rinaldo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rinaldo
MemberKui vana ta on?
rinaldo
MemberEks pulssi võib ka lugeda, aga ma soovitan teha nii: kui hakkad hingeldama, siis võta koormust vähemaks, jälgi ka enesetunnet ja väldi südame “kloppimist”. Ongi kõik, mingisse pulsi lugemisse ma ei usu, tundub ebaotstarbekas.
rinaldo
MemberRaskused ja kordused vali kindlasti nõrgema kehapoole järgi!
rinaldo
Memberno 100+ peaks ikka olemaMul Tavaliselt nii 110 puhkekal.
Aga teema ongi just see, et sa ütlesid, et sul oli selline pulss pärast trenni.
Puhkeseisundi SLS on enamikul inimestest 60-70 lööki minutis, kehalisel tööl aga võib suureneda 200 ja enamgi löögini minutis. Vastupidavuslikult treenitud inimeste puhkeseisundi SLS võib olla 50 ja vahel isegi 30 lööki minutis.
rinaldo
MemberPõhimõte on lihtne. 100 kordust. Mitte korraga, teed niipalju kui suudad – siis puhkad kuni “kõrvetus” on läinud (üle 10 sek ära puhka) ja kordad.Näiteks esimene seeria on 18 kordust, see tähendab et sul on 82 veel teha. Siis teed ja puhkad kuni 100 kokku saad. Järgmine nädal paned raskust juurde.
Üks asi veel, ära kasuta üleliia kergeid raskuseid. Sa võid veidi kergemaga teha kui oled tavaliselt teinud, kuid ära lase suurel korduste arvul end heidutada. Vahepealsed pausid on täiesti piisavad, et lihas oleks raskuse jaoks valmis.
Peale seda on eesel hea, kuid see on rohkem nagu icing on the cake.
Ma olen jalapressi peal ka säärt teinud, aga mulle meeldib “100” kõige rohkem – tulemused olid kõige paremad.
“100” tundub huvitav, kuid 10 sek puhkus tundub väga karm. Mul kõrvetab ikka päris pikalt. Teen 20-25 kordust 3-4 seeriat. Raskus tavaliselt 80-90kg vahele.
oktoober 8, 2009 at 8:53 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #225622rinaldo
MemberKuidas on ümbermõõdud mõjunud vahemaale, mida mööda kang liigub? Kas annab kõvasti tunda, et kang langeb sügavamale?
rinaldo
MemberNo ma ka ei saa aru, mis jutt see vähe surumisest käib — on ju selge, et keskmine Eesti 16-aastane kaalub 100 kilo ja surub kerge trenniga kah ligi 100 kilo. “Kalevite kange rahvas” ikkagi, nagu laulusalm ütleb.Ma olen paljudest siinolijatest vanem, las ma räägin, kuidas asjad käisid. Minu ajal ei lastud poisse, kes 100 kilo ei kaalunud, üldse keskkooligi. Öeldi, et kosu veel, poiss, ja jäeti suvetööle. Suvetöö aga tähendaski tööd, mitte mingit tilulilu — kolm kuud järjest tuli tassida muusikaklassi tiibklaverit neljandale korrusele ja sealt alla tagasi, 8 tundi järjest. Üksinda. Iga kahe tunni järel tuli sööklast läbi käia ja 2 kausitäit tatraputru poole kilo hapukoorega ära süüa. Vaat nii tulid meist mehed.
Jep, just nii ongi nagu sa räägid. Ise olen praegu 20 aastane ja ei suru ikka veel 100kg. Järelikult treenin liiga kergelt.
rinaldo
MemberSelline:http://forums.fitness.ee/index.php?automod…;blogid=75&
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga kena naine. Heh, rinnaimplantaatide operatsiooni arm on näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
MemberMinuteada kreatiin just hoiab ja seob vett – miks ta siis kusema peaks ajama?Vb ei maksa õhtuti nii palju õlut võtta..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mingi aeg pärast tarbimist, ütleme treeningu ajal, hoiab kinni, hiljem kaob üleliigne vesi.
rinaldo
MemberHuvitav artikkel teemaga seoses:
“Töötleme triitsepsit erinevate nurkade alt…”
oktoober 4, 2009 at 3:01 p.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #224166rinaldo
MemberKui noortest pilte on võiksid ka ülesse lasta.Noortest peaks 7 pilti olema, juunioritest palju rohkem. Saab need pildid kuidagi fitnessi lehele lasta? Ei tahaks oma photobucketi ruumi täis panna
rinaldo
MemberNokitsejate võidusõit oli mingilgi määral vaadatav, kuid uus saade on täielik mõttetus. Saatel puudub igasugune point, püütakse vist matkida sama vormi mis oli “üks päev” …..mingi X tegelasega. Iga mees jäägu ikka oma liistude juurde, no sry, aga ei ole Kiivikas teletäht.Hea nali mees
oktoober 4, 2009 at 12:13 p.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #224132rinaldo
Member622-st pildist jäi järgi 287. On keegi nendest huvitatud?
oktoober 4, 2009 at 8:48 e.l. in reply to: IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod #224080