RiinaSolo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
RiinaSolo
Membermannapuder – kräpp, asenda siis juba parem maisimannaga kui väga meeldib või parem kui kaerahelbe või tatrapudruga. Mannas (mis on nisutang!) kõige vähem kasulikke aineid.
viiner – kondiitritoode, söö liha selle asemel!
makaron- jälle nisujahuplönn, millele oleks tark eelistada tatart kui tahad kasvada. viimases valku, mida sul vaja on!
Kus on liha, kodujuust, praemunad, kohupiim? Taimsed valgud nagu oad, läätsed, tatar, herned jne?
Praegu sa sööd sisse hunniku nisu, enamus veel rafineeritud nisujahu kujul (seda nii su viinerites kui ma makaronides), mis annab sulle küll süsivesikuid aga samas toitained annab minimaalselt. Tõstab su veresuhkurt nii, et see on sul terve päev Tivoli tuuril, ameerika mägede testijana, mille tagajärjel soov näksida ja muud nähud (nii seedimisel, emotsionaalselt jne). Kus on aedviljad-juurviljad? Neid saaksid süüa poole rohkem, toidaks kõhtu ja annaks ka vajalikke mineraale-vitamiine! Kus on korralik liha? Viineris pead sa luubiga seda otsima! Kanafileel on iga nädal kusagil poes soodukas, maitsesta ära, keera fooliumisse ja ahju – tuleb mahlane ja mõnus!
Pähkleid soovitaks ma ka menüüsse lisada ja piima/keefrit juurde tarbiga.Minu arust viga toitumises, las teised veel täiendavad ja parandavad mind….
RiinaSolo
MemberKõhulihaseid saab köögist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tõenäoliselt meeldivad sulle kõiksugu süsivesikurikkad toidud ja sinna see koer maetud ongi!juuli 17, 2013 at 1:51 p.l. in reply to: Raud-hemoglobiin-ferritiin-transferriin-rauavaegus-rauatoksilisus-aneemia #346722RiinaSolo
MemberOh, sul veel isegi kõrged näitajad võrreldes minuga! (hemo 86 ja ferritiin 2.1) Minul Retafer ka ei aidanud, õnneks saingi seda täpselt 3 lehte ära süüa ja ostsin asemele Ferretab compi. Esiteks ei tekita see puhitust nagu Retafer ja selle puhul olen ma ka reaalselt mõju tundnud juba peale 2 nädalat kasutamist.
Oma menüüd rikastades saad ka olukorda natuke parandada: rohkem peeti, peedimahla, granaatõuna, loomaliha, maksa jneRiinaSolo
MemberMul on sinust kopp ees LPF, mis me siis nüüd teeme?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 10, 2013 at 8:12 e.l. in reply to: Algas dokumentide vastuvõtt EKFL kutsekvalifikatsiooni tasemeeksamile #346222RiinaSolo
MemberKas kui mul on kavas tulla septembris I astme koolitusele, siis kas on kohe mõistlik ka oktoobris teha I taseme eksam?
RiinaSolo
MemberPuhkepäevi peaks tõesti ka olema, vähemalt 1, hea oleks kui 2. Ja selliseid lihaseid kahjuks tõesti ainult trenniga ei saa, vihu seda trenni palju tahad…mida sa sööd on väga oluline! Esialgu näed sa võib-olla tõesti tulemusi ka oma tavapärase toitumisega, kuid mingil hetkel jääb asi kahjuks toppama..otsi juurde toitumise kohta siit foorumist, kindlasti leiad kasulikku teadmist.
RiinaSolo
MemberKui tahad enda jaoks fotopäevikuna teha siis soovitan kasutada nootri.com lehekülge, tõmba äpp ka telefoni. Ära lihtsalt kuhugi oma pilte saada seal, see on ühe kindla toitumisnõustaja leht ja kui saadad, siis saad raha eest soovitusi alles. Ma kirjutasin sulle postkasti ka, et ma saan/pean veel sama asja tasuta tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RiinaSolo
MemberOh, need täpilised sokid on minulgi! Pikematel matkadel ja trennis on täitsa head aga niisama kandes surusid küll vereringe nii kinni, et jalad külmetasid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RiinaSolo
Member- Lisada enda menüüle meie andmebaasis mitteeksisteeriva toote väärtused ise – kui toodet ei leita, saab kasutaja siis kirjutada antud tootele väärtused, mis arvutatakse päevase kaloraazi sisse.
