Rihostern
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rihostern
Memberoi jah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> päris hull teema. ise küll nii ei oskaks töödelda aga mõnel võib sellega naha ülekõrvade tõmmata küllRihostern
Memberoi jah , see annab meie tipp kulturistele ka peaaegu silmad ette
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> päris karm värk tundub olevat. Arsti juurde 100% oleks minu soovitus.Rihostern
Membernoh , ütleme et mulle isiklikult ei meeldi.
Rihostern
Memberiseenesest oli tore küsimus ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
Memberei tea , ma toksin neti vahendusel pokkerit.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
Membermis sa mõtled siis 3*3 all 9-sat harjutust kõhule ?
Rihostern
MemberKõva !
Rihostern
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päris hea , eks kaotamist võiks ka veidi ika õppida .Rihostern
Memberpole küll whey gold-i proovinud aga no.1 šokolaadi omal minu meelest väga roppu maitset küll ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
MemberMega haiged vennad. Seal pole nagu ilu ollagi.
Rihostern
MemberMõttetu nagu ju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 21, 2007 at 10:11 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107189Rihostern
Memberkeskerakonna hääled tulevad tibladelt ja pensionäridelt kellele etsi jutt südame soojaks teeb. Meil valis eelmises koolis füüsika õpetaja keskerakonna ja muidugi sõimati teda klassi poolt üsna tugevalt. Tõi põhjuseks miks ta keskerakonna valis ,et see erakond tõstab palkasid. Muid tuttavaid kes valivad selle ma ei tea.
Minu arvamus oleks et Keskerakonda ikka üks õige eesti mees ei vali ! väike patriotismi tunne võiks ikka olla ja savisaar müüb meid oma erakonnaga venemaale.
Rihostern
Memberkrt see tiblaplönn teeb hinge juba nii täis ! teeks sellele mehele küll välja kes tolle narva poole teele laseks “!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>