rinaldo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rinaldo
MemberKasutan selle teema ära, et küsimus küsida…Ranne mul mingi 2 nädalat kuskil juba haige. Sirges asendis valu ei tee, st rööbastel kangi tõsta ja lõuga tõmmata jne kannatab, aga biitsepside jne treening kangiga ei mängi kuidagi välja… määrin viimased nädal aega fastum geli ohtralt peale, aga si**agi paremaks ei lähe… millest vigastus tekkis? Ei tea ise kah, järsku oli lihtsalt haige… Paistes samuti nagu ei ole…
Mis arvate kas läheb üle või tundub midagi tõsisemat olema?
Kas biitsepsi kang on sirge või on tegemist EZ või Z kangiga?
rinaldo
MemberSellesmõttes et õla esiosa on kõvasti massi juurde võtnud, pigem ongi probleem õlakesk ja tagaosaga mis on arengus maha jäänud – tegelt on see mõneti ka loogiline sest õlaesiosa on paljudes ‘compound’ harjutustes ka sees aga ikkagi..
rinaldo
MemberMa tegin ühe kuuri läbi, tervisele neg. i mõjunud, kõik toimib edasi
rinaldo
Memberolgu aga kuidas ma tean millal on kerge nädal ja millal mitte kas umbes nii et 2 nädalat teen õigete raskustega ja näiteks 3 nädal on kerge nädal,kasutan siit fitness.ee-st võetud kava jaotatud 5-eks,olen ka teinud nii et,teen kahe päeva lihasgrupid ära ühel päeval näiteks täna tegin õlg,triitseps ja jalad ega selline tegemine kahjulik pole,ega vist väga vahet pole kui teen ühel päeval mitu lihasgruppi kui lihased saavad puhkust ikka õieti,teen seda lihtsalt sellepärast nii et ei saa koguaeg kava täpselt nii teha nagu ette näeb ja ei taha ka midagi vahele jätta….loodan et saate mu jutust aruMina teen 3 rasket nädalat ja ühe kerge nädala. Enamasti jagatakse üla-ja alakeha eraldi päevadele. Samas pole ka midagi halba kui neid koos teed ja korralikult puhkust annad.
rinaldo
MemberMina tarvitan http://www.sportlab.ee/product_info.php?cP…products_id=510 koos traubenzuckeriga.
rinaldo
Memberlihas ei loe korduseid.Muidugi ei loe, kuid kordusvahemik määrab raskuse suuruse.
rinaldo
MemberAga mis siis kui pärast lähevad lihased rasvaks tagasi?
rinaldo
MemberMina üritan igal nädalal rinnalt surumisele 2,5kg juurde lisada.
Sinu puhul oleks see siis nii:
4×8@55kg
4×8@57,5kg
4×8@60kg
kerge nädal – 2×8@30-35kg
muster kordub..
4×8@57,5-60kg
4×8@60-62,5kg
4×8@62,5-65kg
kerge nädal – 2×8@32,5-37,5
jne
Kindlasti ei tasu kergel nädalal üle pingutada, selle jaoks ongi antud see vahemik. Kerge nädal moodustab siis umbes 50-60% raske nädala maksimaalraskusest.
EDIT: võibolla ei õnnestu selline raskuste lisamine 4 seeriaga. Ise kasutan kolme seeriat ja asi toimib.
mai 5, 2009 at 7:49 p.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194571rinaldo
MemberSee meenutab mulle juba Schwarzeneggeri ja Ferrigno duelli.
rinaldo
Memberrinnapäevaks raske nimetada, kui 9st harjutusest 3 on rinnaleKuna kava algab rinnalihaste treeninguga nimetaks ka mina seda rinnapäevaks.
rinaldo
MemberKindlasti venitada siis, kui keha on soe.
rinaldo
MemberSee nüüd küll naljaga pooleks, aga…ma siuksi elukaid vaadates ikka mõtlen vahel, et huvitav, kuidas nad oma igapäevast elu elavad? Läheb näiteks mees toidupoodi ja äkki hirmus pissihäda. No kas mahub sealt marketi kempsuuksest sisse või ei mahu
Või kuidas ta ennast näiteks lennukisse istuma pakib, kui lendamist peaks ette tulema.. nad on oma elu ikka suht ebamugavaks teind, tundub mulle.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Okei, nali naljaks, tegelikult on ikka maru vaadata, kui kaugel see kehaehitamise piir üleüldse olla võiks, sest eks tema üks seal piiripeal käijatest on vast…
Vastused sinu küsimustele
mai 5, 2009 at 9:33 e.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194391rinaldo
MemberArvan, et Ott Kiivikas saab parema koha.
rinaldo
MemberMa arvan, et Recovery R2 on parem massi kasvatamiseks oma 2,8:1 süsivesikute suhtega valkudele.
Samas kui kardad rasvumist, siis võta Mass2 – seal on suhe 1,36:1.
Mina soovitan sulle Mass2-te.
rinaldo
Memberkas venitamine ei aita mingil määral?Venitamine taastab lihaste algupärase pikkuse. Lihaste kinnituskohti muuta ei saa.
AutorPostitused