Rihostern
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rihostern
MemberNjaa , ei usu et nii tegemine väga kerge on ja vast mitu korda käia on parem kui üks kord ennast väga ära piinata
Rihostern
Memberpole küll just minu maitse ,,
Rihostern
Membertglt eks sel messil müümisel on ka ju oma mõte …
Kes tahab saada peab messi külastama ja peab pileti osta ma äkki hangib ka tulija mõne sõbra kaasa , et inimesi rohkem jõusaali poole suunata vms..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
MemberNagu öeldi ,et lase webtreeneril endale toitumis kava teha (maksab 350.- )
Ja enne trenni söö kas või leiba või saia , kui kohupiimaga kodus kehvad lood on
Rihostern
Member5 min korralikult ratast
Rihostern
Memberoojaa , ma võin küll eksida ,aga mulle meeldib 1998 aasta vorm rohkem kui hetke oma . Krt oleks Eestis ka taolised politseid nagu Ronnie on siis vist kuritegevust lõpetatakse küll ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
MemberSpordijooke peaks jooma trenni käigus , et peale ühte harjutust võtad paar lonksu ja lähed järgmise harjutuse juurde
Rihostern
Membervahele peaks jääma üks päev ja no max 2 päeva aga mitte rohkem
Rihostern
MemberMa ise venitan nagu peale igat harjutust veidike ja pärast trenni teen veel ühe kõvema venituse , kus võtan kõik lihasgrupid läbi
Rihostern
Membernormull , peaks ka hakkama huupi postitusi tegema ,et tasuta saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Njaa tglt 50 eeku pole ka T-särgi eest palju , et täitsa vabalt võib ka osta

Rihostern
MemberTulen löön ka kaasa -67.5 noorte seas , ei lähe võitma vaid kogemusi omandama
MemberVäga võimas ikka
Rihostern
MemberNjaa ega need andmed emorisse ei lähe ?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vanus = 16
Haridus = 8 ja 1/2 aastat kooli haridust
Amet = Lumistel päevadel peab lund lükkama …