rinaldo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rinaldo
MemberSelle jaoks pead tulema poodi – plendrisse on segatud jook, toodet juures ei ole, anname maitsta ja sinu asi on pakkuda millise tootega on tegemist. Kui pakud täppi, siis saad selle sama toote -50% allahindlusega osta.Ahsoo
rinaldo
MemberKasutan lisandeid ainult peale trenni ja nendeks on: Prode 90 (30g ringis valke. 80% kaseiin, 20% vadak) + malto6 2 supilusikatäit ja viinamarjasuhkrut 1-2 supilusikatäit
rinaldo
MemberPakun Tai Kane Original Amino drinki.
rinaldo
MemberMiks nad siis pole tähtsad?See kava on ka suht jama, siis veel kõlbaks, kui seda 3-4 korda läbi teha yhes trennis.
Biits ja triits on olulised küll jah kui teha kogu keha läbi. Mulle jäi tunne, nagu see noormees tahaks treenida eelkõige neid lihaseid ja siis ka muid kui aega jääb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ah, et jama kava? Olgu, eks sa tee siis ühes trennis 100 tööseeriat
Jah, mõned asjad võiks asendada, kuid algajatele sobib selline kava mõneks ajaks küll.rinaldo
MemberMa panin nime suvalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma olen poiss.

Aga mida tegema peaksin j6usaalis,et triitsepseid ja biitsepseid treenida?
Mis need biitsepsid ja triitsepsid nii tähtsad lihased on?
Alustasin ise sellise kavaga
jaanuar 18, 2010 at 11:51 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 18. jaanuaril Gold Omega 60kaps Olimp ilt #250599rinaldo
Member100
rinaldo
MemberIga kahe tunni tagant on nüüd ka liiast süüa. Hoiame ikka asja 3-4 tunni kandis. Kui tahad kasvada, siis võta korralik söök tööle lõunakarbis kaasa.
rinaldo
MemberTegin ka blogisisestuse, kus on mehed eraldi välja toodud. Vabandan veelkord ette, kui mõne mehe omavahel sassi ajasin.
http://forums.fitness.ee/index.php?automod…;showentry=4539
rinaldo
MemberOkei, võin neid oma söögikordadele veel juurde lisada siis.Kui muidu kaalu üles ei saa siis küll.
rinaldo
MemberMinu poolt on tulemas peagi üle 200 pildi.
rinaldo
MemberKaal polegi tõusnud, ma olen koguaeg proovinud igasugu erinevaid kaalutõstmis meetodeid aga viimased 3 aastat 70,0 kg :SÜks variant on sundida end rohkem sööma, teine variant on vähem energiat kulutada. Kolmas variant on võtta menüüsse rohkem kiirelt imenduvaid süsivesikuid nagu banaan, kakaotoru, sai, rosinad, mesi.
rinaldo
MemberUmb. viimased 3-4 kuud kindlasti vägapalju söönud.Ja kui palju kaal on tõusnud?
rinaldo
MemberMa söön juba pikemat aega nimodi, et kohe lähen lõhki, aga ei anna tulemust
rinaldo
MemberMa ei oska ju arvestada palju ma ühest praest kcal saan.Mina isegi ei üritaks arvestada kilokaloreid. Valke peaks küll, vähemalt umbkaudselt. Rohkem valke menüüsse (ütleme 2g keha kg kohta), rasvu mõõdukalt ja süsivesikuid rohkem kui rasvu ning kaalu tuleb. Hakka rohkem sööma ja varsti näed kuidas vorm muutub!
rinaldo
MemberAsi on lihtne. Kui sa sööd ja treenid koguaeg ühtemoodi, siis oledki koguaeg samasugune. See samasugune treening polegi niiväga probleem kui on söömine. Kui hakkad püsivalt rohkem sööma, siis oled ka ise suurem. Kui vähem sööma, siis oled väiksem. Kui korraks sööd rohkem ja kogud mingi aeg kaalu ja pärast sööd endiselt, siis kukub ka vorm tagasi.
AutorPostitused