rinaldo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rinaldo
MemberAga kui rääkida neist USA lisanditest, siis pole üldse välistatud, et sealt igast jama võib saada. Üle aasta tagasi ostis üks sõber ka Usa lisandeid, mida kasutades ikka päris tublisti end kosus. Kui aga lisandid otsas olid, oli enamus massi ja jõudu kadunud, ning gyno ka veel takka otsa.Ühes USA dok filmis näitas kui lihtne on ise lisandeid toota ja müüa. Pane sisse mida tahad!
rinaldo
MemberNunuh. Paistab, et hakkab pihta see “mina ei tea, kuidas see juhtus” jutt, nagu siin juba ennustati. “Ostsin Venemaalt toidulisandi” jne.Hea, et vähemalt Marek oli mees ja seekord tunnistas, et tõesti kasutas seda, millega vahele jäi. Ma ei kujuta ette, kuidas need tüübid, kes pärast vahele jäämist ja seda “ma-ei-tea-midagi” juttu oma tuttavatele, kes teavad, mida nad kasutasid, näkku vaatavad.
Esimese vahelejäämisega on vist aastane võistluskeeld IFBB-s. Teistkordse vahelejäämisega eluaegne võistluskeeld. Või ma eksin? Kui see on nii, siis saan täiesti aru milleks sellist “jama” ajatakse ja miks Marek rääkis asjast ausalt.
rinaldo
MemberAga näiteks kui koolipäevad on pikad ja ühest söögikorrast ei piisa selle aja peale,võib lisaenergia allikana kasutada? või pole sel ka mõtet..Siis võiks ikka liitsüsivesikuid süüa. Pole mõtet niisama suhkrut ka sisse ajada. Võta kerge omlett või muu söök kooli kaasa
rinaldo
MemberTahaksin siis ikkagist täpsemalt teada,palju võib päevas tarbida.See on ikkagi jubeodav,aga liiale ei tahaks minna tarbimisega.Kahju,et varem Trauben Zuckerit ei avastanud.Päevas? Tarvita pärast trenni 30-60g ja peaks piisama küll!
rinaldo
MemberJehh, nagu teised kõik puhtad poisid….100% kindlalt teavad ainult tarvitajad ise. St teavad, mida ise kasutavad ja võib-olla mõnd tuttavat veel. Mina ei tea kas sina kasutad ja sina ei tea kas mina kasutan
rinaldo
MemberKui kasutas, siis pole ju aus…Teiste võistlejate suhtes pole jah aus. Said aru küll, mida ma mõtlesin.
rinaldo
MemberMiks keegi ei julge tunistada, et pruukis, miks on vaja mingit jama ajada.Sest Eesti meedia ja rahvas pistab ausad inimesed julmalt nahka.
rinaldo
MemberMind ajab just vihale see, et igakord, kui fitness.ee lehele satun, siis 80% uutest teemadest on läbikäidud vanad. Piisab kui natuke süveneda otsingusse.Ei tasu tühja asja pärast vihastada. Hoidkem närve
rinaldo
MemberKes veel pole Postimehest lugenud..
Oktoobri alguses toimusid Salme kultuurikeskuses Eesti meistrivõistlused kulturismis, kus dopinguproov võeti Ott Kiivikaselt ja Argo Aderilt – viimane paraku põrus.http://sport.postimees.ee/?id=194391
Mina ei kuku kedagi halvustama, selline see ala on ja selliseks see suure tõenäosusega jääb.
rinaldo
Memberhuvitav oleks teada, kas eestis on mõni tipus olev kulturist, kes pole kunagi mingit kama pannud,…Kristjan-Johannes Konsap.
rinaldo
MemberMa arvan , et organism nüüd kõike ka ära ei salvesta
rinaldo
MemberNo näete siis, ega ikka ei saa valida kõike kolme, vähemalt täiel määral mitte. Mis on kasulik ja hea maitsega, pole odav. Mis on odav ja kasulik pole just eriti maitsev jne. Muidugi kehaehitajad pole nii pirtsakad toidu maitse suhtes, kui inimesed, kes selle alaga ei tegele. Kuidas nad saaksidki olla..
rinaldo
Memberaga mis saab sellest gükogeenist mis enam depoosse ei mahu? Näiteks kui sai tarbitud 1000g süsivesikuid, kas need lähevad siis rasvaks või lihtsalt väljutatakse kehast?Ega energiat siis raisata saa, ikka salvestatakse ja seekord rasvana
rinaldo
MemberMinge trenni (või apteeki)! Mis te lamisete siin.Bonsuna juttu on küll maru huvitav lugeda ja las rahvas räägib avalikult, pole vaja asja maha vaikida. Kui selguvad dopingukontrolli tulemused, siis saabub ka lõplik tõde
rinaldo
MemberVot nii on lood isu, tervise ja rahakotiga
AutorPostitused