Skip to main content

Riinu

Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
  • Riinu
    Member

ajasin teid vist oma kaalujutuga segadusse,teisisõnu on eesmärgiks ümbermõõdu vähendamine rasva arvelt. Mul pole vahet,võin kaaluda ka nt 69kg, kui seal pole võdisevat pekki vaid on lihas. Sest ka kahe 69kg kaaluva naise vahe on väga suur. Kui seal on võdisev pekk,näeb asi kordi jubedam välja,kui treenitud 69kg.

Riinu
    Member

nonii,saingi negatiivset tagasisidet- trenn ei ole kaalu alandamiseks. No kle mis mõtet on mul ainult toitumisega seda asja teha, kui tulemuseks on lotendav nahk ja ribid,natuke peaks midagi veel nagu olema, lihas näiteks või millest ma valesti olen aru saanud? BAV peaks olema mul kuskil 1600 ja natuke peale kcal. Nii nagu enne sõin oli mul päevane söök umbes 900kcal, mida on ilmselgelt vähe. Pealegi tervislik kaalulangetamine tähendab ka trenni,mitte ainult toitumist.

Minu miinuseks ongi kogenematus ja teadmatus, kuid hetkel üritangi seda viga parandada. Sõbranna käest küsisin trenni ja toitumiskava kohta, tema tellis need mingi aasta tagasi. Tema väitis mulle tõsimeeli,et kõik käib kella järgi- seega vabandan. Arvasin tõesti, et kella järgi käivad need asjad. Ma ei pinguta ninast verd välja,ei näe sellel suurt mõtet, sest olen näinud mida see inimestega teeb, käin ikka sp, et see teeb tuju paremaks kõvasti ja üldse pärast hea olla.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)