rinaldo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 18, 2009 at 1:05 p.l. in reply to: EKV 2009 – Ennusta ja võida! 3 täpsemini ennustanut saavad FitShopi 300 kroonise kinkekaardi #191753
rinaldo
MemberPaistab, et enamus on pannud Lev’i noorteklassi liidriks. Loodame et ta siis dieediga puusse ei pane!
rinaldo
MemberMa käisin arsti juures ära. Nädala pärast on op. Olen kõõlust vigastanud ja nüüd pean minema väikesele lõikusele.Loodetavasti läheb kõik hästi
rinaldo
MemberPalju siis korralik supilusikas on? 15?Peaks olema 15, aga mulle tundub et on rohkem 10g.
rinaldo
MemberVäike eksperiment: 90kg meesterahvas tahab rasva alla võtta umbes 10kg. Oletame et “rasvavaba” massi on tal 80kg. Kui ta sööks nüüd 3x päevas ja tarbiks 2g valke ühe keha kg kohta, siis peaks ta ühel söögikorral saama 53,3g valke. Kui ta tarbib 2,5g ühe keha kg kohta, siis ta peaks tarbima 66,6g valke korraga. Läheb paljuks, või mis?
32 – 40g valke 5x päevas oleks palju normaalsem
rinaldo
MemberL-karnitiin ei mõju rasvapõletusele, niiet parem ära raiska raha selle peale.Nõustun sinuga.
rinaldo
MemberÜldse on poodides maitsestatud lihad rõvedad…Ma ei ütleks et Rakvere Perešašlõkk halva maitsega oleks. Ma ei kurda üldse poes maitsestatud liha maitse üle.
rinaldo
Memberirw…mulle selline mulje jäänud, et igapool on perearstid mingid juhkamid ja loomaarstid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda nad on
Parem kohe mingi spetsialisti juures aeg kinni panna ja perearstilt saatekiri küsida.rinaldo
MemberNo kaalu järgi seda nüüd küll otsustada ei saa. Pigem ikka treeningkoormuse järgi.Ei ütleks et Markus Rühl nüüd nii karmilt treenib, et ainult selle pärast lisandeid tarbib. Kaalul on siiski tähtis roll. Selle põhjal arvutatakse nii päevane vajalik energiakogus, valgutarbimine, süsivesikud kui ka rasvavajadus. Tõsi, treeningkoormusel on siin väga suur tähtsus.
Ütleks nii, et massilisaja vajalikkus on põhjendatud siis, kui ei ole võimalust korralikku toitu tarbida või ei taha ega suuda enam suurte portsjonite tõttu mõnikord süüa.
rinaldo
MemberTavatoit on tõesti parim massi ja jõulisaja. Toidulisandid on nendele, kes lihtsalt ei suuda enam oma toitaineid tavatoidust kätte saada (ei suuda nii palju süüa). Need on ikka 100+ kg tegelased.
Kui siiski on tahtmine massilisajat osta, siis tehke parem ise üks. Ostke eraldi vadakuvalke, glutamiini, kreatiini ja trauben zuckerit. Igatahes tuleb odavam kui poekraam.
Muide, matti, tavatoit sisaldab ka vitamiine ja mineraalaineid, mida massilisajas ei ole.
rinaldo
MemberPalju õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et sa saaksid ikka suuremaks ja tugevamaks!rinaldo
Memberno mõtetult palju süsivesikuid ei ole ju tal ka tarvis sisse ajada?Mõttetult palju süsivesikuid on tal hetkel raske sisse ajada, sest isu on väike. Kui rasva hakkab kehale palju kogunema, siis tuleb süsivesikute ja rasvadega veidi tagasi tõmmata. Praeguse kaalu juures lähevad need kalorid kenasti asja ette.
rinaldo
MemberMuidu kerge on öelda, et söö ja söö. Kuid kui isu pole, siis kuidas see võimalik on. Söö nagu paberit, vot selline tunne on. Ning kas peakski alguses hakkama jõusaalis käima või mitte?Ning mis on need valgurikkamad? Siin Itaalias sink ka selline, et vaevu on liha küljes.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Head valgurikkad toidud on kohupiim, kodujuust, munad, liha, sojaoad (ei soovita eriti, sest enamus on geneetiliselt muundatud).
rinaldo
MemberVaata siin foormis ringi, leiad palju asju mida tasuks süüa. Klaasikaliselt kohupiim, kodujuust, jogurtid jne jne jne. Sellist toitu küll ei ole mis otseselt söögiisu tõstaks. “rinaldo” ei mõtle õgimise all muidugi laus söömist ja enda nuumamist, vaid ikka tervisliku ja valgurikast toitu tuleb sul palju süüa.Tegelikult ma mõtlesin nuumamist, kuid seda tasakaalustatud menüüd silmas pidades.
rinaldo
MemberAlguses pead lihtsalt õgima, et isu suurendada. Õnneks harjub keha uute kogustega suhteliselt kiirelt.
rinaldo
MemberEnamus asjad toimivad ju kui uskuda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selle pärast mulle meeldibki igasuguseid tablette ja pulbreid sisse kühveldada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused