Rihostern
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rihostern
Memberütleme nii et mul oli taoline probleem 2 kuud tagasi aga kui hakkasin järjepidevalt iga trenn tegema 60 kõhulihast siis tulemus tuli 3 nädalaga et siis olid kõhulihased juba nähtaval
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
Memberja tarbin ikka trenni ajal muidu kui enne trenni siis tuleb trenni ajal pissi häda ja peab vetsu minema
ma olen liiga tark
MemberMa ka enne trenni ja pärast trenni jooksen aga mingit eriti suurt tempot pole mõtet arendada et parem vaikselt
MemberOk Tänud kõigile kes aitasid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma hakkan nüüd raha koguma tõstevöö jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja loodan et on sellest kasu
sest kunagi läheb seda nii kui nii vajaRihostern
Memberei jah ma arvan küll et seda odaviskajate vööd ma endale ei soeta ma mõtlen seda musta robocopi vööd mis müügil et seda näeb klubis ikka päris tihedalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ( Kas tõstevööga on kergem tõsta ) <-- vb väga loll küsimus aga tahaks teadaRihostern
Membermina väikestel raskustel ei panegi peale”soojendusel” kui ikka alla kuue korra tuleb”pingutades” sis juba kindel laks rihma järele. “pumpamisel jah suurt mötet pole seda kasutada( kordused >6 ). nu ja pöhiline ikka see kui tunned et selga kasvöi veitsagi valu lööb örnalt,kohe kindel mats rihm peale ja mitte nii et joogipudel veel vahele mahuks,vaid et tunned ,mille jaoks ta ikka loodud . ah jaa sis selline rihm hää kus väike pehmendus taga .minul näiteks selg täitsa lame ei ole,,ikka suurem vagu sees,sis hää kui keskohalt ,tagant ikka nats ka toestaks .muidu immelik tunne………. äh maitse asi tegelt see ,aga jah tavalise rihma vastu ,mis tibla ajal tehti,ikka ei tahaks vahetadatänud info eest aga kas minu vanused (15a) kasutavad vööd või ei kasuta ??
Rihostern
Memberjah seda küll aga kas see on mulle rohkem kasuks või kahjuks
Memberaga kas nagu 15a poistel oleks ka vaja seda juua või mis
Memberet sa võiks esimese päeva lühemaks teha see on jube pikk
Rihostern
Memberniih, tahaks siis endalegi suuri lihaseid, kuid ma algaja, et ei tea mida pean sööma ntx enne trenni ja peale trennijõusaalis teen kangiga tõsteid ja muud, 3 seeriat, 8 korda kõike
kaalul 78
kilu ja olen 174 cm pikk 15a.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hakkan tegema algajate kava järgi, kuid oleks vaja teada, mida süüa enne ja pärast trenni, et lihas suureks läheks

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>et jah seda päris palju kui võrrelda tesitega nt mina kaalun 62kg ja klassivennad mingi 58kg
Rihostern
MemberKas keegi võiks mõne vihje anda et kuidas ma aru saan et seda vaja on ?
Rihostern
Member7.00 ärkan ja söön
8.00 kool
10.30 söön
15.00 söön
16.00 trenn
18.00 kerge söök
19.00 õpin
20.00 vedel arvuti taga
21.00 söön
23.00 magama
Memberma 15 ja 31cm
Rihostern
Memberaga et arvate et veel pole mõtet tõstevööd endale soetada
MemberTegelikult oleks hea kui kohe alguses kasutad.Endal oli kaks eelmist kuud alaselg valus ja seda kogemust küll ei soovita kellegile.Alguses ei oska harjutust õieti sooritada nt kükki ja vale tehnika võib väga palju halba teha,eriti kui selg on nõrk.
Minu soovitus oleks siis selline:
Algul kui sa õpid harjutuse sooritamist(kükki ja jõutõmmet pean rohkem silmas) teha ainult tõstevõõga.
Kui harjutuse sooritus juba käpas,siis soovitaks kasutada tõstevõõd siis kui raskus hakkab maksimumile lähenema.
Ehk siis soojendused ja kergemate raskustega seerijad teed ilma.
tänan info eest aga siis veel üks küsimus et millal lamades kangi tõstmisel ? ja tegelenud olen ligi 9 kuud jõusaali ja lihaste kasvatamisega
-
AutorPostitused