rinaldo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rinaldo
MemberEks ma üritan siis rohkem sööma hakata.Koguseid tuleks suurendada. Toidukordi ma hästi juurde lisada ei saa kuna käin koolis ja söön siin ainult ühe korra. Kodus söön hommikul, peale kooli ja õhtul. Puhkepäevadel ka 6-7 ajal.
rinaldo
MemberMa soovitan 20% koort kasutada. Mul omal läheb 500g pakk päevas.
hapukoor 10 % (500 g):
– 590 Kcal, 50 g rasva, 15 g valgud, 20 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
hapukoor 20 % (500 g):
– 1020 Kcal, 100 g rasva, 15 g valgud, 15 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
Muidu keefiri ja piima jood söögi kõrvale?
rinaldo
MemberKrt, see tuleks siia tegijate treeningu alla panna!
rinaldo
Membermatti räägib õiget juttu. Kui sulle on poole aastaga nii vähe juurde tulnud, siis vajad sa pigem positiivsemat kaloraaži kui toidulisandeid.
Head kaloraaži lisajad:
Hapukoor 20% rasvaga
Tatar
Riis
Kartulid
Jogurt
rinaldo
MemberKas keegi Eesti 50 kroonisel püramiidi kujutist on märganud?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Lugemist:
http://www.jesus-is-savior.com/Evils%20in%…_our_dollar.htm
Otsige ka google-st sõnade alt “freemansonry” ja “vabamüürlus”
Kas poleks tore uskuda et kõik on hästi

rinaldo
MemberEDIT: panin täiega mööda.
Jõu juurdekasv oleneb ka närvisüsteemi arengust, mitte ainult lihasmassi suurusest.
rinaldo
MemberMingit teadust selles pole – järgmist seeriat alustad siis, kui tunned et oled selleks valmis.
rinaldo
MemberKrt ma ei tea, see Eurovisioon on alati üks paras tsirkus olnud. Polegi nagu enam midagi vaadata ega kuulata. See rändajate lugu on eestis juba nii ära leierdatud ja meloodiliselt vaene, et on minu jaoks juba häirivaks muutunud.
rinaldo
MemberMiks pidutsemine t2hendab alkoholi tarbimist?Minu kursavennad harjusid ysna ruttu, et ma alkoholi ei tarbi, ega see ei t2henda veel peol tropi m2ngimist. Olid veel l6ppkokkuv6ttes t2nulikud, et ma neid alko tarvitamise k6rvalt ka liikuma ajasin.
Kas siis ilma alkoholita on ka võimalik pidutseda?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ära jama!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
MemberKõik paraadile!
rinaldo
MemberSiis oleks asjal jumet kui personaalselt esitatud küsimusele saab vastata ainult see sama isik kellelt küsiti (need kes seal nimekirjas hetkel on) Kuid isegi sellise süsteemi puhul see ei tööta kuna enamus küsimusi esitatakse ikka nt. Ottile kellel kohe kindlasti pole aega nendele pidevalt vastata.Minu arvates on see hea idee.
rinaldo
MemberKättemaksukontorit vaadake siis kell 21:30
Väike tsitaat:
Spordiklubis toimuvad salapärased mõrvad, ohvriteks on kulturistid. Kuigi Fridal ja Marionil on kulturistidesse erinev suhtumine, tuleb oma jõud ühendada ja asjasse selgus tuua.rinaldo
MemberKusjuures mina pole seda nuppu kunagi näinud!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tõsiselt!See tuleb väljapaistvamaks teha!
rinaldo
MemberThe reason you are told not to eat or drink anything for several hours before you undergo surgery is to prevent aspiration. This is a term used to describe the process of food and stomach acids which, under anaesthetic, can be regurgitated during surgery and enter into your lungs.rinaldo
Memberno kui võtta ainult trenni päevadel paar grammi enne ja peale trenni siis ehk ei tee paha;)taga suured suured tänud kõigile kel oli aega vastata mu küsimustele:)
Kui võtta, siis juba 4-5 grammi korraga, sest suur osa kreatiinist läheb ainevahetuses lihtsalt kaotsi.
AutorPostitused