rinaldo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rinaldo
MemberVõibolla pinged igapäevases elus?
rinaldo
MemberOlen ma õigesti aru saanud, kui väidan, et väga väikese rasvaprotsendi juures muutuvad naistel rinnad olematuks? Omale ei meeldi “pesulauad” eriti, naistel peaksid ikka naiselikud vormid säilima ilma silikoonrindade abita. Sportlikus mõttes muidugi väga kõva töö ja võimsad kehad!
rinaldo
MemberInimese süda asub rinnakorvi vasakus pooles, sellest tingituna on osadel inimestel vasakpoolne rinnakorvi osa veidi suurem. Jälgi, et treenides liiguks mõlemad käed sümmeetriliselt.
rinaldo
MemberHead ja rammusat uut aastat kõigile!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
MemberPaistab et kava töötab. 10-ne nädalaga tuli juurde 10% (70kg–>77,5kg). Kahju et soovitud 80kg ära ei tulnud, aga pole ka hullu.
rinaldo
MemberMis sa hantlitega rannas teed?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
MemberMiks sa neid küsimärke nii palju igale poole taha topid?
Mina telliks ainult toitumiskava ja treeningkava võtaks tööriistade alt.
rinaldo
MemberHüppenööriga annab igasuguseid asju teha
MemberTegelikult võiks kangi ka kandilise teha!
MemberNeed hantlid lähevad küll kole suureks raskuste kasvades
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 28, 2007 at 9:26 p.l. in reply to: Kuidas peaks treenima ektomorf, et kasvatada lihast ja jõudu? #135629rinaldo
MemberLõuatõmbeid tuleb ka teha!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma soovitan sul uurida neid kavasid http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
Aga jh, raske saab see värk olema. Mitte liiga raske, kuid siiski. Edu treeningutel!
detsember 27, 2007 at 2:48 p.l. in reply to: Kuidas peaks treenima ektomorf, et kasvatada lihast ja jõudu? #135483rinaldo
MemberKui palju pikkust on?
Ma olin treeningu alguses umbes sama pikk (177cm) ja kaalusin 57kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Praegu vean kuidagi 66kg välja. Treening ja söömine paika enam-vähem ja tuleb!
rinaldo
MemberVäga kiire areng!
rinaldo
MemberSee tunnetus on tingitud asjaolust, et kui sa ei pane pöialt alla, siis pead hoidma rannet kõverdatuna, et kang peopesalt ära ei kukuks. Randme kõverdatuna hoidmine on lihtsam kui küünarnukid natuke koomale sissepoole tõmmata, mida sa ka automaatselt teed. Selle tulemusena surumisel sa tekitad asendi, mis kergelt meenutab kitsa haardega surumist -> õlad ja triitseps saab rohkem koormust. Seal see tunnetuse jutt…Mina tunnetan just rinnalihaseid paremini ja suunan koormuse neile
rinaldo
MemberSee on siis vist individuaalne. Minule annab “ahvihaare” küll parema tunnetuse.
-
AutorPostitused