Rihostern
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rihostern
MemberMa olen ka paar korda sama teinud ,kui juhtusin lugema mis on meie kooli toiteväärtused !!
Tänane söök oli 14g valku , 26g rasva ja 120g süsivesikuid
Rihostern
MemberMina ostsin Klubist Planetsport selle musta vöö kus taga kirjas robocop !
Hind on 390.-
Rihostern
MemberLamades surumine kitsa haardega.Kas see mitte ei treeni tricepsi?!

Rihostern
Memberhttp://www.zone.ee/runewinners/waw/Kehaehitus/ on seljalaius ja triceps !
Rihostern
MemberKui viitsid siis loe amazon-i poest mõlema kohta infot !
ja Protein NO.1-te tarbitakse kõvasti rohkem kui Whey1-te .. Seda näitavad ka müügi näitajad !
Rihostern
MemberTänud siis tean et kui vaja ei ole siis lasen rihma lõdvaks kuid kanda võib sellegi poolest jah
Tääpselt sama põhjus et lihtsalt mõnus soe on seljal 
Rihostern
MemberEi hakkanud uut teemat tegema küsimuse jaoks !!
Küsimus järgmine:
Et kas tõstevööd võib kõikide harjutuste kanda ( nende juures kus tõstevöö otseselt ei sega harjutuse tegemist) isegi siis kui seda pole ilmtingimata tarvis ! Ja kas liigne kandmine võib põhjustada mingeid probleeme või hädasid tervisele ?

Rihostern
MemberTänud kõigile kes avaldasid arvamust !
Järgmiste võistulusteni on veel natuke aega ja selle ajasees saab veel vormi parandada
küll ! Kui nüüd võrdlen enda vormi enda klassikaaslastega siis on vahe suhteliselt suur !
Nii siis seal pole mõtet ennast kellegiga võrrelda ja otsustan siis järgmistel võistlustel osa võtta . Kuna esiteks saab palju kogemusi mida mujalt ei ole võimalik omandada ja kui siin pilti on kommenteeritud ainult heade sõnadega siis peaks olema põhjust küll

Rihostern
Membersiin oli hiljuti teema just lõuatõmbamise kohta !
http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=6605 Loe ja uuri sealt lähemalt !
Rihostern
MemberHmm see treening meetod tundub hirm kahtlane !

Rihostern
Member~Aasta eman-vähem
Rihostern
Membertglt olen seljale pööranud päris suure tähelepanu aga trapsetsit peaks küll veel kõvemini piinama
ma teen varsti uue pildi kus selg paremini näha Kuid Kas on mõtet osaleda järgmistel VÕISTLUSTEL ?
Rihostern
MemberArvatavasti oled raskusi ka tõstnud? Siis on loogiline ka, kui ei jõua enam trenni lõpus.mul too asi et trenni alguses teen scott pingil bicepsit nii et mõlemal pool 10kg raskused ja jõuab ilusti !
Kui teen aga trenni lõpu poole siis nagu poleks kunagi jõudnudki

Rihostern
MemberKaalun 63kg pikkust on ~176cm ja õlavarreümber mõõtu täpselt ei oska öelda .
Muidu tahtsin selle teema alusel teada saada kas on mõtet osaleda järgmistel toimuvatel võistlustel või peaks veel kannatama võistlustega

Rihostern
Memberoleneb mis kehaehitusega oled

Kuid väike rasva põletus ei tee paha

-
AutorPostitused