rinaldo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 8, 2008 at 2:23 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #174030
rinaldo
MemberKuigi ma pole kordagi seda saadet vaadanud, ega vaadanud ka finaali, hääletasin ma 2 korda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õnnitlen siis kah!detsember 7, 2008 at 3:49 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #173794rinaldo
MemberSai kah just tema poolt hääletatud.
rinaldo
MemberJõusaal ei tähenda veel seda, et seal peaks treenima ainult masinate või vabade raskustega.
Raskustega treenimine arendab raskuste liigutamise võimet ja aitab kergemini suurendada lihasmassi kui keharaskusega treenides. Oma keharaskusega treenimine arendab kehakontrolli ja annab juurde jõudu eelkõige keha liigutamiseks. Heade geenide ja korraliku toitumise korral võib keharaskusega treenides saavutada märkimisväärse lihasmassi ja ka jõudu raskuste liigutamiseks.
rinaldo
MemberCodecile tuleb ban panna või kasutajate nimekirjast kustutada. Selline pidev solvamine on vastuvõetamatu!
rinaldo
MemberSuper! Otil on veresooned ikka mõnuselt väljas igal pildil!
rinaldo
Membertervist.. leidsin teema mis täpselt mulle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et siis tahaks ka kaalu juurde aga ainult lihasmassi.. võin julgelt väita et mul rasvaprotsent nulli ligidal (H) olen21 a vana. 180 Cm pikk ja kaalun 63 kg.. jõudu on!! rinnalt 87.5 ja tõmban 22 lõuga jne jne.. pole varem abiaineid kasutanud aga nüüd tahaks midagi võtta.. lähen 2 kuu pärast sõjaväkke… seal 3 kuud norteajal ei saa kasutada.. aga enne seda.. ja peale seda saab.. endale jäi silma.. fast-i toode MASS2… aitäh ettte ära:PMa ei usu et sa sõjaväes nagunii suuremat sorti massi kasvatavat sööki saad. Lisand on siiski lisand ja ei asenda korralikku söögikorda. Kui koguaeg pulbrit paned, siis jällegi ei omanda keha enam nii hästi toitaineid tavatoidust. Sellele oleks tulnud varem mõelda.
rinaldo
MemberHilinenud õnnesoovid härra Rapurile!
Kasva sama suureks ja tugevaks nagu mina
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
MemberArvan, et sul on ületreening.
rinaldo
MemberEks ma vaatan järgi mis mõjub. Veel ei tõtta poodi spetskreemide järgi.
rinaldo
MemberCutleril on ka rebendid?Cutleril on korralikud rebendid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on ka rebendid ja täna tekkis üks rinnalihastele kaldpingil lennates juurde
“>Kas mingit rahvameditsiini on asja parandamiseks?
rinaldo
MemberMa vaatan naise vormi üldiselt. Kõhulihased võivad olla reljeefsed või siis mitte, peaasi et rinnad ja tagumik olemas oleksid
“>rinaldo
MemberKas on väga halb, et teen rinda ja selga ühel päeval ?Rinnale saan teha ainult 3 harjutust (lamades surumine, masinaga liblikat ja neg. kaldega)
Võibolla on sulle hea, oleneb inimesest. Ma isiklikult nii suuri lihasgruppe ühele päevale kokku ei paneks.
rinaldo
MemberKükid,tõmbed surumised ja klassikaline tõstmine???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Pigem ikka rebimine ja tõukamine

Sry, minu viga. Ma ei tea asjadest nii täpselt

Kui palju siis rebimine ja tõukamine on?
rinaldo
Membermul on klassiklane tõstmineja palun nüüd ärge rääkige teistest asjadest räägime kuidas alla võtta ok?
Räägi kui suuri raskusi sa seal kangutama hakkad. Mind huvitab milliseid raskusi -40kg kategoorias surutakse, kükitakse ja jõutõmmet tehakse