rinaldo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rinaldo
MemberMinu arvates on siiski jõutõstmine huvitavam, kuna asi on numbritega seotud. Kulturismis ei saa nagu isiklikke rekordeid teha. Seega on minu jaoks jõutõstmine ka pealtvaatajana huvitavam.Mis moodi ei saa isiklikke rekordeid teha?
rinaldo
MemberMe s88me rohkem, kui meil tarvis…tv saatelKui näksida siis jah, kui võtta kindel ports ette siis ei.
rinaldo
MemberMa ei ütle midagi artikli sisu kohta, kuid ütlen üldiselt, et selline artiklite produtseerimine ja avaldamine on suhteliselt mõttetu. Räägin sellest, et kui võtta copy ja paste´ga kuskilt lehelt mingi artikkel ja siis siia üles riputada. Ma ütleksin isegi, et selline lähenemine asjadele suisa devalveerib fitness.ee väärtust (ja kõvasti), mis on siiani olnud minu arvates treeninguid ja toitumist puudutavates küsimustes igati väärikas, asjalik, ainulaadne ja uudne, teatud mõttes “pioneerlehekülg”. Kui ollakse mõnest artiklist vaimustatud, siis võib selle lingina foorumisse panna, mitte aga artiklite list´i esilehele. Nii, et jama jama on see asi…See asi ei lähe jah kohe mitte. Teenitud fitid tuleb minu arvates maha võtta. Artikli võiks ka ära kustutada.
rinaldo
Memberminu arvates küll onOleneb mis nurga alt vaadata. Lihasmass on mõlemal muljetavaldav ja jõudu on ka kõvasti. Treenitakse ka enamasti samade vahenditega. Siin vist sarnasused piirduvad, aga minule sellest täiesti piisab.
Veidi lugemist
Turning A Powerlifter Into A Bodybuilder
How Are Bodybuilding And Powerlifting Similar And Different
Ronnie Coleman, Johnnie Jackson, Kevin Levrone, siit lehelt minu teada ka Ott Kiivikas – kõik on jõutõstja taustaga!
rinaldo
MemberKui publiku arvu võrrelda, siis kindlasti vähem populaarne. Jõutõstmist käivad vaatamas ainult võistlejate sugulased-sõbrad ja mõni üksik tõsine fänn, kuigi sisse lastakse alati tasuta. Kulturismivõistlustel on tasulised piletid ja saal on ikka täis.Veidi kahju on sellest. On siis Kulturism ja jõutõstmine nii erinevad? Minu arvates ei ole.
rinaldo
MemberTäna issi mõõtis üle pika aja huvi pärast biitsa ümbermõõtu ja poiss tahtis ka mõõta, tema biits oli täpselt pool issi omast: 21 cm.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaat et poisist maha ei jää kui kasvama hakkab. Kui tal on biits 30cm siis sul peab olema 60
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
Memberjärgmised tulevad märtsis minu teada. Ja need võistlused on minumeelest tavaliselt pealtvaatajatele tasuta olnud!Siis tulen raudselt! Siiamaani imestan, et keegi ei pildistanud. Paistab, et jõutõstmine on Eestis väheb populaarne kui kulturism.
rinaldo
MemberSoovisin küll juba Shoutboxis õnne, aga topelt ei kärise. Palju õnne ja tugevat tervist!
rinaldo
MemberMillal järgmine EMV tuleb? Üritan tulla pildistama kui pilet päris paljaks ei koori
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
MemberSee on küll üks kenamaid naiskulturiste keda ma näinud olen!
rinaldo
MemberMis tähtsust sel on, Otil oleks umbkaudu samasugune vastus tulnud, teemalgataja ei suvatsenud isegi otsingut kasutada, selliseid teemasi küll ja küll..Vahe on treeningmetoodikas. Selle pärast ongi siin teemad “Küsi Kiivikaselt”, “Küsi Fred Antsonilt”, “Küsi Vend Vähilt” jne. Igalt treenerilt ei saa sama vastust oodata. Selles on vahe. Aga ega midagi halba ei juhtunud. Usun et küsija sai oma vastuse kätte.
rinaldo
MemberOn seal suur vahe, kas ma panen jalad seinale või hoian neid maas?Ei ole. Peaasi, et jalad oleks nurga all, mitte sirged.
rinaldo
Member

rinaldo
MemberNo mida siis teha, kui ema konkreetselt hävitab oma laste elusi?Õpetagu siis ema korralikult toituma.
rinaldo
MemberVideo:Krt karm. Ise küll nii treeningut lõpetada ei tahaks.
AutorPostitused