rinaldo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rinaldo
MemberTulen ka sellele lähinädalatel järgi.
rinaldo
MemberAga miks liha või piim? Parim oleks minu arvates liha ja piim. Väga pro on, kui sinna juurde saab veel muna ja kala. Mõtlen seda päeva lõikes, mitte ühel söögikorral.
rinaldo
MemberEga sa midagi segamini ei aja, artiklis räägitakse HIIT-st( High Intencity Interval Training), mis on siiski natuke teine asi.Ma olen siiani aru saanud et need on samad asjad.
rinaldo
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3476
Olen selle artikli läbi lugenud ja niipalju ma sellest tean, kui palju seal kirjas on. Tahan seda lähikuudel kasutama hakata.
rinaldo
MemberMinagi olen seda kusagilt kuulnud. Järsku oli “Bigger,Faster,Strongeris”Jah, just sealt ma seda kuulsin. Väärt film!!
rinaldo
MemberUSA-s on selline huvitav teema, et lähed lased hormoonide tasemed ära mõõta. Siis vastavalt arsti tõlgendusele võid saada hormoonravi. Ala ütled, et ei tunne end piisavalt mehiselt. Tõsijutt!!
rinaldo
Member“Kas valgupulbreid peab tarvitama või ei ole see vajalik?”
rinaldo
MemberEks silmaga möödetakse. Arvutada on vist võimatu. Vaja arvutada maha luustiku kaal (mis on vist isegi teostatav), rasva ja siseorganite kaal jne. Paras tegemine. Miks sellist asja küsid muidu?
november 2, 2009 at 7:11 p.l. in reply to: OTSEREPORTAAZ -Mens BB World Championship Doha, Qatar 1.-5.11.2009 #232005rinaldo
MemberDave Benton?

rinaldo
Member1225
Proovin ka kätt..
rinaldo
MemberTulen lähinädalatel Telliskivisse järgi.
november 1, 2009 at 10:10 p.l. in reply to: Kumb sobiks paremini – Mass2 või kreatiin monohüdraat? #231894rinaldo
MemberSee ei tähenda seda, et pead need just toidulisandist kätte saama aga julgen soovitada kohe peale treeningut massilisajat.Olen nõus ja minu arvates on šheik eriti omal kohal kui pärast trenni midagi asjalikku kohe süüa pole. Muidugi sööki annab kaasa võtta, aga siis peab olema koht, kus seda hoida..
rinaldo
MemberAga oled proovinud nii teha?Mina olen, siis kui õppisin instituudis ja tagajärjeks oli, et kehakaal ei kasvanud mingi nipiga.
Olen ikka, aga samal päeval jõutrenniga mitte.