rinaldo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rinaldo
MemberTore, et probleemile mingisugune lahendus leiti, aga kuidas need otsingnipid praegustele ja tulevastele uutele kasutajatele selgeks teha? Kujutan ette, et nad kasutavad ikka avaleheotsingut, mis foorumist ei otsi. Siis postitab tegelane järjekordselt küsimuse ala “kuidas alla võtta”, mida on siin lehel vist juba 100tk.
Siin on ikkagi koos füüsilist aktiivsust fännavad inimesed, kes ei pruugi olla arvutimaailmas just helgeimad pead. Kindlasti oskab enamus google otsingut kasutada, aga lühendeid mina küll näiteks ei tea.
rinaldo
Memberet näha välja nagu John Rambo ja kunagi ehk nagu Conan.Nihkun korraks teemast kõrvale, aga panen kirja huvitava fakti: Arnold Schwarzenegger hoiab Conani filmis kasutatud mõõka oma kontoris.
rinaldo
MemberSamas kui see max lihasmass on saavutatud siis annab väga palju teravusega ära teha. Seda küll siis rasva ja vee arvelt.
rinaldo
MemberKui ma praegu treeningkava telliks, siis valiksin kava koostajaks EKFL-i peatreeneri Indrek Otsuse.
rinaldo
MemberNovot, see on juba konstruktiivsem kriitika. Järelikult tuleb parandada otsingumootorit, aga mitte visata otsingumootorit üldse välja. Tee fitness.ee alamfoorumisse teema, siis Rebane loeb suurema tõenäosusega.Tehtud. Loodan et läks õigesse alateemasse.
rinaldo
Memberpole ju raske otsingut kasutadaMinu arvates on küll otsingut raske kasutada. Minu teada on siin lehel kohti, kuhu sõnu saab sisse toksida 3 tükki. Foorumist otsimiseks töötab neist vaid üks ja selleni on ka tülikas pääseda, ütleks et uutel kasutajatel lausa võimatu. Peale selle peab otsingsõna olema vähemalt 3 tähemärki pikk. Foorumiotsingus oli see vist isegi 4 tähemärki. No milleks see piirang? Näiteks tahan otsida lühendit “atp”, aga ei leia, sest otsingsõna on liiga lühike. Või tahan otsida hoopis lühendit “GI”. Üks selline artikkel on siin täiesti olemas nimega “GI-müüdi kukutamine!”.
Ma olen selle probleemi küüsis juba ammu, et otsida on kole ebamugav, aga ma ei tea miks ma rebasega ühendust pole võtnud. Loodetavasti ta loeb mu postitust.
rinaldo
Memberkuskil lugesin et teismeas kui kasvad siis saab mõjutada rinnakorvi arengut kõvasti kui teed teatud harjutusi.I. Otsus ütleb jällegi et sellist asja ei eksisteeri (kui mõtlesid näiteks pulloverit ehk ületõmbeid). 20a (kevadel 21) pole siin enam väga teismeeas ka. S*tast saia ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
Memberjajaah,mul on mehe kohta laiad puusad ja V kuju on ikka yliraske ehitada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul seda probleemi pole, vist. Mul on probleemiks väike rinnakorv.
rinaldo
MemberNeid reegleid võiks natuke muuta. Rohkem hoiatusi peaks jagama sõimajatele kindlasti !!! Fitikogumine? mulle tuleks mõtekam pudeleid korjata. Kui inimene kirjutab postituse valesti ,parandage .Mitte ärge hakkake sõimama. Mis rahuldust saab sõimamisest? Ja tõesti miks õelda otsi ise kui keegi küsib? Parem otsi ja postita see, mida leitsid.Kus kohas see sõimamine on toimunud?
rinaldo
MemberSest mul no väga halvad proportsioonid ja kehaehitamine on hea eneseteostus.
rinaldo
Memberaga nyyd kysimusele et kas põhimõtteliselt 190cm pikk mees võib olla 110kg-sena lodev paks ja samas võib olla rasva% 8-saga ntx,suurema lihasega?Ma ei saanud päris hästi aru. Kas mõtlesid seda, et kas rasvapõletusega saab samaaegselt lihasmassi suurendada? Või kas lihasmass võib sama kaalu juures olla suurem, samas rasva vähem?
rinaldo
MemberKui välimus ja enesetunne on enda arvates okei siis las need numbrid olla nagu need on. Ma kujutan ette et sinna 8-12% vahele jääb selline paras hooajaväline vorm.
rinaldo
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> parim oli 15% see oli ka rasvane siis w?Mis mõttes parim? Mõõtsid samal päeval mitu korda ja said nii erinevad tulemused?
rinaldo
Memberolen rasva % 19-20% kas olen väga rasvane siis?Sumos – ei, kulturismis- jah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
MemberLiiga rasvas olles te lihastunnetus ja energia langeb tunduvaltÄkki räägid asjast lähemalt?
-
AutorPostitused