Rihostern
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rihostern
Member2 kg kang
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mu koolikott kaalub ka rohkem !Eks peab harjutama ja küll see raskus vaikselt tõuseb ka !
Rihostern
MemberOn endalgi klassist paar ohmut kes virisevad et kulturistid on nõrgad ?! See ajab vaikselt juba marru ,aga jah vendv surub 185kg olen kuskilt lugenud ja ei ütleks et see vähe on !
Rihostern
MemberMa ei saa kül aru mis selle teema sügav mõte on a !
176cm 63kg 15a
Rihostern
MemberNJaa peaks mainima et on tegu ühe targa küsimusega !
Arvatavasti vahe puudub
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
Memberkang oli nii 190 või noh nii et saab vabalt täis tallaga kinni võtta !
Rihostern
MemberNB : teised minu klassist tõmbavad max ~8
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis klass see teil on?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa vict ainuke trenni poiss.
Õigus sul on !
Teised on mõttetud vennad trenni kohapealt . Suuremalt osalt õllekõhtlased
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>( Nad ei saa tireltõusuga ka hakkama )
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
MemberVõtsin kõik pildid maha , kui soovi andke teada !!!
Rihostern
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See mingi uus toode , kust ostsid ?Rihostern
Memberjah surmine kangiga kukla tagant peaks olema üks selliseid
Rihostern
MemberKlubis käib küll muusika ja see on parem kui haud vaikus !
Eriti hea on siis kui metal tuleb

Rihostern
MemberNjaa pole küll paadunud Kalmuse fänn! , aga see on tõesti kahtlane et ta ei saa enam ekfl-i võistlustel osaleda
Rihostern
Memberma teen ka seeriad 55kg

Rihostern
MemberPane teisele käele ka kui aitas .!
Või mine külasta mõnda naha arsti !
Rihostern
MemberPäris head tulemused kõik !
ise kaalun 63kg ja ilma jõnksutamiseta tuleb ~20 ringis
NB : teised minu klassist tõmbavad max ~8

Rihostern
MemberRobin seletas mulle kõik ära ja ma soovitasin tal siia foorumisse pöörduda et täpsemat informatsiooni saada !
Igatahes ta tahtis teada kas kui ta hakkab 12 aastaselt jõusaalis käima ,siis kas see võib panna ta kasvu kinni ? Ja kas kõhulihaseid võib teha ja kas ka 12 aastasel nad välja tulevad !?
-
AutorPostitused