rinaldo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rinaldo
Memberkui jooksma lähed võid enne kõhtu teha väsimiseni ja siis jooksma peale seda peaks kõhu piirkonnast siis paremini põletama ja kofeiin peaks ka aitama enne aeroobset
Lokaalset rasvapõletust ei eksisteeri. Kofeiin kiirendab ainevahetust ja on tõesti rasva põletamisel abiks. Samuti sobib roheline tee (ilma suhkruta).
rinaldo
MemberPõhimõtteliselt seda sama rääkis Ott siis kui Rait esimest korda saates oli.Ma magasin selle saate maha

rinaldo
MemberSelge on see, et selle numbriga on raske peavõitu saada, sest enamus tavainimesi ei saa eriti aru, mis see tähendab sellises vanuses sellist raskust maast tõmmata, kuid sõltumata lõpptulemusest on see väga hea koht enese promomiseks ja ala propageerimiseks, nii et Rait on juba oma osalemisega igati võitnud
Saates võiks mainida, kui raske on sellises vanuses nii suure raskusega jõutõmmet teha. Võiks mainida ka millist pühendumist see nõuab. Jõutõmme pole küll enamuse jaoks mingi eriline vaatepilt, aga tööd on tehtud roppu moodi.
rinaldo
MemberHuvitav soovitus jätta kõik ära mida seni teinud olen
Dieedi koha pealt, ega ma ei söögi saiakesi jne muud rämpstoitu. Mõtlesin, et huvitav, kas on mingi harjutus, mis lihaseid taandarendab?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võid proovida pikamaajooksu.
rinaldo
MemberKui tahad tõesti lihasmassi vähenada, siis ära lihtsalt tee muud treeningut kui aeroobset. Samuti söö kesiselt valku sisaldavat toitu. Siiski tahaks näha pilti nendest tõstja kätest

rinaldo
MemberPeaks olema eraldi rekordi tabelida 1. Särgiga 2 Särgitahttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=5131
Mehed
Surumine (varustusega) – nimi/rekord/päritolu maa/võistleja kaal/aasta/liiga
Ryan Kennelly/487.5 kg/USA/138.5 kg/2008/UPA
Surumine (varustuseta) – nimi/rekord/päritolu maa/võistleja kaal/aasta/liiga
Scot Mendelson/324 kg/USA/142.5 kg/2005/APF
Naised
Surumine (varustusega) – nimi/rekord/päritolu maa/võistleja kaal/aasta/liiga
Becca Swanson/272.5 kg/USA/109 kg/2008/APF
Surumine (varustuseta) – nimi/rekord/päritolu maa/võistleja kaal/aasta/liiga
Roberta Collins/177.5 kg/USA/160 kg/2003/NASA
rinaldo
MemberMa pole tükkaega midagi nii naljakat näinud!
mai 25, 2009 at 8:21 p.l. in reply to: European Men s Bodybuilding & Classic BB & Mixed Pairs Championships, Novi Sad 2009 #198274rinaldo
MemberÕnnitlen ka omalt poolt!
Mis koha Pärle sai?
rinaldo
MemberMu Nike Run tossud panevad jalad joostes valutama. Läksin selle tõttu jalgrattasõidule üle.
rinaldo
MemberAitasin Aderit, aitan Sagoritki

rinaldo
Memberjõutrenni teen, aeroobset vähe- peaks suurendama aer. trenniMa olen aeroobset treeningut põlanud. Eriti selle pärast, et see on rasva põletav ja massi on mul alati vähe olnud. Kuid reaalne süüdlane polnud mitte aeroobne treening, vaid vale toitumine. Kui kardad ka aeroobset selle pärast, siis suurenda kaloraaži ja tee aeroobsest mõnus tegevus. Näiteks mina panen klapid pähe ja kuulan muusikat rattaga sõites. Muidugi mina teen seda maakohas, kus on rahulik liiklus. Kuid sa võid ka muusikat kuulata joostes. Või siis üldse muusikat mitte kuulata ja loodust nautida.
rinaldo
MemberKui oled rahaboss siis kõige rohkem kasu saad siit http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=151
Kui raha on veelgi rohkem siis telli http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=152
Tõsiselt, tegemist pole maha visatud rahaga. Olen isegi mõlemad kavad tellinud ja asi töötab nii nagu peab. Mina ise tellisin Kiivikalt, aga võid ükskõik kellelt need tellida. Kuigi toitumiskava eraldi telliksin vist Fred Antsonilt.
Juhul kui sa ei raatsi raha kulutada, siis head massilisajad on jogurt, 20% hapukoor, tatar, riis, kartulid. Liha peaks ka iga päev sööma. Samuti on kohupiimad au sees.
Varem või hiljem kulutad sa selle 500.- millegi peale, osta siis juba midagi väärtuslikku.
rinaldo
MemberTekkis küsimus, et kes siin keda nüüd täpsemalt maha tegi? Olen ma pime või ei oska ma lugeda enam… Igal oma arvamus asjast!Tank hakkas jälle surumissärgi kasutamist maha tegema ja alessandro pööras asja isiklikuks. Eelnev konflikt on siin:
http://forums.fitness.ee/index.php?automod…y=3547#comments
Tank ja muud särgi-silla vihkajad/mittesallijad, ärge norige võistlejate, vaid reeglite tegijate kallal.
EDIT: Pole ka mõtet tehnika õpetajate kallal ilkuda.
mai 24, 2009 at 4:59 p.l. in reply to: European Men s Bodybuilding & Classic BB & Mixed Pairs Championships, Novi Sad 2009 #198034rinaldo
MemberTAAVI ON EUROOPA MEISTER!!!!!!!Tõsiselt?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 23, 2009 at 7:38 p.l. in reply to: European Men s Bodybuilding & Classic BB & Mixed Pairs Championships, Novi Sad 2009 #197935rinaldo
MemberVõimas!
-
AutorPostitused