rinaldo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 12, 2009 at 4:56 p.l. in reply to: EKFL juhatuse ja treenerite kutsekomisjoni erakorraline koosolek otsustas ! #241857
rinaldo
MemberKas sa oled ka Bonsuna Team’i liige (esilehel vasemas tulbas oli alguses ju nimekiri neist) või lihtsalt uue foorumi kasutaja?Tõlgendamise küsimus. Tiimi liige pole, aga litsentsiga foorumiliige olen küll.
detsember 12, 2009 at 4:50 p.l. in reply to: EKFL juhatuse ja treenerite kutsekomisjoni erakorraline koosolek otsustas ! #241853rinaldo
Member4. Arutati ja analüüsiti Bonsuna.com. saidil olevat infot ja leiti üksmeelselt, et seal on otsest ja varjatud dopingukasutamisele kutsuvat informatsiooni. Sellega seoses on absoluutselt treenerieetika vastane EKFL litsentsi omavate treenerite figureerimine Bonsuna Team´is. Nimetatud treenerid peavad oma nime taandama Bonsuna Team´ist 16.detsembriks 2009. Sellele reageerimata jätmisel, ähvardab neid EKFL treenerilitsetsi peatamine. Sellesisulise teatise neile väljastab M.Morozov.Alles räägiti, et see on vale. Nüüd on aga jälle sama jutt tagasi. Mis toimub? Mina pole mingit teatist saanud.
rinaldo
Memberhttp://sport.postimees.ee/?id=199922
Kulturismiportaali bonsuna.com’i väide nagu Eesti Olümpiakomitee juhatuse nõusolekul võiks Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit portaali meeskonnas olevatelt treeneritelt litsentsi võtta, osutus valeks.rinaldo
Member60Minu mäletamistmööda ütles kirp ka, et pane 60 pauku. Loodan, et mu mälu ei peta.
rinaldo
MemberMa olen natukene sellele teemale mõelnud. Rain ja Ahti on ühes äärmuses oma eeskujuliku liiklemisega, Tank ja Archangel teises äärmuses. Katsuks äkki jääda kuskile vahepeale? Ehk siis kergelt ületada kiirust, kui tõesti peab kuskile jõudma, aga ei saa teistmoodi.. Kindlasti tasub arvestada sellega, et kui auto “lappama läheb” (vesiliug/jää/lumi/mis iganes), siis teadke, et teistes autodes võivad olla lapsed, rasedad naised ja veel teisigi “õrnu” inimesi. Aitäh!
rinaldo
MemberKallid liiklejad – LÄHME VOOLUGA KAASA! – nii on kõigil mugavam.Just nii ja see vool on tavaliselt lubatust 5 kuni 15 km/h suurem. Omalgi on tavaliselt 10 km/h kella peal rohkem kui lubatud ehk siis 90 alas reaalne kiirus 95, 50 alas 55 jne. Kes õppesõitu on teinud teavad, mida tähendab täpse kiiruse hoidmine – jääd lihtsalt normaalsele liiklusvoolule jalgu.
rinaldo
Memberselle peale on keegi kommenteerinud:
rinaldo
Memberasja mõtte ongi ise selgusele saada mis on mis.tähtis,et sa oleksid selle endajaoks ise selgeks teinud mitte ei otsi wikist või kuskilt.Minu jaoks on asi ammu selge. Arvamus peab millelgi põhinema, näiteks artiklil. Artikkel peaks omakorda põhinema uurimustööl. “Mina arvan” ei tööta alati. Võtame näiteks inimese, kes pole kunagi ühtegi artiklit lugenud kehaehitamisest. Mõtleb oma loogika järgi, et lihas kasvab trennis ja sööki pole vajagi. Treeningu pikkus on ka oma 3 tundi. Kui väheseks jääb, siis tehakse veel tunnike-kaks peale. Arvamused peaks põhinema millelgi, mitte lihtsalt arvamused olema. Selle pärast ma selle wikipedia lingi paningi.
rinaldo
MemberStrength sports
Sports mainly based on sheer power
* Arm Wrestling
* Thumb wrestling
* Bodybuilding
* Powerlifting
* Toe wrestling
* Tug-o-war
* Zourkhaneh
http://en.wikipedia.org/wiki/Outline_of_sports
Kahju ainult, et wikipedias igaüks teksti muuta saab
rinaldo
MemberKulturism on sport. Kellele teie isiklikud arvamused korda lähevad, ma ei tea..
Muide siit võib jälle ajakirjandus omale hea teema leida: “Eesti kulturismifoorumis käib vaidlus selle üle, kas kulturism on sport”
rinaldo
MemberSee ei ole enam normaalne minumeelest!Naiskulturistid polegi tavalised. Krt mida siin nokkida.. Naised ei tule ju sumomeestele näpuga näitama ja rääkima, et ei meeldi. Miks meie siis naistele nii teeme?
rinaldo
MemberSee tabel tundub mulle nagu oleks põhikoolilapse referaat nõuka-aegsete raamatute baasil (stiilis “jäätis – 5 rubla ja 101 kalorit”, seejuures ei tea ju, mis jäätisega tegu, mis koguses, ja mis kuupäeva rahakurssi vaadelda hinnangu andmiseks).Samas miskit huvitavat ikkagi on tabelis, samal saidil sirvimiseks ka need artiklid näiteks:
http://www.ut.ee/tervis/aastateema/artiklid.html
Kunagi siin saidil keegi postitas kuhugile ühe mahuka ekseli faili, kus oli pikk nimekiri toiduainetest, ja toodud siis nn vitamiinide sisaldus, ja ka nn süsivesikute sisladus. Aga enam poel seda ekselit leidnud, kui hästi otsida siis leiaks ilmselt, seal tundus olema parem tabel.
Mul ja Ailel on see tabel olemas. Ma ei oska seda ainult kuskile üles riputada. Kui huvi tunned, siis kirjuta siia või saada personaalkiri.
rinaldo
Memberkirp2 on ka kuidagi kiirelt suureks saanud……
rinaldo
MemberHaahhahahaaaa kolmas käsi kasvab stankast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. See pole vist päris Argo ise, kes seal räägib, aga väga naljakas on küll 
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paistab jah, et keegi on nalja teinud..

rinaldo
MemberMis sa arvad, et Ottil ei ole muud teha kui siis foorumis koolilastega debatti pidada. Kasvage suureks.Aga Bonsunal on aega maa ja ilm.
AutorPostitused