- Kasutajal võimalus salvestada ja siduda enda kasutajakontoga tema enda tehtud menüü – võimalusel seda hilisemalt korrigeerida.
Kaks väga head asja, mis võiks tõesti olla!
RiinaSolo
MemberMa ütleks ka, et sul on praegu sellised toiduained põhiliselt menüüs, mis veresuhkru taset kõvasti kõigutavad. Näiteks ei soovitata inimestele, kes soovivad kaalu alandada vahepalaks üle poole banaani süüa (glükeemilise koormuse järgi toitudes) – sellest võib sul õhtul ka see cheatimine olla. Ma soovitaks samuti lisada häid rasvu ja valke – muna, tuunikala, kodujuust, lõhe, kana, oad jne Vahepalaks on hea ka mandleid krõbistada, leiva peale avokaado + tomat, salatile oliiviõli jne jne
RiinaSolo
Membermaagilised -1 igal pool….keegi on vist krati endale foorumisse teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RiinaSolo
MemberAga tead, pole need spets spordiriided nii head midagi kui arvatakse. Proovi ükskord joosta ka tavalise puuvillase maika või t-särgiga, pead selle jah hiljem sõna otseses mõttes välja väänama, aga nahale võib sõbralikum küll olla.
Nende spets riietega oli mul alles paar päeva tagasi halb kogemus, õigemini mitte mul vaid mu noormehel, kelle Nike jooksusärgi krae sees olev silikonriba konkreetselt talle kaelale sulas.RiinaSolo
MemberOlen endine Sigma PC9 kasutaja ja nüüd hiljuti vahetasin Suunto M5 vastu välja. Sigma on tõesti odav ning vaatamata sellele üsna vastupidav. Kui sul pole just oluline, et saaksid oma trenne arvutis arhiveerida, vaid tahad jooksvalt teada saada vaid näiteks pulssi + keskmist kalorikulu, siis on Sigma okei. Kui sa aga oled nõudlikum kasutaja, siis peaksid tõesti Polari või Suunto poole vaatama.
Üks asi on kindlasti Suuntol parem – pulsivöö! Sigma puhul kadus mul vahepeal teatud harjutusi tehes pulss ära, sest plastmassist vöö lihtsalt ei liigu piisavalt keha järgi.
RiinaSolo
MemberVäga paljudel on pigem takistavaks mõte, et äkki mehed mõtlevad neist halvasti: et mida see naine siia ronib, ta nagunii ei oska ja ei jõua (kerged raskused jne), hoiab ainult masinaid kinni. Tegelikult pole meestel sooja ega külma sellest, pigem tõesti uuritakse uustulnukat ja tema tehnikat.
Samas pean tunnistama, et endalgi oli viimane kord natuke ebamugav minu jaoks uues spordiklubis treenides. Trenažöörid olid mõeldud kahjuks pikkadele inimestele ja ma lihtsalt ei ulatanud rinnale tõmbeid teha, pidin oma noormehe lähemale endale kutsuma, et ta seda allapoole aitaks. Siis küll vaadati justkui natuke halvustavalt, et ise hakkama ei saanud. Aga loodetavasti on see siiski natuke pikkuse kompleksiga seotud ülemõtlemine.RiinaSolo
MemberPaned auto Tervise Paradiisi lähedale ja lähed ka sinna otsa randa. Seal on lähedal Karuselli tänav, kus olemas Comarket. Sealt ostad esimese asjana kaasa randa vett, beebiporksi ja külmutatud kirsse. Veedad esimesed 3h rannas, naased Comarketisse ja võtad tummisemat toitu a la kodujuust, kapsasalat ja suitsukanakints, lähed tagasi randa järgmiseks 3h-ks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Comarket 10 min kaugusel kusjuures rannast, tõsi küll väike ja kehva valikuga, aga muud poodi kahjuks rannarajoonis ei olegi.
-
AutorPostitused