rinaldo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rinaldo
Member
rinaldo
MemberAga kui sulle elukorralduse mõttes hiline ärkamine sobib, siis milleks üldse midagi muuta? On mingi reaalne põhjus ka?On. Uinumine nihkub aina hilisemaks.
rinaldo
MemberSüüdistada ennast selles, et mul on oma arusaam asjadest ja see erineb teiste omast?Mis kahju teeb sulle kellegi arvamus, et see valgujook mis sa peale trenni jood on steroid?
Milleks levitada valearusaamu?
rinaldo
MemberMa nägin unise peaga ühte lauset valesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid siiski jään selle juurde,et piim on hea ennem magamaminekut. Valgupulbrid mõttetud,kuid see kõigest minu arvamus. Peace! 
Ma arvan ka, et igale poole pole vaja neid pulbreid toppida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
MemberMis piimal häda on ennem magamaminekut? Keda see kotib ,et enne magama minekut peab see just puhas VADAK olema,ei pea mingit pulbrit sisse ajama omale. Piim on segu kaseiinist ja vadakust, ühesõnaga aeglane valk versus kiirem valk. Asi pole nii katastroofiline, et kui vadaku asemel midagi muud(lugege vähem muscle ja FICTIONIT) . Ennem eelistan 100 korda naturaalset piima kui mingit rõvedat pulbrit mis aspartaamiga segamini on.Keegi pole vadakust rääkinudki. Lisanditest soovitatakse pigem kaseiini enne magama minekut ja ka seda pole siin mainitud.
rinaldo
MemberKirp vist sõi mingit kuupäeva ületanud pulbrit. Siiani elab. Eks ta räägib ise..
rinaldo
Memberpole ime et sa siis und korralikult ei saa kui sa nii hilja igapäev ärkad!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda ärkamist on raske nihutada. Võin äratuse 9 või 10 peale panna, aga magama jään ikka 2-3 ajal, kui mitte hiljem.
Aga kui äratuskella abiga ärgata nüüd kell 9 üles nagu kord ja kohus ning siis proovida magama minna samavõrra varem?Ja unetabletid ei tohiks ka miskit hullu ju olla, et esialgu reziimi paika saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“Proovida varem magama minna” minu puhul ei tööta. Tulemus on loodetust vastupidine. Unetabletid.. Mingit serotoniini sisaldavat rohtu võiks vist isegi proovida..
Proovin äratuskella ja süsivesikutega mängida..
rinaldo
Membersai, mesi ja piim ennem uinumist?! No mida veel, jäätist äkki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Proovisin kella 3 ajal šokolaadi ka. Nothing..
rinaldo
Membersööd õhtul sellisel kellaajal nii palju ning siis natukene hiljem juba tühjakõhu tunne? toituks ma ka niimoodi, oleksin raskelt ülekaaluline valmis. mis sa päeva jooksul muud sööd, hommikul, lõunal ja enne trenni?Ülekaaluga mul probleeme pole. Suudan keha koostisega päris hästi mängida. Lihtsalt uneprobleemid on.
rinaldo
MemberPigem sisselaske …aga näide on hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Turbo on mõlemaga seotud, aga see selleks. Loomulikult teab treener vähemalt midagigi keelatud ainetest. Eriti nii staažikas inimene nagu Argo Ader. Mis oli, see oli. Elu läheb edasi.
rinaldo
MemberPäeval ma ei maga, aga unetsükkel on küll selline et magan kella kolmest öösel kuni kella 11-12ni lõunal.
rinaldo
MemberTäna (esmaspäeval) alusasin treeningut kell 18.15. Lõpetasin kell 19.30.
Pärast trenni võtsin HT-R-i. Pärast seda kell 21.30 sõin tatart, juustu kukleid, leiba, vasika liha ja hapukapsaid kreekapähkli õliga. Sõin suhteliselt kaua. Lõpetasin vist kell 22.30. Pärast seda tekkis väike nälg ja sõin 3 meesaia ja jõin ära tassitäie piima. Siin ma istun nüüd, unetult. Mida ma valesti tegin?
rinaldo
MemberTagumikku pannakse ka….nägin kord üht pilti bofyfitness võistlejast kelle olid aga ei leia seda fotot enamAjaaajaa. Üks mees pani kõhule ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
MemberMiks mitte siis kontrollida seda toodet mida Argo nt sõi ?Sest see lisand jäi USA-sse vms. Eesti toll ei lase minu teada palju asju läbi. Vaevalt, et ta selle lisandi Eestisse tõi. Kui ta seda üldse tarbis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rinaldo
MemberKui asjal( toidulisandite tööstusel) on RAHAD taga,mis ulatuvad väga väga suurtesse summadesse siis keeratakse ka need toidukontrollid omale sobivaks. Raha maksab kulla inimesed. Firma annab toidukontrollide juhidele pappi ja asi korras. Ärge olge nii sinisilmsed. Mis viga neil väikses koguses dianaboli ja muud stuffi sisse lükata.Just just.. Ott Kiivikas on ka öelnud, et on leitud toidulisanditest keelatud aineid. Seda võidakse teha selleks, et toodet paremini müüa. Hiljem korjatakse need ained välja, aga jutud jäävad ikka ringlema toidulisandi heast mõjust.
-
AutorPostitused