Rihostern
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rihostern
Memberminu arust oleks mõistlikum enne jõudu teha ja pärast jooksma minna .
hmm ühe hantliga on võimalik üht-teist teha , aga vaata täpsemalt harjutusi
Tööriistad->Hajutustepank
Rihostern
MemberKuradi hea küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga mingi Bioloogia õpikus on kirjas et Treenimisel lihased suurenevad.See on tingitud lihasrakkude mõõtmete suurenemisest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
Memberjah ega seal veel suurt midagi pole . aga ära kaota lootust ning varu aega ja tee trenni edasi !
Rihostern
Memberlase uuesti üles, poolel raffal vaatamata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
edit: http://www.pilt.ee/photo/549466/16411866/ leidsin ka enda selja suvest. Kuidas on? Peaks laiem olema? Pildil olin 62kg ja kerge rasvakihiga.
OK ma teen siis ka uued pildid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ütleks et pole paha , kuid jah vajab veel kõvasti lihvimist
Memberjah päris hea on kõht ja rind kuid käsi ja jalga võiks võimsam olla.
Igatahes pane sama hooga edasi
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> toitumise foorumis ?!?! aga teen kas õlg ja triceps õhel päeval ning rind ja biceps teisel
Rihostern
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kas tõesti 16 , näed välja nagu 20
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,aga keha on võimasRihostern
Memberaga mis siis nendel kavadel viga oli , et pead need välja vahetama ?
Rihostern
MemberTore et on huvi asja vastu , tulevikku on kindlasti kui teha järjepidevalt trenni
MemberJõulude ajal vist trenni ei lähe aga kiusatus on ikka
MemberMa lähen küll metsa kuuske saagima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid metsniku loaga ja enda tarbeks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
MemberKa minu poolt Ilusaid ja Valgeid Jõule ning edukat uut aastat Kõigile .
Rihostern
MemberIkka mõlemat , ma pole veel täheldanud et lihaste trenniga jõudu juurde ei tule
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihostern
MemberMa pakun siiski et palja toitumisega sa enda rasva % vähemaks ei saa! Palju tuleb teha aeroobset . Kuid toitumine on kindlasti ka väga tähtis!!
Rihostern
MemberSoovitaksin konsulteerida mõne jõusaali treeneriga , tavaliselt annavad nad päris tarka nõu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused