rinaldo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rinaldo
MemberMinu arvates õblukesed asjad, trenni ei kannata.
rinaldo
MemberIgatahes, kui Ott ürles klaas, siis ta vaatas alati maha või laua peale.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sibulat ei olnud ju ?

… saag, kaamera, kaameramees, valgus…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ott jättis sõnad meelde selle järgi kes mida ütles. Kui järgmist sõna meenutas, siis vaatas ütleja peale. Selle pärast vaatas enda või laua peale kui klaasi oli vaja meenutada

Igatahes hea loogika ja hea mälu!
rinaldo
Memberma ei saanud sellest mitte midagi aru,et mis ainet ma pean sisse võtma siis.Laktaat ongi piimhape ja sisse ei pea sa midagi võtma.
rinaldo
MemberKui muutus välja ei paista siis on kõik ok. Välimus ennekõike
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
MemberSa pead erinevaid meetodeid proovima ja selle õige ise kokku panema. 5×5 kava peaks väga hea olema. Ise pole kasutanud. Kui kava enam ei mõju, siis muuda midagi.
rinaldo
MemberTere,Üks toitumisalane küsimus. Oskab keegi soovitada mõnda massilisajat, mis lisaks lisaks jõudsalt pekki? Olen väga kiire ainevahetusega, söön oma väikse kasvu poolest suhteliselt palju, aga pekki (fat) ei tule kuskiltotsast. Aga tahaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen proovinud süüa 4-5x päevas suuri praade + magustoit, mis poole aastaga lõpuks ka mõnekilose pekilisandumise annab, kuid see kaob väga kiiresti – piisab korra talvel palaviku jääda nädalaks ja kõik kadunud. Olen paar korda mõõta lasknud ning % on mingi 2% või alla. Kuna ma enam ei jaksa lihtsalt füüsiliselt nii palju süüa siis heameelega asendaks 2-3 lisasöögikorda mõne koksiga, aga oleks siis vaja et lisanduks pigem pekk kui lihasmass. Magusat süüa ja õlut juua massilistes kogustes ei kannata. Teab keegi mõnda pekimassilisajat soovitada?
“>Kirjuta oma treeningust ja pane pikkus, kaal ja muu info enda kohta, siis saab parema ülevaate asjast. Võimalik et kulutad kõvasti rohkem energiat kui toidust saad.
rinaldo
MemberTegelt mingi tõepõhi peaks sel all olema. Nimelt mina arvan, et kui kõvasti trenni teha, siis imetakse kogu veri lihastesse ja sealt alt võetakse ka veidi. Selle vastu räägib aga see, et sinna alla on tarvis ainult paar lusikatäit verd, et noh teate küll mida teha..

Püsivaid mõjusid sel ei ole, aga dušhi all võib asi väiksem tunduda. Kas keegi viib katse läbi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2008 at 4:58 p.l. in reply to: Kuidas peaks treenima ektomorf, et kasvatada lihast ja jõudu? #143689rinaldo
MemberKurjad keeled räägivad et lihased ei loe kordusi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
MemberMinu jaoks on maailma parim kulturist Arnold Schwarzenegger ja võtaksin kõik lihased temalt

rinaldo
Member160cm ja 40kg ei ole häbiväärselt väike. Ei ole ette antud mingeid norme mis on häbiväärne ja mis mitte. Kaal pole esmane näitaja!
Selline jutt põhjustab masendust! Soovitan rohkem ja korrapärasemalt süüa. Söögiaegadel ei tohiks olla liiga pikka vahet nagu näiteks hommik-õhtu. Uuri harjutustepanka, venitustepanka ja treeningkavasid. Püüa lihaseid tunnetada.
Usun, et saad 5kg umbes 3-e kuuga kätte.
rinaldo
MemberSee, et sa oma koduuksest kaugemale näe on jah üldiselt sinu probleem
😆 Ja keegi polegi siin paanikas ega kogu kiirnuudleid
Siin toimub arutelu teema üle 
Minul pole mingit probleemi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
MemberKus nüüd on alles hiromandid välja tulnud

Mis mul on mingitest tulnukatest? Kas nad mõjutavad minu elu? Ei usu.
See on sama teema nagu jumalasse uskumine. Kes tahab, see usub.
Ärge nüüd oma pead sellega liiga vaevake,niikuinii te midagi teha ei saa,on see tõsi või mitte. Elage rõõmsat elu edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õige jutt matti!
rinaldo
Membersiin on veel üks mees kes sai nelja aastaga 56kg pealt suuremaks kui mõni eesti kulturist
Kas keegi teab selle inimese pikkust? Väga asjalik vorm oli 70kg juures.
rinaldo
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
😆
😆
😆
😆 Isegi kui mingi katastroof tuleks, siis meie seda takistada ei saaks. See oleks umbes sama kui sipelgad üritaks karu tappa, ainult et see vahe oleks veel suurem. Inimene on nii tähtsusetu, et ta ei saa mitte midagi ära teha, hea kui inimene maakeralgi midagi toime panna suudab ja sedagi väga pika aja jooksul. Kui midagi juhtub, siis juhtugu, nii peab siis olema. Tuleb edasi elada ja maailmalõpu kartuses lollusi mitte teha.
Mina isiklikult tulnukatesse ja sellistesse asjadesse ei usu. Kõik, mis on väljaspool Maad ja selle atmosfääri mind ei häiri.
rinaldo
MemberMida ma siis tegema pean kooli pooleli jätma ja päevast päeva jõusaalis istuma?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esiteks: sa ei pea jõusaalis tundide viisi treenima.
Teiseks: kui sa ei taha aega leida, siis sa ei leiagi.
-
AutorPostitused