Rihostern
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rihostern
MemberHead uut aastat kõigile soovib Riho.
??:”>Rihostern
Memberlimonaadi pere seltsis
Rihostern
MemberEriti kõva saade oli
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Rihostern
MemberVahel meeldib blues… siuke Jimmi Hendrix teema… teinekord korralik surmametall (dimmu borgir,Lamb Of God) … vahel ka Metalcore (Raunchy,Mnemic,Killswitch engage jne)… vahel jälle melom deff ( Scar symmetry,darkseed, darkane jne ) ja siis siuke mõnus vikingmetal nagu Amon AmarthÕIGE EESTI MEES !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
MemberEi , suitsetamine teeb impoks ja mina tahan olla kõva mees
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
MemberIn my opinion on kõik selline hardstyle , DNB träna jne … elektrooniline muusika kehva poolne. ( ärge kallale tulge palun )
Hea muusika on minu jaoks näiteks Brutal Death Metal ja taoline kraam
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 1, 2006 at 4:11 p.l. in reply to: Fitness.ee portaali kasutajate kokkutulek – Ole kohal ! #96913Rihostern
MemberKui kõik läheb plaani päraselt siis tahaks ka tulla
Rihostern
Membervägev vana igaljuhul .
Rihostern
Membermul lagunes surumist tehes 62 kg hantel ära üks pool kukkus maha ,teine pool vastu hambaid , ei hullu klahvid jäid alles ainult mokk oli lõhki.GREAT SHOT
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu jah jutu järgi tundub see pesemisvõimalus üsna koomiline. Planetis on nagu selle kohapealt kõik väga väga hea , alles tuli uus meeste riietusruum ka , et üsna uus ka.
( Miks planetist kõik mees jõusaali treenerid ära läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Rihostern
Memberkeegi võiks siiski särkide kohta natuke informatsiooni anda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
MemberKiivikas 12 Kalmus 14
Rihostern
Memberisiklikult toetan kiivikat !
MemberÜks totter küsimus , et kui tahan näha Kalmus vs Kiivikas , siis see on Elite touri osas eks
MemberKindel laks , et olen pealtvaataja
Membercoleman tundus video järgi mulle veidi võimsam kui jay.
AutorPostitused