rinaldo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rinaldo
MemberMa arvan, et ta mõtleb Fat Burnerit.
rinaldo
Memberselline mure , et siss mul on tulnud reite väliskülgedele ( puusakondi juures ka)ja sisekülgedele armid , (vist sellest , et liiga kiiresti läksin paksuks ja keha ei jõudnud sellele järgi areneda ) nüüd , aga olen maha võtnud , aga armid on ikka alles , mida ma tegema peaks , kuidas neist lahti saada.?? lühikeste pükstega ei saa üldse käija , armid näha:S:S:Shttp://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=21380
mai 23, 2009 at 12:34 p.l. in reply to: European Men s Bodybuilding & Classic BB & Mixed Pairs Championships, Novi Sad 2009 #197884rinaldo
Memberei need lihtsalt klaasist kunstsilmad, mees ise on pime …Kas tõesti?
mai 23, 2009 at 12:24 p.l. in reply to: European Men s Bodybuilding & Classic BB & Mixed Pairs Championships, Novi Sad 2009 #197882rinaldo
MemberÜks mees on ikka kole ära ehmunud
rinaldo
MemberNeed kes pole veel seda näinud, võivad seda paari tunni pärast teha.
Kättemaksukontor: Kulturistid ja kummipuu
Täna kell 17:00 TV3-s
mai 23, 2009 at 10:21 e.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA mängu võitja on MurderDoll! EM kulturismis,kl kulturismis ja paarides, Serbias, Novi Sadis #197857rinaldo
MemberIvo Pärle – 6
Imre Vähi – 3
Taavi Koovit – 7
Ott Kiivikas – 5
rinaldo
MemberNo mis paneb kust voolama,Kusehäda.
rinaldo
MemberUrineerimine viib teatud vedeliku kehast välja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
MemberKulturistid on tasemel, aga tapmised on küll naeruväärselt tehtud.
rinaldo
MemberVäike meeldetuletus, et täna on seriaalis Kättemaksukontor kolm kanget.
Algab täna kell 21:30 TV3-s.
rinaldo
MemberKuukokkuvõte viimasest kuust -7,5kg 21.05.09 ja kaalulangus kokku tuleb 24,5 kg!Võimas!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 19, 2009 at 5:59 p.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #197180rinaldo
MemberEi jää vist muud üle kui fitshop sellisel juhul Rakverre teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tehke siis juba üks Anijale või Kehra kah

rinaldo
MemberKui tihti tuleks üldse kava vahetada?Ise vahetan max iga kahe kuu tagant.
Toon harjutusi sisse ja osad välja või vahetan üldse kõik enamvähem ümber.
Nimelt… Mõned klassivennad kes jõusaalis käivad teevad terve kooliaasta sama kava ja räägivad minu tegevuse mõttetusest.
Mina vahetan kava välja siis, kui see ei anna enam soovitud tulemusi.
rinaldo
MemberJah, see paneb lihasvama, kuid sa saad sama efekti ka toitu süües.
rinaldo
MemberEi ole ta nii ulme midagi. Peale seda kui olin kuu aega teinud hakkasin ka 100% gold standardit sööma. Varem olin ma ma nii kondine, et sirgelt seistes võis vabalt kõik mu ribid üle lugeda. Huvitavaks teeb asjaolu see, et jalgu pole ma selle kuu aja jooksul kordagi teinud, sest olen aasta aega jalavigastuse tõttu kõndimisest eemal olnud. Täna võeti teist korda kips ära juba, eks näeb mis edasi saab. Kui hakkan jalgu otsa tegema ning kardio ka lisandub kas siis saan selle 120kg piiri kätte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas rasvaga lood on?

-
AutorPostitused