaks kaloraaži võimalikult madalale, et põleks rasv+lihas. Ma ei kujutagi ette kui kiire see kaalulangus olema saab ja kas see asi ka töötab, või jookseb kaalu langus kohe kinni. Igatahes üle 2kg oleks see kaalulangus kuus. Kui tahad rasvapõletuseta lihaseid vähendada, siis tõmba menüüst valke vähemaks ja asi peaks toimima. Kui tahad aga rasva ja lihast põletada, siis võiks valke ka parajalt menüüs olla. Võib-olla isegi 2g keha kg kohta.
rinaldo
MemberEsilehelt on jah kadunud, aga ülevalt saab võtta selle kategooria “huvitav” alt. Siin on otselink http://www.fitness.ee/main.php?main=huvita…mp;top=top.blue
rinaldo
Membersee mingi crap ju..Tundub nii jah..
rinaldo
MemberPaistab, et peab isegi vaatama
rinaldo
MemberPraegu käin aeg-ajalt hommikuti shapingus võimlemas ja alles hiljuti kuulsin, kuidas treener seletas ühele allavõtjale, et valku ei tohi süüa, võtad juurde….Kuidas kurat saab selline inimene treener olla?
jaanuar 3, 2010 at 11:15 e.l. in reply to: Exceli tabel meestele KMI ja keha rasvaprotsendi arvutamiseks #246976rinaldo
MemberMillist graafikut sa mõtled?Aa, seal on muud lehed ka peale graafiku. Ma olen veidi exceli võhik.
jaanuar 2, 2010 at 2:04 p.l. in reply to: Exceli tabel meestele KMI ja keha rasvaprotsendi arvutamiseks #246837rinaldo
MemberKuidas seda graafikut lugeda?
AutorPostitused