rinaldo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rinaldo
Memberma kuni 18 eluaastani ei joonud midagi, nüüd viimane aeg korralikult pidu pannaOota ikka keskeakriisini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
MemberMuide Arnold Schwarzenegger ütles Pumping Ironis, et tema piima ei joo ning piim on beebidele. Samas ta on päris Austriast ning seal pole täiskasvanutel kombeks piima juua.
rinaldo
Memberega nad vast täiega lööma ei hakka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No pain, no gain
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
MemberMa teen samuti, kuid joon seda mahlaga. Ma polegi kreatiini veega joonud, kas siis on maitse kehvem, või olen ma asjatult raha mahlale kulutanud?Oskab äkki keegi öelda?Ma ei oska teiste kreatiinide kohta rääkida, kuid kreatiin monohüdraat on igatahes maitsetu. Tavaliselt võetakse koos viinamarjamahlaga, sest see sisaldab kiiresti imenduvaid süsivesikuid.
rinaldo
MemberVan Dammele lasti meloneid kõhu peale langeda miski 4 meetri kõrguselt, soovitan seda meetodit-toimis!See oli filmis
MemberMina panen lusikaga suhu ja joon vett peale. Siis üks banaan ka sisse ja jumala hea. Sitta sest liiva maitsest, peaasi et mõjub ja vähe raisku läheb. Peale trenni panen samamoodi lusikaga suhu, kuid seekord joon valgusheiki peale koos viinamarjasuhkruga.
rinaldo
MemberÕnne! Vaata et videosid ja pilte ikka juurde tekiks
MemberEi kasutagi keegi Herat?Olen proovinud vaniljet ja pikemalt kasutanud maasikat. Maasikas on minu jaoks parim valik.
rinaldo
MemberKeeda riis või tatar eelneval õhtul valmis. Siis hommikul prae 3 muna ja sega tatart või riisi sisse. Ma teen vaheldumisi riisi ja tatraga. Ülihea hommikusöök minu arvates. Segan veel ca 100g koort koos majoneesi, ketšupi ja soolaga sisse. Mingit omletti või neljaviljaputru mina hommikuti süüa ei suuda.
See on üks retsept mis pani mind hommikul sööma. Ja seda korralikult.
rinaldo
MemberJust nimelt, selle kreatiini nimi on greatine, mitte greatiin.Neid postitusi, kus on kreatiini asemel kirjutatud greatiin kohtan siin foorumis aga pea iga päev.
Seda küll
“>rinaldo
MemberSee on kreatiin, mitte greatiin!!! Tõsiselt häirib kohe, kui sellist kirjaviga kusagil näen.kreatiini nimi on greatine
“>rinaldo
Memberkõva. kreatiinil kõrvalmõjudJah, kreatiinmonohüdraadil on mõningad kõrvalmõjud. Tingitud siis kreatiniinist.
rinaldo
MemberViskame siis lingid pihku ja teema lukku, selgeltnägijad nagu me oleme.
Minu poolt üks: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=9633
rinaldo
MemberAita siis! Üks oskusi, mis peaks 16-aastasel olema, on lugemisoskus ja lugemist ning selliseid teemasid on siin küllaga. Siinkohal tõmbaksin paralleeli äsjaolnud teemaga, kus “alakaaluline” (161 ja 45 kg oli vist) tütarlaps otsis abi ja mis sellest tuli. Kujutad sa ette (oled kunagi näinud) meessoost isikut pikkusega 170 ja kaaluga 45? Poleks probleemi, kui kaal oleks 55, kuid 10 kg vähem on juba utoopia vallast!Ma olin treeningu alguses 178cm ja 55kg. Hakkad ka mõnitama?
rinaldo
MemberÄra targuta – viimasel ajal on liiga palju hakanud siginema teemasid stiilis “olen seline ja selline jne”. Kõik ruttavad kodanikku päästma ja lõpptulemuseks teemaalgataja lihtsalt naerab vaikselt pihku kogu selle kammajaa üle!Sitt vabandus. Inimene tuleb abi paluma ja sa hakkad mõnitama. Oled kindel et ta tõsiselt abi ei taha?
-
AutorPostitused