Skip to main content

rinaldo

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 1,017 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: taimetoit ja jõutreening #231851
    rinaldo
    Member

Human research also has shown if you eat your feces, you will get enough B- 12. Dr. Herbert sponsored research in England where vegan volunteers with a documented B-12 deficiency were fed B-12 extractions made from their own feces. It cured their B-12 deficiency. So, there is a natural vegan way to do it. It may not be the most tasteful way, however.

Nii, et siis taimetoitlased…

Hmm.. Võib-olla saab sellest isegi toidulisandi teha

in reply to: keefir või piim ? #231778
    rinaldo
    Member

Olete te m6telnud, miks m6ned inimesed, eriti eakamad ei l6hna just eriti h2sti? Ma ei m6tle siin pesematuse probleemi.

Pole raha kallima lõhna peale kui 12kr odekas?

in reply to: Gerbel Mikk-Poortmans Belgia meister kulturismis! #231677
    rinaldo
    Member

SuperWoman

in reply to: Kuidas tõsta kehakaalu? #231661
    rinaldo
    Member

Söö 6-7 korda päevas, söö iga päev ühel ja samal ajal, joo 2-4 söögikorra juurde valguseik ca 50g valguga, kahekordista praegused tavasuuruses eine portsud (a la praad kahe suure liha käntsakaga, kaks magustoitu, kaks klaasi piima jne).

Söö 6-7 korda päevas? Miks nii tihti?

Iga päev samal ajal? Miks?

2-4 söögikorra juurde valgusheik 50g valguga? Miks?

Ja piima soovitad lihaga samal einel?

in reply to: Kiiroksjonil on 30 oktoobril HT-R Fast ilt #231506
    rinaldo
    Member

1550

in reply to: Kiiroksjonil on 30 oktoobril HT-R Fast ilt #231504
    rinaldo
    Member

1500

in reply to: Harjutuste vahetamine #231438
    rinaldo
    Member

Usun et teed praegu õigesti. Baasharjutused jätaksin samaks, lisaharjutusi varieeriks trennist-trenni. Näiteks kaldpinnal surumise asemel lendamine. Vahelduseks ettekallutatult rööbaspuudel surumist või negatiivse kaldega kangi surumist. Sama jutt kehtib ka teiste lihasgruppide kohta.

Kui su praegune variant arendab sind rahuldavalt siis jätka sellega, aga kava ehita kindlasti üles baasharjutustele, kui sa seda juba teinud pole.

in reply to: Kiiroksjonil on 30 oktoobril HT-R Fast ilt #231433
    rinaldo
    Member

1200

in reply to: Kiiroksjonil on 30 oktoobril HT-R Fast ilt #231417
    rinaldo
    Member

Proovime ka kätt..

1000 fitti.

in reply to: Hõredad põlve kõhred ja treening #231415
    rinaldo
    Member

Ja see rõhk selgroole on minu arust pigem küki kasuks. Kui minul selg valutas, siis mingeid jalapresse ei saanud ma üldse teha (mitte mingi raskusega) ja kükki väikeste raskustega ikka sain – eriti eeskükki.

Eks rõhk seljale sõltub jalapressist ka. Vanakooli jalapressid on karmima nurgaga kui uued ja mina ei saa nendel üldse treenida. Uuemate jalapresside (suurem nurk ülakeha ja reite vahel) kohta ei oskagi öelda kuidas kükiga võrreldes on. Praeguses saalis mul jalapressi pole, aga viimati, kui uuemat tüüpi pressi proovisin, polnud häda midagi.

in reply to: Hõredad põlve kõhred ja treening #231397
    rinaldo
    Member

Mille poolest on kergete raskustega jalapress parem kui kergete raskustega kükk? Mina ei näe üldse vahet.

Olen nõus. Põlvede koha pealt ei tohiks vahet sisse tulla. Kui üldse mingi vahe on, siis see on rõhk selgroole.

in reply to: Šeigi säilitamine #231265
    rinaldo
    Member

Ise olen viimased kuud teinud nii, et panen kuiva šheikerisse pulbri valmis (vadakuvalk, maltodekstriin, dekstroos, kreatiin monohüdraat) ja võtan 0,5L pudeliga kuuma vett kaasa. Kuuma, sest pärast trenni on see jahtunud juba leigeks ja leigega maitseb ning ka seguneb šheik paremini. Vähemalt minu arvates.. Nii on kindel mats, et toiteväärtuses midagi kaduma ei lähe. Maitse säilib ka paremini kui tükk-aega ligunenud pulbril. Eriti hästi andis see vahe tunda Serious Massi puhul.

rinaldo
    Member

Õnnitlen, kõva töö sai tehtud!

in reply to: Inna Uit- ex world champion in womens bodybuilding #230956
    rinaldo
    Member

Selle video lõpus ka Inna poosetamist natuke näha:

http://www.fitness.ee/lehed/huvitav/fitnes…ing/player.html

Jube biitsa vehkimine käis alguses

in reply to: Inna Uit- ex world champion in womens bodybuilding #230924
    rinaldo
    Member

Sellepärast ongi inimesel selline asi nagu saatus, sellel on omad plaanid, nii et sina ei pea üldse muretsema mille pärast sa siia ilma sündisid
    Peale karjääri pildid on tõsiselt kuumad
    Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 1,017 total)