Rihostern
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rihostern
Memberhmm ei oska sellele vastata kuna mul läheb vorm ikka iga nädalaga ikka natuke paremaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
Memberikka ikka !
Rihostern
MemberKui rahakott kannatab siis nii enne kui pärast
MemberRatta sõit on ju soenduse tegemiseks sees ja see 12 on päris piisav minu meelest
Rihostern
MemberVideo õpetab nii mõndagi ( Väga asjalik )
Memberma arvasin alguses et bodyfitness ongi mingi naistekas vms
Membersüüa võib tglt kõiki puuvilju ega need su vormile kahjuks igatahes ei tule
Memberjõu treenimiseks seeriaid 3-4 ja kordusi 4-6 suurte raskustega
Rihostern
MemberSelge pilt
Memberproteiine süsikaid rasvu jms tarbitakse sünnist saati. Kui sa ei saa tavatoidust kätte vajalikku ainete kogust, siis pöödru lisandite poole.ei ma mõtlen hetkel seda et kas see on mu tervisele kasulik kui kasutan või et kui hakkan kasutama siis võib tervisele mingi jälg järgi jääda
MemberRonnie on elus Masin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Metsik !!!Rihostern
Memberet jah õigus sul on et kannatus eelkõige a võib olla ka inimtüübist et kõik ei arene kiiresti et mõnel läheb aega aga kuu aega pole ka nii pikk aeg nii et küllap tuleb
Memberkui ajast välja ei tule tee kava lühemaks,kõhulihaseid tee kodus kasvõi iga tunni tagant mingi 50 või nii ja jõusaali varustus hmm kui on jõusaali enda süü siis vaheta saali a kui enda varustusest siis pole eriti vaja peale riiete,jalanõude,joogipudeli,treening rätiku ja kui siis ka tõstevöö
Rihostern
Membersaal peab olema ikka 20 vähemalt muidu kõhe teha aga nt mingi 30 oleks liig et umbes 20-25 celsiust
Membereks see kalkulaator on mõeldud rohkem nendele kes jõusaalis suuri lihaseid ei treeni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused