rinaldo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rinaldo
MemberEnnem habemenuga tõmmatigi sellise loomaga ja see peaks ka suhtkoht hea töö tegema. Ja ei pea ka mingeid 50 krooniseid päid ostma koguaeg. Nagu iga riistaga, on vaja eelnevalt harjutada et tulemus oleks hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas mitte habemenuga polnud enne ja alles siis ei tulnud safety razor? Mina olen nii aru saanud, et alguses oli habemenuga, siis tuli safety razor ja seejärel hakkas tekkima ühe poole teraga raseerijaid ja terasid lisandus neile nagu seeni pärast vihma. Igatahes räägitakse, et see teeb parima töö, on odav ülal pidada ja samas ei ärrita nahka, sest lõikavaid terasid on ainult üks. Välimus on ka asjal vinge. Sisse lõikamise kohta olen nii palju uurinud, et loeb tera, raseerija ja raseerimistehnika.
Aitäh vastuste eest!
rinaldo
Memberaaahh õudne. Mu isa on vanakooli mees, laseb siiamaani sellisega. Koguaeg veristab. Ma nii õudsat asja ei julge puutuda, suht ohtlik.Võib-olla tasub siis midagi ohutumat vaadata nagu habemenuga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina sain viimane kord endale uue sarnase asja prismast.Tänud, uurin järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
MemberMis asjandus see üldse on?Vanakooli raseerija.
rinaldo
MemberKvaliteetne toit maksab loomulikult rohkem kui rämps (oletades, et seda süüakse enne toitumiskava järgimist).
rinaldo
Membersul on õigus tegelt olen jõusaalis käinud 2a ja surumis rekord on 100kg.oskad midagi muud soovitada?
Küki ja jõutõmbe rekordit proovida?
rinaldo
MemberEverybody wanna be a bodybuilder but dont nobody wanna do no heavy ass drugs
Gotta git git!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aint nothing but a peanut.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Yeah buddy! Yep! Whooooo!
veebruar 18, 2010 at 11:12 e.l. in reply to: Pika kestvusega jõutreening ja energiavarude lõppemine #257056rinaldo
MemberKortisool on niiöelda “stressihormoon”. Ise olen kasutanud trenni ajal 100% apelsinimahla. Aitas nagu küll. Liitrine pakk annab oma 500 KCal.
veebruar 18, 2010 at 11:08 e.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #257053rinaldo
MemberSeda olen tarvitanud, kuid vist liiga lühikest aega, et kasu saada. Õlavalu kestis edasi. Mis aga aitas oli surumistehnikate parandamine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
MemberTarbi üldiselt rohkem soola, siis ei teki sellist suurt soola isu pärast trenni. Kui kehal on millegist puudus, siis see annab sellest teada
??:”>rinaldo
MemberKirp on seksikas poiss!
??:”>veebruar 13, 2010 at 11:23 e.l. in reply to: Kust on võimalik Eestis osta klassikalise tõstmise jalanõusid? #255891rinaldo
Memberhttp://www.pullum-sports.co.uk/clothing-an…oes/cat_32.htmlJalg on mul muide 46.
E-bayst leidisn 1500 eeki odavamad kui fitness.ee poes
Hind koos saatmisega või ilma? E-bayst tellides on alati risk petta saada ning transport pole ka just odavaim.
rinaldo
MemberMa arvan et kõige parem asi mida sa saad endale hankida on kükipuur.Täitsa nõus. Seal saad teha nii kükki kui rinnalt surumist. Vaja ainult raskused ja kang juurde osta. Samuti saad seal õlgu treenida. Nojah pinki oleks ka tegelikult siis juba vaja. Puuri võid saada 3000 kr eest kui hästi läheb. Pink mingi tuhat, kang ka tuhat. Raskused.. ei tea. Võib-olla on kellegil müüa vanakooli raudplaate. Need peaks odavamad olema. Ütleme nii, et sama raha ja ruumi eest, mis sa trenažööri eest maksma peaks, saaksid leidliku mõtlemise läbi korraliku treeningvarustuse.
Hoia siin silm peal!
rinaldo
MemberPane terve oma päevane söömine kirja, siis saad täpsema vastuse.
rinaldo
MemberKuperjanovi?JVÕK Üksik-vahipataljon 6.07.2010