Rihostern
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rihostern
MemberTere! Olen 16 aastat vana ja max raskus mis olen surunud on 70kg. Seeria raskus on 50-55kg. aga probleem on selles, et lihas kasvu pole. Kas on mõni hea näpunäide selle jaoks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tee veel trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eip , kuigi tahaks … õppemaks on päris kõrge
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
MemberHehee,Mul on kohe väga jubedasti vedanud kui võrrelda teiega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Söögikoorra eest maksan 15 EEKi ja söön niipalju kui tahan. Lisaks sellele on erinevad sortimedid. Nt. Ma saan valida kartulite või riisi vahel või siis makaronide ja veel millegi.Peale prae saab veel ka magustoitu milleks vahest on mõni kohuke või mõni puuvili. Söögivahetund on mul 45 mintsa ja kui koolitoit ei ole piisavalt hea, siis saan minna ka Prismasse, mis asub mingi km kaugusel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>keegi käib vist roccal mare koolis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
MemberVÄga hea lehekülg !!!
Rihostern
MemberNjah , krt kui ma juba mõtlesin siin et ei tule võistlema , et teised on äkki mingid jõhkrad karud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis need pildid küll andsid enesekindlust juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
MemberMace peace not war !
Arvamusi on erinevaid , meeldigu see või mitte !
Rihostern
MemberVÄga omapärane jah !
Rihostern
Membervaata siit samast galeriist…mingi 2005 telgitagused
Rihostern
Memberkuulge kövad pökud siin käige ###### kenasti,huvitav kas ma pean mingi imelaps olema ,et oma arvamust välja öelda? Vaadake noorkulturistide taset ja nende tüüpide taset,näete isegi ,et neil pole mötet kuskile lavale ronida.Milline huvitav siis meie noorkulturistide tase on !? Ja keda nimelt sa mõtled !??!
Rihostern
MemberPanen enda selja ka siis, esimene on tehtud nii-umbes 5 kuud tagasi ja teine nüüd lähiajal.biceps pisike

Rihostern
Membertervexpompea tydrukud olid tasemel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris vihane suurus on piltidel
mingi mitme mb pixline fotokas on ?Rihostern
Memberoo mai gaad!
see on ju teisipäevane päev???
aga kolmp ju tööle….

Sinu tööle hiljaks jäämine on nohu . Mul on pärast kontserdi Inka eksam ( kirjalik ja kuulamine
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )
MemberVanus; 43Haridus; 8 klass käsil
Amet: postiljon
Mis ńali see on et 43 aastane käib 8-das klassis

Päris jõudsalt ikka istuma jäänud vist ?!