Rihostern
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rihostern
Memberikka jah et teed 3*8 nt lamades surumist ja siis lähed järgmise juurde
Rihostern
MemberMiks te küll niiviisi teete ma ei saa pihta?Kui tee migni 5 korda käita..võtke edasijõudnutele 4neljaks..ja oma viienda korra asemel tehke aeroobset..
ma arvan et kui teha edasijõudnute kava 4-ks siis võib tulla üle treening et parem teha üks päev natuke kergemat et lihased taastuvad ( paar päeva jääb nagu nii vahele mõni nädal kui tunnen et nagu jube väsind või nii )
Rihostern
Memberlihtsalt parem pool on kõvasti kiiremini arenenud soovitan et tee vasakule poolele eraldi hantleid vms
Rihostern
Memberise teen edasijõudnute kava jaotatuna 3-eks ja trennis käin enam vähem 5 korda nädalas ja nagu 1 päev on see edasijõudnute kava 1. päev siis 2 päev teen algajate kava läbi 3 päev teen edasijõudnute kava 2. päeva ja nii edasi ( Kas on liiga karm või sobilik )
Rihostern
Membereks jah kuskile laomeheks või ehitustele mingiks transporditööliseks saab võib olla
Rihostern
Memberujumisel vist jah rasva ei põleta palju aga jooksmisel on tulemus päris hea ja ratta sõitmine on ka kasulik
Rihostern
Memberiga hommik enne kooli üks nordic pudru (erinevaid ) ja kärab küll
Rihostern
Memberainuke asi mis võib su selja pe*se keerata on teadmatusteadmatus treeningust. õige keha hoiak ja mitte ülepingutada , tavaliselt tahetaxe näidata kui kõva mees keegi on ja siis ei pööratagi tähelepanu oma enesetundele
oleneb mida sa teha kavatsed, kui tahad ainult oma rinnalt surimis max suurendada siis muidugi lamades, kui tahad proportsioonilist musklis keha siis pead ilmtingimata mõlemat tegema, nii lamades kui kaldpink
õige jutt et kaldel on raskem suruda kui lamedal pinnal
Rihostern
MemberMa käin PLanetis ja ei ütleks et hinnad nii üle meelikult kallid oleksid
Rihostern
Membermaitse pole suurem asi minu arust !ei tea mulle maitse suht istub
Rihostern
Membervabalt saab ju
Rihostern
Memberaga kui palju on võistlejaid kategoorias Noored (17-aastased ja nooremad). -67,5kg ? aga kinni peaks panema Ott ja juunioridest võiks panna Muc
Rihostern
MemberPäris tilluke mees väikseste raskustega Tglt uskumatu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
Memberet jah soovitan küsisda poe müüa käest infot selle toote kohta aga suurem osa müüatest ei tea oma toodetest mitte kui midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
Memberet sellest on pea igal pool juttu ja kui teed siis tee selliste raskustega mis sobivad kiireks tegemiseks
AutorPostitused