rinaldo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rinaldo
MemberMa pakun, et vähe ja põhiliselt rasvast ning natuke ka maksa glükogeenivarudest.Hr. Otter võiks nüüd ka sõna sekka öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
MemberHommikuks EI OLE lihaste glükogeenivarud tühjad, nad ei vähene magamisel mitte grammigi.Kui palju vajab keha magamise ajal energiat ja millest seda saadakse?
mai 28, 2009 at 12:21 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA mängu võitja on MurderDoll! EM kulturismis,kl kulturismis ja paarides, Serbias, Novi Sadis #197060rinaldo
MemberKolmele täpsemini ennustanule auhinnaks toidulisand (selle täpsustame kas massilisaja või valgupulber)Mina sain sellest aru nii, et 3 täpsemini ennustanut saavad authinna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
Member“First off let me tell you a little about myself. My husband David and I have been married for 15 years and live in Maardu.”
Ei noh, hea kild. Elavad nii Tallinnas, Võrus kui ka Maardus. Vean kihla et Tartu rahval näitab, et nad elavad Tartus.
mai 28, 2009 at 10:58 e.l. in reply to: Balti Mat¨ kulturismis, fitnessis ja bodyfitnessis 2009 Kõik galeriid lisatud #198768rinaldo
Memberrinaldo
MemberLeidsin pikema video ka
rinaldo
MemberMa arvasin ka kunagi,et olen ektomorf( 14-15 aastaselt), nüüd ma siiski kahtlen selles ,kuna pole mitte ühtegi ektomorfi omadust, praeguses,väljaarenenud olekus. Pigem siiski mesomorf.Seega,mu noored seltsimehed, ärge kiirustage noores eas oma kehatüübi määramisega, tõenäoliselt eksite.
Ma hakkan ise ka kahlema kas olen ektomorf. Pikkus on 177-178 cm kanti hommikune tühimass 77,1 kg. Õhtupoole on koos riietega 78,3kg. Samas õlad pole just kõige laiemad, rinnakorv on väike, jalanumber on 40-41 ning randmed on peenikesed. Eks ma olen seal ekto-mesomorfi kategoorias.
rinaldo
MemberIse tund aega enne trenni söön paar saiaviilu juustuga.+piim ja pool tundi enne kreatiini.Marek Kalmus: Valida tuleks kas omlett, või süsivesikuteta kohupiim, kodujuust, ka juust sobib enne trenni + näiteks natuke süsivesikuid kas lihtsalt sepikust, teraleivast, või väheke riisi. 1 söögikord enne trenni pole kindlasti koht kus hakata ennast süsivesikutega laadima, eriti veel magusaga. Samuti võtab liha seedimine liialt palju aega. Äärmisel juhul mingi kala variant. Ärge unustage kohvi juua. Kes kohvi ei tarvita siis roheline tee. Kui toitumine on ilusti paika pandud siis ennetrenni söök võiks olla üsna väike, 20g valke ja 50g süsivesikuid (kindlasti mitte magusast saadud), sellest on maajameri.
rinaldo
MemberKas just elukutseline, aga kiire lippamisega pidavat olema, kui keegi p6genema kipub
Sellise eest ei jookse ära ka kui jamaks läheb.
rinaldo
MemberOleks sa seda eelmisel aasta rääkinud, siis oleksin isegi kampa löönud. Nimelt tegi parem õlg põrguvalu. Kätt sai minimaalselt liigutada. Hobusesalviga sain asja korda.
rinaldo
MemberVeidikene lugemist
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2417
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3324
Ma soovitan tellida Natalia Nazarenko-Kiivikase käest toitumiskava
http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=151
Sa võid oma keha muuta ükskõik milliseks, kui sul on piisavalt aega, raha ja tahtejõudu. Raha all mõtlen siis jõusaali kuumaksu ja toitu.
rinaldo
MemberKasulik see kohe kindlasti ei ole, jooksmine asfaldil ilma paksu talla jalanõuta hävitab su liigesed ära.Paksus polegi nii oluline kui materjali pehmus. Jooksujalats peab põrutusi vähendama.
rinaldo
MemberSurumine (varustusega) – nimi/rekord/päritolu maa/võistleja kaal/aasta/liigaBecca Swanson/272.5 kg/USA/109 kg/2008/APF
päris jube mõelda, et naine suudab sellise raskuse üles suruda

Pirakas naine kah

rinaldo
Membertere. oskab keegi öelda, palju oleks optimaalne kaal 180cm-se pikkuse juures?
hetkel kaalun 65, mis on kindlalt liiga vähe. palju on normaalne kehamassiindeks?Optimaalne kaal milleks?
Kehamassiindeksi järgi oled sa normi piires kaaludes 60 – 80 kg.
rinaldo
MemberMa pean ennast ektomorfiks, kuid olen arvamusel, et mingit “eri” kava nüüd küll kasutama ei pea. Hetkel treenin saalis 3x nädalas umbes 2 tundi järjest ja massi tuleb. Praegu olen sunnitud rasvapõletustsüklit tegema, sest nahk kipub liialt rebenema.
Asi on pigem toitumises. Peab sööma roppu moodi süsivesikuid (pika ahelaga) ja samuti palju rasvu. Kindlasti peaks tarbima ka lihtsüsivesikuid peale treeningut.
-
AutorPostitused